|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
Co se ti na te tenchice nelibi? Mas peknou stabilitu, nekroutis se u toho jak cerv a skaces s tou cinkou, jak kdyby to bylo z papiru :)
Jo a priste nas tam alespon pozrav nebo neco na konci toho videa _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Na technice se mi nelíbí to, že už je tam dotlak. Není to jedním pohybem do napnuté ruky. Jinak to docela jde :-)
Jsem zvědavej, co na to řekne Péťa Ustinov :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:40 pm Předmět: re: |
|
|
To video je good  . Jaký tenhle cvik zaměstnává partie ? Asi komplet celé tělo ne ? Přemýšlím, že bych ho taky zařadil do tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
A myslis, ze kdyz bys to jel tim zpusobem, jakym jsem to do nedavna jezdil ja, ze jsem cinku nejprve premistil a pak vytlacil (ovsem pohyb byl rychly a plynuly), ze by to bylo lehci nebo tezsi? Tohle jsem totiz nikdy nezkousel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Reiben : jo, to je celý tělo, těžko něco vynechat. Od lýtek, přes stehna, boky, záda. No, prsa asi ne :-)
Draper : tohle (trhy) je lehčí, dělal jsem dnes i výrazy a jak je vidět, se stejnou činkou jich moc nebylo, i když jsem měl ještě rezervu. Když to pěkně dynamicky rozjedeš, tak to tam skočí samo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:51 pm Předmět: |
|
|
Ty ten trh vubec nejezdis do drepu..proc?Kdybys to tak delal,mohl bys pouzit podle me jeste vetsi zatez a poradne by ti zabiraly i nohy
Naposledy upravil Mike Priest dne so leden 08, 2011 7:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 08, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | | Ty ten trh vubec nejezdis do drepu..proc?Kdybys to tak delal,mohl bys pouzit podle me jeste vetsi zatez a poradne by ti zabiraly i nohy | Zaprvé, protože to neumím, je to technika o mnoho těžší. Zadruhé, není to nutné, takhle je to dynamičtější. S kettlebellem se to dělá přesně takhle. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 08, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
Co to znamená? Jinak můj nick je daymoon, jestli sis nevšiml. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so leden 08, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
Ne fakt?  Nevis co je vata?Jako ze jsi docela bedna.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 10, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 548 - 10.1.2011
vršek těla
push-press s JČ 3x5x32kg
shyby 3x6xTH+24kg
floor-press 3x8x42kg
přítahy v předklonu s JČ 3x8x42kg
kliky na bradlech 3x10
sklopky 2x10xMB
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko ---
pár cviků z Magnificent mobility
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 1:02 hod
Fíha, dnes o 10 minut delší než minule. Ale ani se nedivím, minule jsem jel jak fretka. Odpočatej, vánoce pěkně nažranej, nacukrovanej. Teď akorát tak nasranej z práce :-)
Trénink byl moc fajn. Krátkej relativně. První polovina ubíhala. Shyby jdou nahoru, cítím to. Rezerva byla. Floor-pressy taky. A přítahy v předklonu první dvě série nádherný pocit ve svalech i z techniky. Třetí už byla trochu horší.
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po leden 10, 2011 6:50 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Ne fakt? Nevis co je vata?Jako ze jsi docela bedna. |
vidíš u nás to třeba znamená , že seš " ve vatě " , prachatej , tak mi to nějak nesedělo ke kontextu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 549 - 13.1.2011
spodek těla
přední dřepy s KB 2x20
výpady s KB nad hlavou 3x10
dřepy s KB nad hlavou 4x7
mrtvý tah jednonož 3x8x42kg
výskoky ze špiček 3x10x48kg
sklopky 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko ---
pár cviků z Magnificent mobility
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 0:50 hod
Byl to prímovní trénink. Včera jsem to nezvládnul. Dal jsem si jen břicho, nějaký hovadinky okolo. Dřepy byly parádní. Baví mě to tak cvičit. Je to fakt zábava, i když se to nemusí zdát. Já si to užívám. Celkově se to povedlo. Nemám, co bych vytknul. Našel jsem způsob, jak se nepřevracet u jednonožního mrtvého tahu. Sledovat očima jeden bod v průběhu celé série. Mozek si od toho lehce spočítá chybovou odchylku a regulační smyčka pak dobře funguje :-)
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|