|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:32 am Předmět: |
|
|
Inak dávno sem nevidel podobné výkony ako majú Kubaz/KarlKanas tu na fóru, to naozaj klobúk dole, neviem cvičil som už vo veľa gymoch a ono vidieť niekde vobec drepy od 120 vyššie, či mrtve okolo 200ky je aspon podla mna skutočne zriedkavé, napriek tomu, že tu na fóru je to bežná záležitosť (holt je to forum o kulturistike, niet sa čo čudovať), a to sa v tých fitkách promenáduje toľko fakt riadnych chlapísk, vždy sa len chehtám, ked to tam tahajú ledva od pol kolien, či funia zo stovkou. V tomto John napriek tomu, že je obrovský, aspon niečo zdvihne, aj ked na jeho hmotnosť to je na dlhú debatu, ktorá ako vidieť tu nemá tendenciu skončiť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bolfis

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
johny stim ze by nekdo vytahnul hloubku u tech tlaku jsem pocital, ale ze by to hnedka melo byt na necisto stim fakt ne, neni to zadny super vykon, tlaky s volnou osou ani necvicim a za hlavou uz vubec (bojoval jsem trosku s technikou), zkusil jsem to jen tak v doplnkovem treninku pred benchem, a verim ze kdybych to chvili potrenoval tak budu na 130-135 pro 3opacka, jeste pripisu ze jsem jel ramena tezce v pondeli coz bylo MP pred hlavou 150 x 3 + predpazky + delt deck, a to ze BW u tohodle cviku nehraje roli - kdyz si to myslis tak si to mysli, kid uz tady k tomu neco psal, jeste nemam 10 prispevku tak video nebude... a bench 210 x 3 jsem nikdy nedal :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
Počkej člověče....ty Bolfisovi videa z youtube nejsou tvoje? A jaká byla teda hloubka těch tlaků? Zavodíš v pwl, nepletu se?
Naposledy upravil Johncreasy dne čt leden 13, 2011 5:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
majesty, ty si vazne myslis, ze se vyznas v silovych sportech ? zatim jsem si vzdycky vsimnul jenom toho, ze ty nekomu neco poradis a pak prijde cizo a rekne uplne neco jinyho...
edit: a mozna bych mel pouzit tvoji oblibenou frazi - liskni si
|
|
| nahoru |
|
 |
Bolfis

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Počkej člověče....ty Bolfisovi videa z youtube nejsou tvoje? |
jestli myslis Bolfislifter tak to moje je
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
| witus napsal: | | majesty, ty si vazne myslis, ze se vyznas v silovych sportech ? zatim jsem si vzdycky vsimnul jenom toho, ze ty nekomu neco poradis a pak prijde cizo a rekne uplne neco jinyho... |
Oproti johnovi ano, celkove jsou tu samozrejme i vetsi znalci
ale promin, clvoek ktery rekne ze tlak za hlavou 165 x 5 je o nekolik trid lepsi vykon nez 260x2 benchpress a loglift 180 [coz da mozna pet-sedm lidi na svete] se u me opravdu nikdy nezapise jako nekdo kdo se vyzna v silovem sportu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
No tak co povídáš.....Máš tam (raw bench 3x207,5kg, 1x220kg) (Mrtvolu 260kg) a (Polodřep 2x250kg.) Plus ten acident....což je mimochodem hukot a video, co by mělo úspěch. Co si na to pomocníkovi řekl že tě málem poslal do nemocnice? Nebo se pletu a je to někdo jinej?
Naposledy upravil Johncreasy dne čt leden 13, 2011 5:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bolfis

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Počkej člověče....ty Bolfisovi videa z youtube nejsou tvoje? A jaká byla teda hloubka těch tlaků? Zavodíš v pwl, nepletu se? |
jenom/zatim v bench po urazu kotniku
video mi vlozit nejde ale je na ucte na YT
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
Mrknul jsem na to a s touhle hloubkou mám rekord asi 3x120kg.
Ovšemi i tak je to hodně dobrej výkon, zvlášť pokud ho nejezdíš. Jenom to potvrzuje to co říkám pořád. Člověk co zvládá zahlavou 120kg, benchne v klidu 200kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
ale jo tohle si řekl přesně Majesty.  jsem si sám pěkně vyvrátil teorii.
Jinak Bolfisi ty tvé benche, to je paráda, nejen váhou ale i tím ultrapomalým spouštěním.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|