Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
nene , to jsem nemyslel , spíš jakože , čím to , že tvoje tréninky konečně mají nějaký smysl a vede to jinam , než k nekonečnýmu pumpingu a promarněnýmu výlevu endorfinů

JJ, sice je to pořád šílenej maratón, ale přece jenom už je těch sérií míň než dřív a tohle je výsledek. No a kdyby přestal dělat 7 sérií a začal by dělat skutečně jen 5, tak by to bylo ještě zajímavější. Osobně si taky myslím, že maxko teď má kolem 200, což vzhledem k omezenému zapojení nohou je prostě masakr.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodl jsem se že po návratu do posilovny, nepojedu fomina, sheika nebo GVT, ale pojedu Drapera

Projel jsem si to tu pár stránek a dozadu a moc se mi to líbí
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je nejaky divny Pomane, kde je kritika?
Max H.

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
13/1 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 40,46km
rychlost: 40,46km/h
zatez: 7-8/9 (do 20. minuty stridani 7 a 8 od 20. zatez 8)
spalena energie: 922 kcal
tepova frekvence: podle snimacu +/- 160/min, ale zmeril jsem se 2x i rucne a nameril jsem okolo 180/min nevim, co mam brat jako duveryhodnejsi mereni, ale tempo to bylo kazdopadne krev-potici :)

Rotoped drtíš teda slušně. Taky teď trochu doma jezdím, abych spálil nějaké ty tuky, ale takováto intenzita by mě asi zabila. Tak to už máš koleno celkem v dobré kondici?
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14/1 TRENINK c. 36

bench press
102,5kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5 ( u BP mam radost, ze jsme se odnaucil odrazet cinku od hrudninku a ten pohyb je kontrolovanejsi, lepe tak citim prsa)
102,5kg x 5
102,5kg x 5 ( )
102,5kg x 5
102,5kg x 5
-takze vaha opet stejna, minule to bylo tezke, takze neprichazi zatim v uvahu, abych pridal, pojedu to s touto vahou, dokud to pocitove nebude relativne lehke a s rezervou. Dnes to bylo uz lepsi nez minule, na 105kg to urcite nebylo, ale mam z toho lepsi pocit.

mrtvy tah
175kg x 5
175kg x 5
175kg x 5
175kg x 5 ( )
175kg x 5 ( )
175kg x 5 ( serou me ty posledni hybridni opakovani hlavne kvuli uchopu, coz bylo u vsech serii krome prvni )
175kg x 5
-vedel jsem, ze to nemam delat a taky ze jsem asi nemel :) no ale nechal jsem se unest a vyhecovat tema vasema pozitivnima kecama a jeste jsem pridal, je fakt, ze minule to nebylo az tak uplne nejtezsi, takze to take hralo roli v mem rozhodnuti. No ale byla to blbost uz jen proto, ze je to 3. tezky trenink po sobe a dnes mel byt lehky no ale... Od prvni serie jsem vedel, ze to bude peklo a vubec se divim, ze jsem tech 7 serii dal. Vaha to byla idealni pro 4 opakovani, coz by bylo ok, to 5. uz bylo dost na krev, silove mozna ani tak ne, ale hlavne uchop a krome prvni serie, kterou jsem odjel plynule, jsem si u vsech zbylych vzdy na posledni opakovni musel cinku uplne polozit a znovu chytit, coz me sralo a nevim, jeslti je to tak spravne. Trhacky pouzivat v zadnem pripade nebudu, mozna zkusim magnezko, jestli by v tomto pomohlo. Priste kazdopadne pridavat nebudu a pojedu toto, dokud nebudu mit pocit, ze to neni na krev, pokud vubec nekdy takovy pocit mit budu :) Celkove spokojenost, ale pocitove to minule bylo prijemnejsi a i na videu je znat, ze to dnes nebylo zdaleka tak lehke.

premisteni a tlak
72,5kg x 5
72,5kg x 6
72,5kg x 6
72,5kg x 6
72,5kg x 6
72,5kg x 6
72,5kg x 6
-vahu jsem nechal stejnou, prvni serii jsem dal 5 reps, ale pak jsem si rekl, ze bych ze sebe mohl vymacknout neco vic, a tak jsem dalsi serie zkusil po 6 a prekvapive to slo, i kdyz to 6. opakovani byl uz tak lehce push press.

bicepsovy zdvih VC
52,5kg x 7
52,5kg x 7
52,5kg x 7
52,5kg x 7
52,5kg x 7
52,5kg x 7
-stejna vaha a stejny objem cviku ako minule, celkem ok

kliky na bradlech
Drejprd + 10kg x 10
Drejprd + 10kg x 10
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
-tak dnes zase se zavazim, minule 7,5kg, dnes 10ky, gravitacni sila se projevovala trochu vyrazneji :) ale taknejek jsem to dal v ramci moznosti. Vse ale nadoraz

pritahy v predklonu
95kg x 8
95kg x 8
95kg x 8
95kg x 9
95kg x 9
-tohle dnes nejaky lehky a na me az moc technicky rekl bych

sikmy bench na MP
75kg x 10
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-po delsi dobe jsem pridal, akorat vaha na ty 8ky

superserie: uzky bench press + bicepsovy zdvih JR v sede
70kg x 10 + 17,5kg x 12
70kg x 10 + 17,5kg x 12
70kg x 10 + 17,5kg x 12
70kg x 10 + 17,5kg x 12
70kg x 10 + 17,5kg x 12
-ticeps po predchozim cviku trochu tezsi, ale slo to, biceps lehkej, mel jsem vzit 20ky

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 15
12,5kg x 15
12,5kg x 15
12,5kg x 15
12,5kg x 15
-dnes jsem vyjmecne vzal tezsi JR a zadni delty to bralo pekne

superserie : pritahy kladky v leze + protismerky
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 15 + 25kg x 20
-tuhle kombinaci cviku na zaver treninky miluju, super pumpovacka

kolo
30 minut
-opet pekne v tempu, sotva jsem stacil s dechem. Vim, ze je to po takovem treninku asi tezce kontraproduktivni a katabolicke ale nejake je mne to jedno, musim ted trochu shodit a navic me to bavi.

TIME: 138 minut (68 serii) + 30 minut kolo

-Spat jsem sel pozde, rano jsem musel brzo vstavat, takze na hovno vyspanej, ale i tak to byl vyborny trenink, o neco horsi a mozna i narocnejsi nez minule, ale celkove super. Dnes mel byt sice lehky trenink, protoze uz 3x po sobe jedu tezky , ale unesen rostouci silou hlavne u DL, jsem dal opet tezky :) Priorita byly samozrejme mrtvoly, ale dnes byly hodne heavy, naopak bench a premisteni + tlak prekvapily, protoze byly lehci nez minule. Priste - v nedeli, 100% lehky trenink.

Naposledy upravil Draper dne pá leden 14, 2011 12:23 pm, celkově upraveno 2 krát
I.N.G.

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vrahu svých zad, dej si už "lehký" trénink. Začínám z tebe mít depku, takový progres v MT si já můžu tak maximálně představovat...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nenatočil bys video z přítahů v předklonu? Každej to jede jinak a abych řekl pravdu, nejsem si přesně jistej jak to jet. Na instruktážních videích to většinou dělaj s váhou, která odpovídá váze násady na koště... Přemýšlím, že bych to zkusil, co na to budou říkat moje záda.
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Vrahu svých zad , dej si už "lehký" trénink. Začínám z tebe mít depku, takový progres v MT si já můžu tak maximálně představovat...

priste si dam lehky, 5x10 se 135kg, sice to jeste nebude na Ernandesovy 10ky se 140kg, ale to hodlam atakovat tak do 14 dnu :-)

Wojtkingson: natocim, sice tu nekde nejaky mam, ale tam to je technicky nic moc, dnes si myslim, ze jsem to jel za posl. dobu nejlepe
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co dáš zejtra? Tady kropíš tuny a sereš nás (mě hlavně :-) a zítra budeš chodit jak mrtvolka po posilce

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Co dáš zejtra? Tady kropíš tuny a sereš nás (mě hlavně :-) a zítra budeš chodit jak mrtvolka po posilce

predkopavani up to 10x15kg :-)
Morico

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
...ale hlavne uchop a krome prvni serie, kterou jsem odjel plynule, jsem si u vsech zbylych vzdy na posledni opakovni musel cinku uplne polozit a znovu chytit, coz me sralo a nevim, jeslti je to tak spravne . Trhacky pouzivat v zadnem pripade nebudu, mozna zkusim magnezko, jestli by v tomto pomohlo.

Čau, to že si to na chvilku položíš vůbec, ale vůbec nevadí, naopak můžeš se pěkně zase srovnat a dál táhnout, klidně si můžeš i mezi tim prohodit úchop (ale ty si vlasně říkal někdy někde, že ti vyhovuje pořád stejnej, takže to záleží na tobě). Btw včera jsem si jenom tak na konci tréninku zkusil 5x160 a 8x160 a znovu a ještě víc jsem nabyl respektu k těm tvým 7 sériím ... ono to tak těžký nebylo, ale bylo to dost vyčerpávající ... myslim, že bych třeba těch 5x5x170 dal, ale pak už bych si 100% nezacvičil nic ... takže motivuju tě motivačníma kecama :D a koukej tam brzo lísknout 5x5x200 já na to čekam :DD
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok nastesti jsem se po predchozim urazu dost pripojistil (teda krome toho kolena, to mne pojistit nechteli ), tak na tom budu pracovat

jinak diky

PS: s tim polozenim cinky ja vim, ze je to asi ok, ale mam rad, kdyz je to plynula serie a takova prodleva mezi 4. a 5. opakovnim me stve :) a i kdyz bych se na to posledni op mohl lepe pripravit a lepe se srovnat, tak se to stejne snazim vytahnout co nejrychleji a uz u toho kulatim zada viz. video.
Zacharo

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jste nakousli střídavý úchop u Mt, vadí že ruce nestřídám?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:

Vadí...
Zacharo

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Zacharo napsal:

Vadí...

Mohl bys to prosím rozvést? Počítám že půjde o nerovnoměrné zatížení svalstva... Budu muset začít úchop střídat, ale bohužel mi to v druhé poloze připadá nepřirozené.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: