|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pr0

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 6:46 pm Předmět: |
|
|
Potřeboval bych poradit nějaký trénink, tento jedu už 4 měsíc a chtělo by to změnu. Chtěl bych se silově zlepšit. Díky za rady _________________ "You Got a Dream... You Gotta Protect It. People Can't Do Somethin' Themselves, They Wanna Tell You You Can't Do It. If You Want Somethin', Go Get It."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Fernet-stock
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 12:36 pm Předmět: |
|
|
Zdravim. Taky bych potřeboval poradit. Cvičím doma. Takže mám problém s některými výše uvedenými cviky, které doma nemám k dispozici. Konkrétně Legpress a veslování dolní kladky. A protože se tu už někde psalo, když už se něco musí zaměnit tak ať se to zamění za ADEKVÁTNÍ cvik. Měl by někdo z Vás nápad za co tyhle dva cviky zaměnit v domácích podmínkách? Mám k dispozici akorát hafo činek, lavici na bench a takový ten multifunkční stroj s kladkou. Pokud to někoho právě napadlo, ano, na tomhle by se veslování dalo zvládnout, ne však u mě z důvodu nedostatku místa. :- (
Za jakoukoli radu předem děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Fernet-stock napsal: | Zdravim. Taky bych potřeboval poradit. Cvičím doma. Takže mám problém s některými výše uvedenými cviky, které doma nemám k dispozici. Konkrétně Legpress a veslování dolní kladky. A protože se tu už někde psalo, když už se něco musí zaměnit tak ať se to zamění za ADEKVÁTNÍ cvik. Měl by někdo z Vás nápad za co tyhle dva cviky zaměnit v domácích podmínkách? Mám k dispozici akorát hafo činek, lavici na bench a takový ten multifunkční stroj s kladkou. Pokud to někoho právě napadlo, ano, na tomhle by se veslování dalo zvládnout, ne však u mě z důvodu nedostatku místa. :- (
Za jakoukoli radu předem děkuji. |
legpress jedine nejakou variaci drepu a veslovani pritaha cinky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 1:28 pm Předmět: |
|
|
tieto 2 cviky sa daju vymenit za dokonca adekvatnejsie s volnou vahou. legpress za klasicke zadne drepy alebo za celne drepy (cinka vpredu na ramenach) a to vselovanie za pritahy v predklone alebo kludne za pritahy s pokaldanim na zem... cesky nazov to nema, vola sa to pendlay rows... pozri YT
edit: si ma predbehol ustinove
|
|
| nahoru |
|
 |
Fernet-stock
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
legpress jedine nejakou variaci drepu a veslovani pritaha cinky |
jj, to sem si myslel taky. říkal sem si ale, že dřepy v týdnu už jednou jsou, tak jestli to neobejít nějak jinak, ale jiné východisko asi nebude. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
(nekdo musi bejt prvni  )
muzes dat jine, variaci je hodne, pro zacatecnika budou ale nejschudnejsi predni nebo zadni, ale muzes si pohrat treba s provedenim (hlavne sirkou postoje) nebo intenzitou (ubrat vahu a pridat opakovani) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Fernet-stock
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 1:51 pm Předmět: |
|
|
Tak já bych raději menší váhu a více opakování. Abych ještě narost to bych už snad ani v tuhle chvilku nechtěl. :-)
digitalm: tobě samosebou taky dík za reakci. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Fernet-stock
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 2:59 pm Předmět: |
|
|
spíš síly než svalů. To až později. Ze začátku hlavně se nějak poprat s nadbytkem tuku a pak můžu myslet na nějaký zdavý nárůst.
|
|
| nahoru |
|
 |
otilrak
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
Možná budu mít blbej dotaz, ale musím se zeptat. Je tento tréninkový plán pro začátečníky vhodnější na vyrýsování nebo na objemovku? Jestli je na objemovku lepší fullbody nebo split?
Mám zájem totiž o větší objem a doteď jsem jel pár let split s různými obměnami po určité době a žádné moc velké nárůsty poslední rok. Když budu mít dobrý jídelníček a pojedu fullbody, porostu na objemu?
Mezomorf, 174 cm, 63 kg. Cvičím cca 7 let, poslední dva roky poctivě. Trénink 3x týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
adad

|
Zaslal: st leden 12, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
Zajimavý trénink, nicméně jsem se chtěl zeptat, které cviky bych mohl zařadit místo MT či good morning. Je mi 17.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st leden 12, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
| adad napsal: | | Zajimavý trénink, nicméně jsem se chtěl zeptat, které cviky bych mohl zařadit místo MT či good morning. Je mi 17. |
Pokud máš zpevněnej střed těla, tak bych se těchhle cviků s rozumnou váhou vůbec nebál... Ale chce to někoho kdo Tě naučí techniku _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
|
| nahoru |
|
 |
adad

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 3:19 pm Předmět: |
|
|
Ano, taky jsem četl, že MT je dost těžký. Nicméně jsem si našel trénink A B, kde za týden 2x procvičím celé tělo a je to bez MT a good morning. Mohl bych se ještě zeptat jakej nápoj si mám dát po tréninku? Rád bych nabral ještě trošku svalové hmoty. Doteď jsem si dával protein. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 4:18 pm Předmět: |
|
|
| adad napsal: | | Ano, taky jsem četl, že MT je dost těžký. Nicméně jsem si našel trénink A B, kde za týden 2x procvičím celé tělo a je to bez MT a good morning. Mohl bych se ještě zeptat jakej nápoj si mám dát po tréninku? Rád bych nabral ještě trošku svalové hmoty. Doteď jsem si dával protein. :) |
Ihned po treningu tam šoupni sachariďák, jestli ho nemáš, tak třeba banán, ten poslouží taky dobře. Dál to netřeba řešit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|