trénink: nohy - po delší době pokus o ucelenější trénink nohou
žádná sláva chybí jakákoliv kondice a fyzička
1.cvik - čelní dřepy
20kgx15
40kgx15
60kgx12
80kgx9
90kgx6
100kgx5
110kgx2
120kgx0 (nedal - pořád si potřebuju něco dokazovat a dělám zbytečný kraviny)
120kgx0 (2.pokus - zase nedal)
100kgx4
110kgx2
100kgx4
110kgx1+1 (odložení, pauza 20s)
90kgx6
2.cvik - hackendřep - cíl udržet počet opakování okolo 15-16 co to půjde
40kgx16 (lehký)
60kgx16 (tak akorát)
80kgx16 (10opakování plynule, dalších 6opak systém 1-2opak + 3-4x hluboký nádech nahoře + další opakování, total krev)
100kgx6 (tak tady jsem totálně vychcípnul a selhal)
100kgx12 (7opak plynule, dalších 5opak systém mezi opáčky krátká pauza 3x hluboký nádech)
3.cvik - předkopy
25kgx16
35kgx16 (10opak plynule, další opáčka po dvou s rest pauzama - nechal jsem si dosednout cihličky na sebe)
42,5kgx12 (8opak plynule,dlaší opáčka po dvou s rest pauzama)
Kdy bude ta zmena? Sice jsem si rikal, ze ti do toho kecat nebudu, protoze to sam nemam rad :), ale ocividne se trapis. Navic 2x selhani u drepu Cim driv s tim neco udelas tim lepe pro tebe, znam to moc dobre. Podle me by ti prospelo chvili se vykaslat na vahy a rvani maxim a dat tam neco s rozumnou intenzitou treba bear rutine, nebo korte nebo ja nevim co.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
1. trenink - záda + prsa (případně něco na ruce) - větší počty opakování, bez těžkých mrtvol
volno
2.trenink - nohy - 1.cvik tezce (čelní dřepy) + 2-3 cviky větší pocet opakování (pokud možno 10 a víc)
volno
3.trénink - záda + ramena (případně něco na ruce)
volno
4.trenink - nohy - 1.cvik těžce (zadní dřepy) + 2-3 cviky
a tak pořád dokola
opouštím na nějaký čas silovku
cíl je trochu zvednout kondici a možná nějakej ten objem
Akorát jsem se nechal trochu unést v tomhle dnešním tréninku, naprosto zbytečně jsem hnal ty čelní dřepy až do maxim. Já mám totiž s čelníma dřepama takovej problém - při sériích s větším počtem opakování (nad 6 opakování) mě ta činka šíleně dusí a tak trochu hledám to správný schéma objemovýho tréninku tohohle cviku.
Fakt je, že ten dnešní trenál stál za prd.
3.cvik - hacken dřep
40kgx20
80kgx16
100kgx14 (tahle série mi trvala snad 2,5 minuty nez jsem to dojel, chtel jsem az na 16 opakování, ale už to nešlo)
100kgx12
1.cvik - přemístění a tlak
30kgx10
40kgx10
50kgx10
4série x 60kgx8 (tenhle cvik me totálně zabíjí, 15 min ve fitku a všechny hadry na ždímání)
po tomhle cviku to mam taky vic jak po kteremkoliv jinem, prijde mne to mnohem narocnejsi nez treba 10ky na mrtvolach i kdyz je to podstatne lehci vaha
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To je jeste lehky.. mam pro vas jeste horsi cvik... ten uz je ale fakt na mrtvicku.. Jmenuje se Bear Complex a sklada se ze 4 cviku (premisteni, predni drep + tlak, zadni drep + tlak) a to cely je jedno opakovani...
1.supersérie - shyby + tlaky s jednoručkama na šikmý
- shyby
2 série rozcvičení na kladce po 20 opakováních
5x5 s vlastní vahou (2.,3. a 4. série pokus o 6 opakování - nedotaženo až nahoru)
2 série na přístroji s dopomocí
10x (špekoun - 20kg)
8x (špekoun - 20kg)
2. supersérie přítahy v předklonu + benchpress na rovný
- přítahy v předklonu
(krátká osa + 20kg) x 16
(krátká osa + 40kg) x 16
(krátká osa + 20kg) x 16
(krátká osa + 60kg) x 12
(krátká osa + 80kg) x 8
(krátká osa + 80kg) x 8
(krátká osa + 80kg) x 7
- bench (paskvil úchop ani široký ani úzký)
20kgx16
40kgx16
60kgx16
80kgx7
80kgx7
80kgx6+2 (odložení, pauza 20s)
3. přítahy spodní kladky v sedě
77,5kgx12
77,5kgx10
77,5kgx8
3.cvik - dřepy na multipressu (po velmi dlouhé době)
60kgx15
100kgx10
120kgx8
130kgx7
4.cvik - zakopávání na přístroji v sedě
35kgx25
45kgx25
55kgx16
55kgx12
tenhle týden vyšly podle schématu (střídání spodek, vršek) 2 tréninky nohou. Dneska se mi do toho nějak vůbec nechtělo.
Přestože ten objem není nic extra, mám pocit, že pokud dávám tyhle delší tréninky spodku (nejenom 1 cvik v tréninku jako předtím), tak ty hnáty to nějak nestíhaj uregenerovat. Uvidíme jak to půjde dál a případně to budu muset nějak změnit.
3série x 10opak x 140kg (tohleto je pro me zkouska mentální odolnosti, myslel jsem, ze chcípnu)
ty desitkove mrtvoly nejsou tak strasne jako 10ky na premisteni a tlak :)
jinak pekne, tech 5kg tam musim taky priste kua pridat
už jsem to dal minule (cca před 14dny)
chtěl jsem dneska alespoň 2,5kg přidat, ale celý víkend mě dost bolely spodní záda, takže jsem dal alespoň tohle.
Kupodivu po 3 sériích mrtvoly záda přestala bolet
mrtvolu teď pojedu jen lehce v týdnu, kdy mi nevychází 2 tréninky spodku
Ono by pro mnoho lidi byl velky problem udychat 10ky i s nizsi vahou a to muzou mit vyssi maxko nez ty :)
Jo a dival jsme se na stary videa tvych mrtvol, zahod ty haky :)
Uz jsem to tady jednou psal Moricovi:
Nechci se vymlouvat, ale diky svymu zhovadilymu pristupu k treninku a technice cviku na bicak v minulosti trpim v soucasny dobe chronickymi zanety slach v predlokti.
Takze proste neudrzim vetsi vahy v rukou
Pomalu se to zlepsuje, ale je zkratka neminim obetovat rustovy potencial mrtvoly s tezsima vahama kvuli svy blbosti, diky ktery jsem si zprznil predlokti
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru