|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Benny Podda

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 1:58 pm Předmět: BennyPodda full body trainning |
|
|
ahoj je mi 22 let trenuju od 9.9 2009 a ted chci naject na fullbody trainning
moje výška je 183 cm váha 97 kilo ..to je jenom v krátkosti o mě...chtěl bych si tu zaznamenávat svoje silové výkony...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Benny Podda

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
1.Dřepy
115 x5
115 x5
115 x5
115 x5
115 x5
2.bench press
120 x5
115 x5
115 x5
115 x5
115 x5
3.mrtvy tah
165kg x 5
165kg x 5
165kg x 5
165kg x 5
165kg x 5
4.premisteni a tlak
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
5.sikmy bench
90kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
6.bicepsovy zdvih v kleče
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
7.bicepsovy zdvihy v sedě jednoručky
15kg x 12
15kg x 12
15kg x 12
15kg x 12
8.triceps.extanze s oporou zad
45kg x 8
45kg x 8
45kg x 8
45kg x 8
9.přítahy velké činky v předklonu
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
65kg x 8
poznámka: ke dřepům moje pracovní serie je normálně 5X5 130 Kg bohuzel jsem cítil hodně nohy z predcházejícího treninku 15X10 100Kg
proto dnes jenom 115X115
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
Jses si jisty, ze tento treninkovy objem ve fullbody uregenerujes? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:16 pm Předmět: |
|
|
Jo :-) ale pokud to zvladnes, tak uz ted rikam, ze jsi lepsi, protoze tam mas navic drepy, ja bohuzel ne, i kdyz bych je tam samozrejme dal, kdybych mohl :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
|
| nahoru |
|
 |
Benny Podda

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:30 pm Předmět: |
|
|
Drapere : sem si jistej cvicim 1. rok 7Xtejdne 2-2,5 hodiny a tvuj log obcas ctu ...nejsi sám kdo trenuje jako šílenec a je zavislej na treninku ..moc dobre asi víme ze tyhle trenaly nám asi moc nedají ale deláme to protoze nás to baví ....i kdyz já za pul roku na sebe nasekal tolik svalu jako plno lidí od nás z posilky za 5 let. ..az ted sem se dostal do stagnace tak zkousim neco novýho ...a drzím ti palce pokracuj v tom co te bavía a na negativní reakce se vyser. ..
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
K.O.R.T.E
S.H.E.I.K.O
B.E.A.R
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | K.O.R.T.E
S.H.E.I.K.O
B.E.A.R |
To tu asi nikdo slyset nechce, az se pretrenuje nebo zjisti, ze takove cviceni je nerealne, treba se nad tim zamysli, ale pokud je zvykly cvicit tak, jak pise, bavi ho to s dokonce to prinasi vysledky podobne jako mne, tak proc mu do toho kecat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | No_pain napsal: | K.O.R.T.E
S.H.E.I.K.O
B.E.A.R |
To tu asi nikdo slyset nechce, az se pretrenuje nebo zjisti, ze takove cviceni je nerealne, treba se nad tim zamysli, ale pokud je zvykly cvicit tak, jak pise, bavi ho to s dokonce to prinasi vysledky podobne jako mne, tak proc mu do toho kecat |
Psal mi na FB že chce poradit... ale je to jak do dubu... hele mě jedno kdo co cvičí, ale když chce poradit a pak mi napíše, že to nezmění tak je mi to jedno... snažit se zbytečně neudu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 11:13 pm Předmět: |
|
|
Aha to jsem nevedel, ja myslel, ze o radu nestoji a ze je o svem treninku presvedcen jako ja o svem :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Aha to jsem nevedel, ja myslel, ze o radu nestoji a ze je o svem treninku presvedcen jako ja o svem :-) |
Právě že je, tak nevím proč mi psal..
|
|
| nahoru |
|
 |
Benny Podda

|
Zaslal: po leden 10, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
dnes jen kardio :
50 opak x 6 sed lehy
20 opak x 8 zvedání nohou ve visu
10 opak x 5 shyby
30 opak x 6 přitahování nohou k hrudníku
box.pytel 20 min ..
běh 3 Km
Naposledy upravil Benny Podda dne po leden 10, 2011 9:16 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 10, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
To ty zkracovacky asi musely byt pekne ojebany v tomto mnozstvi. Nauc se je poradne a budes rad, ze jich udelas 15 a nezhori ti bricho _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Benny Podda

|
Zaslal: po leden 10, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
jo jo drapere más pravdu preklep ...
Naposledy upravil Benny Podda dne po leden 10, 2011 9:16 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|