|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
12 zápasů zpátky měli tuším poslední 3 body. Někdy před 5 koly získali 2 body. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Koooky

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
skola (a leze na nervy je slaby slovo)  a jeste dnesni chut na cokoladu _________________ Always and never are two words you should always remember never to use.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Koooky napsal: | skola (a leze na nervy je slaby slovo) a jeste dnesni chut na cokoladu |
naprosto přesný!! jak já tu ********** školu nesnáším!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
Děti co pořád fňukají jak ve škole příšerně trpí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
Tak se na ní vyserte a běžte čistit žumpy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
No komeťáci...dost si zahráváte. Jste tři body od průseru.
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:58 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Koooky napsal: | skola (a leze na nervy je slaby slovo) a jeste dnesni chut na cokoladu |
naprosto přesný!! jak já tu ********** školu nesnáším!! |
Počkejte až z ní vylezete, budete řikat něco uplně jinýho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Koooky

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
Paye: jestli "seres" na vsechno, co te zrovna stve a nebavi, tak to asi daleko nedotahnes _________________ Always and never are two words you should always remember never to use.
Naposledy upravil Koooky dne ne leden 16, 2011 11:05 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
tak tak.....ja si ted casto rikam, co bych dal za to, kdybych byl zpatky na gymplu a resil takove ty blbosti jako naucit se na pisemku z biologie a podobne :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Koooky

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 11:03 pm Předmět: |
|
|
Škola je v klídku, každej to prožívá nějak jinak, někdo to hrotí, zkoušky nemůže udělat, někdo tomu dá trochu a dává si to. Co mě na škole s*** je to, že si dupou na předmětech, který mi budou v praxi na nic, měli by prostě tak nějak dupat na předmětech, který jsou důležitý, ne matika, fyzika a pak další věci, kde tu obtížnost dělá hlavně to, jakýho máš učitele... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 11:05 pm Předmět: |
|
|
To byly nejlepsi casy, i kdyz jsem je tenkrat nenavidel, jenze ted se na to clovek zpetne diva jinak : ( _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Čebyšev
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 11:44 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Škola je v klídku, každej to prožívá nějak jinak, někdo to hrotí, zkoušky nemůže udělat, někdo tomu dá trochu a dává si to. Co mě na škole s*** je to, že si dupou na předmětech, který mi budou v praxi na nic, měli by prostě tak nějak dupat na předmětech, který jsou důležitý, ne matika, fyzika a pak další věci, kde tu obtížnost dělá hlavně to, jakýho máš učitele... |
časem možná zjistíš, že to na tomhle stojí... i když nevyužiješ všechno... tipuju, že jseš v prváku, ve druháku, co?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 11:53 pm Předmět: |
|
|
Ne, teď dělám Bc., chápu že matika, fyzika je důležitá, ale tím stylem, jakým se vyučuje, jaký požadavky na ni jsou, to se mi nezdá využitelný pro strojírenství. Aby udělali zkoušku na styl, že ze 100 lidí to udělá asi 15 lidí, to je na mě celkem hardcore, naštěstí to mám za sebou... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|