|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
No_pain

|
Zaslal: út leden 04, 2011 6:07 am Předmět: |
|
|
díky chlapi... 300vka už se třese strachy ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Misa

|
Zaslal: út leden 04, 2011 6:31 am Předmět: |
|
|
Tak já to zase shodím trochu dolů. ale musím se pochlubit
bench 142 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
300lbs

|
Zaslal: út leden 04, 2011 3:22 pm Předmět: |
|
|
Dnes sem poprve zkousel vyraz jednoruckou 50kg prava ruka 10 opacek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | 5x100 bp |
co je na tom tak vtipneho? Jsi preci po pauze ne? ja kdybych po nejake delsi pauze dal 5x100kg na bench, tak se asi povazuji za nadcloveka :)) Jsem rad, ze jsem se ted teprve po 1/4 roce treninku dopracoval k 5x5x100 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Gohan napsal: | 5x100 bp |
co je na tom tak vtipneho? Jsi preci po pauze ne? ja kdybych po nejake delsi pauze dal 5x100kg na bench, tak se asi povazuji za nadcloveka :)) Jsem rad, ze jsem se ted teprve po 1/4 roce treninku dopracoval k 5x5x100 |
Mě to příjde vtipné jak se s tím pachtím když předtím jsem to dal 18x,ale taky mi příjde divné že když jsem 3 měsicé necvičil, tak sem si skočil do fitka a dal jsem to v pohodě 15x. Ta síla šla brutálně dolů, ale tak zase je rpavda že ta návštěva byla hodně spontánní, protože jsem konečně našel nějaké fitko blízko a za dobrý peníz a hlavně jsem celý den nejedel (snídaně 6 geisha bonbonu a sklinka mlika (fakt nekecám)). Naštěstí už proběhl pořádný nákup tunaku,testovin,vajíček mlíka a sýra a snad z toho vydoluju aspoň nějaký trochu rozumný jídělníček. Každopádně neskutečná radost že jsem si zase mohl zazvedat.
Sorry za hrubky, ty přehozené pismenka a takové sem i nechce už opravovat
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
100x 40kg na dřep
neni nic moc závratnýho ale po úterním tréninku nohou mě ještě ted pořád bolej takže pro mě to bylo celkem krutý
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so leden 08, 2011 1:33 am Předmět: |
|
|
Naopak je dopředu jasný, že to bylo peklo. Když jsem jako teenager poprvé zkusil dřepy pro 20opakování s nějakejma 90kg....měl jsem po položení činky pocit, že jsem spolkl hořící meč.
Radši ale cvičím pro maso a sílu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so leden 08, 2011 12:45 pm Předmět: |
|
|
Tak otom žádná, já spíš komentoval těch 100op. Nohy na 20op reagovaly, ovšem ne silově.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so leden 08, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
ono de taky oto johne, ze se ti celkove zlepsi kondice a pak pude vsechno lepe, aj takovej Savickas a ti nejvetsi silaci delaj neco aby si zlepsovali kondicku, ale to ty slyset asi nechces co :))
|
|
| nahoru |
|
 |
J.K
|
Zaslal: so leden 08, 2011 12:59 pm Předmět: |
|
|
Předkopávání 24x 75kg
13x 100kg
Dřep 130kg 2x
Po 3 týdenní pauze.
|
|
| nahoru |
|
 |
jara-zacatecnik

|
Zaslal: so leden 08, 2011 1:08 pm Předmět: ... |
|
|
Bench-105kg 1 op
mrtvola-145kg 2x2
Dřepy 120kg6x6,ale to je na Multipressu a je tam protizávaží (v posiloně není sojan na normální dřepy,nesnažte se to pochopit,taky to nechápu  ),16let,v dubnu 17.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so leden 08, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
ty brdo, to ses borec, 100 kg na predkopy, prid k nam na starej grun drhnouci a nedas ani 50 kg :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|