Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi nějakej majitel fitka, nebo zaměstnanec a evidentně mají asi málo lidí:D Jak sem jednu dobu psal nějakej týpek o tom, že posilovna na Purkyňových kolejích je super...:D
Mike Priest

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takhle ladies posilovna je snad nejhorsi co sem kdy videl,hlavne,ze tam maji milion stroju a veci na aerobku,ale cinky ani osy,natoz stojan na drepy nikde...nebo sem uplne slepej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
riker

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bobbysoxer napsal:
jj. Přiznám se, že dotazy ohledně platby za pití ve fitku mě pořád zaráží. Já ještě nenarazila na fitko této kvality, kde bych neplatila za pití a nepřijde mi to vůbec divné. Spíš by mě překvapilo, že bych za pití neplatila.

me to proste prijde jako neucta k zakaznikovi a do takovyho fitka bych uz z principu nechodil. Pokud potrebujou vic videlat tak at zvednou vstupny, ale piti si nosim svoje...
Bobbysoxer

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:14 pm    Předmět: Re: osobni trener Odpovědět s citátem

Tak v tom jsem opravdu nevinně , neustále mi to házelo chybu v systému. Ale smekám před Tebou, že jsi dokázal spočítat kolikrát jsem svůj příspěvek poslala.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
jj. Přiznám se, že dotazy ohledně platby za pití ve fitku mě pořád zaráží. Já ještě nenarazila na fitko této kvality, kde bych neplatila za pití a nepřijde mi to vůbec divné. Spíš by mě překvapilo, že bych za pití neplatila.

a mnoha lidem to divne prijde.....myslis si, ze vetsina studentu ma penize na to, aby utracela za vodu. Pokud ta cena je rozumna, tak rekneme ze ok, ale pokud je to 30 a vice kc za nejakych 0,75l, tak jsou to pro nekoho zbytecne vydaje. Ja byl taky vzdy proti fitkam, kde se musi platit za vodu, pak jsem ale udelal vyjmku, kdyz jsem potreboval zmenu prostredi a na cas chodil do Big1, kde jsem tech 30-60kc za vodu denne utratil no ale jelikoz se mne tam libilo, tak jsem to neresil. Pokud vim, tak ve vetsine beznych brnenskych posiloven je vlastni poti povolene.
Osobne to ale neberu jako nejake vyderacstvi ci neuctu k zakaznikum, pokud to fitko ma takova pravidla, je treba je respektovat a pokud se nekomu nelibi, ze za vodu musi platit, asi nezbyde nic jineho, nez si najit jine fitko.
Bobbysoxer

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neúcta k zákazníkovi? A nenapadlo Tě, že když zvednou vstupné, tak si to někteří nebudou moct dovolit s větší pravděpodobností než zaplatit do 10 Kč za vodu (či víc za ionťák)? Mě spíš jako neúcta k zákazníkovi přijde, když něco cvičím špatně a trenér, který sice ve fitku pracuje, ale já si ho soukromě neplatím, tak mě na to neupozorní, což se mi v tomto fitku stát nemůže.
Bobbysoxer

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

a mnoha lidem to divne prijde.....myslis si, ze vetsina studentu ma penize na to, aby utracela za vodu. Pokud ta cena je rozumna, tak rekneme ze ok, ale pokud je to 30 a vice kc za nejakych 0,75l, tak jsou to pro nekoho zbytecne vydaje. Ja byl taky vzdy proti fitkam, kde se musi platit za vodu, pak jsem ale udelal vyjmku, kdyz jsem potreboval zmenu prostredi a na cas chodil do Big1, kde jsem tech 30-60kc za vodu denne utratil no ale jelikoz se mne tam libilo, tak jsem to neresil. Pokud vim, tak ve vetsine beznych brnenskych posiloven je vlastni poti povolene.
Osobne to ale neberu jako nejake vyderacstvi ci neuctu k zakaznikum, pokud to fitko ma takova pravidla, je treba je respektovat a pokud se nekomu nelibi, ze za vodu musi platit, asi nezbyde nic jineho, nez si najit jine fitko.

Ceny tam jsou dostupné i studentům, kterých tam chodí opravdu dost a rozhodně jsou daleko nižší než uvádíš ve svém příkladu. Musím s Tebou ale souhlasit, že každé fitko má svá pravidla a komu se to nelíbí, tak ať tam nechodí a zbytečně neprudí. Nikdo je přece nenutí. Navíc v dnešní době, kdy máš tolik možností ve výběru fitek.
Bobbysoxer

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Asi nějakej majitel fitka, nebo zaměstnanec a evidentně mají asi málo lidí:D Jak sem jednu dobu psal nějakej týpek o tom, že posilovna na Purkyňových kolejích je super...:D

To jako já? Tak to se Ti opravdu povedlo. Vždyť já se ještě před pár lety fitkům a lidem, co se v nich pohybují smála a současně i odsuzovala za jejich nabouchaný těla a vypatlaný mozky. Proč to nepřiznat. Ale změnila jsem názor. A rozhodně nejsem majitelkou fitka a ani tam nepracuji.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bobbysoxer napsal:
Wojtkingson napsal:

To jako já? Tak to se Ti opravdu povedlo. Vždyť já se ještě před pár lety fitkům a lidem, co se v nich pohybují smála a současně i odsuzovala za jejich nabouchaný těla a vypatlaný mozky. Proč to nepřiznat. Ale změnila jsem názor. A rozhodně nejsem majitelkou fitka a ani tam nepracuji.

to se stava, ze to cloveka pohlti a stane se tak tochu pacientem posilovny :)
riker

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bobbysoxer napsal:
Neúcta k zákazníkovi? A nenapadlo Tě, že když zvednou vstupné, tak si to někteří nebudou moct dovolit s větší pravděpodobností než zaplatit do 10 Kč za vodu (či víc za ionťák)? Mě spíš jako neúcta k zákazníkovi přijde, když něco cvičím špatně a trenér, který sice ve fitku pracuje, ale já si ho soukromě neplatím, tak mě na to neupozorní, což se mi v tomto fitku stát nemůže.

Jakej je rozdil mezi

- zaplatit 50 za vstup a povine si koupit piti za 10

- nebo zaplatit 60 za vstup a piti si vzit kde chces ?

V obou pripadech zakaznik zaplati stejne a majitel vydela stejne, ale v druhym pripade s tebou jednaj na rovinu a nedelaj z tebe vola vynucovanim nesmyslnejch pravidel...
Bobbysoxer

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Bobbysoxer napsal:
Wojtkingson napsal:

to se stava, ze to cloveka pohlti a stane se tak tochu pacientem posilovny :)

Souhlas. Tuto diagnózu už mám v papírech a vypadá to, že se ji jen tak nezbavím .
Bobbysoxer

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Bobbysoxer napsal:

Jakej je rozdil mezi

V obou pripadech zakaznik zaplati stejne a majitel vydela stejne, ale v druhym pripade s tebou jednaj na rovinu a nedelaj z tebe vola vynucovanim nesmyslnejch pravidel...

Na první pohled v tom rozdíl není, ale ...
A info ohledně placení nápojů je uveřejněno jak ve fitku samotném, tak i na jejich stránkách, takže hned od počátku víš, kolik platíš a nikdo s Tebou žádnou habaďúru nehraje.
-=Flex=-

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 10:09 am    Předmět: Valc Odpovědět s citátem

Nechodíte někdo do Valcu za Lužánkama, případně nemáte nějaké zkušenosti s tímto fitkem?
Vždy budu jednat čestně,mé srdce zůstane navždy čisté,svým mečem budu bránit bezbranné a budu stát na straně slabších,vždy budu říkat pravdu a když mě má vlast svými pohunky kolena podlomí,svou zemi budu i nadále stále brániti.Tak přísahám.
mirus

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bobbysoxer napsal:
riker napsal:
Bobbysoxer napsal:

Jakej je rozdil mezi

Na první pohled v tom rozdíl není, ale ...
A info ohledně placení nápojů je uveřejněno jak ve fitku samotném, tak i na jejich stránkách, takže hned od počátku víš, kolik platíš a nikdo s Tebou žádnou habaďúru nehraje.

U nás ve fitku se za obyčejnou vodu neplatí, je zdarma a kolik chceš.
petr616

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bobbysoxer : tak s kterym frajerem od tam to tahnes ?

Flex : do Valcu chodil kamos, rikal ze dobry. Pro me je to uz z ruky, jinak bych taky vyzkousel, prej je to tam obrovsky. Ja sem se dival na web maj tam par fotek, vypadat to tam muze zajimave.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: