Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
švadla

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, dlouho jsme si nepsali, ale pečlivě Ti to tady hlídám ;) Jedeš naprosto parádně. Dost jsi to podsekl, nehrotil to, zvolna přídával a teďka už to jsou parádní výkony (obzvlášť v tom objemu cviků). Já už se celkově dávám dokupy a něco takového plánuju od února. Držím Ti palce, ať to šlape pořád dál! Hlavně ať slouží zdraví!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky.
V takovemto objemu treninku jsem se naucil za posl. 2 roky cvicit (on i off) a nedela mne problem to uregenerovat, myslim, ze to jde u kazdeho do jiste miry natrenovat jako co koliv jineho, samozrejme to ma ale sve hranice. Pri tomto stylu treninku mne roste sila mnohem lepe nez u splitu, ovsem co se tyka svalove hmoty, asi to bylo lepsi u splitu, mozna i proto, ze tam bylo vice prostoru pro regeneraci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19/1 KARDIO

kolo:
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,09km
rychlost: 41,09km/h
zatez: na rozjezd 7/9 pak 8/9
spalena energie: 936 kcal
RPM: 108-111
tepova frekvence: 180/min

-zatim nejlepsi vykon. Od zacatku jsem vedel, ze mam naslalo na PR, ale vubec jsem netusil, jestli to udrzim, ale RPM jsem se porad snazil drzet zhruba na 110, cemuz odpovida rychlost 41km/h, obcas to byl fakt masakr, ale dal jsem to, posledni 2 minuty jsem jeste zrychlil, abych si tech 41km pojistil.
kubaz

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seš bourák , na jaře nasedni na kolo a nadrejpuj to až do ostravy
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
seš bourák , na jaře nasedni na kolo a nadrejpuj to až do ostravy

pokud noha dovoli, tak nebude problem :)
I.N.G.

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty mrtvoly jedeš suprově. Díval sem se na poslední 7 ( ) sérii a přišlo mi, že tam je pořád velká rezerva. Respect.
No, ještě +1,5 kg a těch 400 liber je tam.
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Ty mrtvoly jedeš suprově. Díval sem se na poslední 7 ( ) sérii a přišlo mi, že tam je pořád velká rezerva. Respect.
No, ještě +1,5 kg a těch 400 liber je tam.

Rezervu jsem tam malou citil, nevim, jestli v te 7. serii, tam uz jsem u toho posl. opakovani trochu kulatil zada se mne zdalo, ale u zbylych serii to nebylo uplne na krev a hlavni zmena nastala v tom, ze mam ted diky magnezku naprostou jistotu v uchopu a to je pak uplne o necem jinem. Cekal jsem ,ze mne to pomuze, ale ze tolik, to jsem necekal.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20/1 TRENINK c.39

bench press
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
-porad to stridam tezce (5ky se 100kg) a lehce (10ky s 80kg) a tak jsem dnes dal neco mezi, chtel jsem 5-6 serii po 8op a vahu jsem odhadl tak akorat. Prvni 3 serie lehke, pak kazda dalsi tezkla, 6. uz byla na krev, ale bylo to prijemna zmena. Na nejake zlepsovani se na BP ted kaslu, stejne uz je strop, alespon kdyz budu drzet aktualni silu a budu u toho citit kozy, to mne bude stacit. Techto 6x8x90 kg bylo velmi prijemne.

mrtvy tah
185kg x 5
185kg x 5 ( )
185kg x 5 ( )
185kg x 5 ( )
185kg x 5 ( )
185kg x 5 ( )
185kg x 5 ( )
-cil dnesniho treninku splnen a dokonce nad ocekavni, protoze ani dnes nemuzu rict, ze to bylo uplne na krev. Tezky to bylo strasne moc, hlavne ke konci posledni 2 serie, kdy se mne povoloval uzaver u cinky na prave strane a trochu mne bralo energii a koncentraci vyrovnavani cinky, ale jinak naprosta spokojenost. Dnes to pocitove sedlo i technicky lepe nez minule, i kdyz na vidu to asi patrne nebude. Pokud se nic neposere, tak 5x5x190kg row by snad mohlo jit i kdyz tady uz bude znat kazde kilo. Nechapu to, minuly tyden bojuji se 175kg a dnes o 10kg vice a pocitove lehci. I kdyz opet musim vyzvihnout moc magnezia, protoze to u tohoto cviku je minimalne 30% uspechu.

premisteni a tlak
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5 ( )
75kg x 5 ( )
75kg x 5 ( )
75kg x 5
-tady jsem pridal minule a jelikoz to bylo tekze, tak to par treninku necham, maximalne pridam nejake opakovani. Po mtvolach a benchu nemuzu cekat nejake silove zazraky :) Dnes to prekvapive sedlo lepe, jel jsem to vice dynamicky a u nekterych serii jsem cinku zkusil chytnout o neco malo uzsim uchopem, coz se mne zadalo lehci. Celkove spokojenost. Sice jsem neco natocil, ale tady to asi smysl nema, takze pokud nebude najeke PR, tak to tocit nebudu.

bicepsovy zdvih VC
52,5kg x 8
52,5kg x 8
52,5kg x 8
52,5kg x 8
52,5kg x 8
-vaha stejna jako minule, jen o 1 opakovani v kazde serii navic, coz je taky progress. Moc jsem to imho necheatoval, mozna u posledni serie ke kocni, ale na to sere pes

kliky na bradlech
Drejprd x 20
Drejprd x 14
Drejprd x 11
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-minule s vahu navic, dnes s BW, v prvni serii se opet povedlo 20 opakovani, pak sla sila velmi rychle do haje, pak uz se to drzelo a dojel jsem to po 10 opakovanich. Tricak bral pekne.

pritahy JR
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 12
-vaha porad stejna i stejny pocet opakovani, sice bych uz pridat mohl, ale tohle je tak ideal, krasne z toho citil laty a kdybych pridal, tak uz bych to rval vsim moznym a navic ty doplnky moc nehrotim. I kdyz v tomto mel Popshoit trosku pravdu, protoze ten cvik je vazne celkem zabijackej hlavne proto, ze se cvici kazda strana zvlast, takze je to vlastne 10 serii po 10. Samozrejme ve srovnani s MT je to ale porad srando cvik :)

military press
60kg x 9
60kg x 9
60kg x 9
60kg x 9 ( )
60kg x 9
-dnes zase po delsi dobe misto 2: cviku na prsa military press. Minule se stejnou vahou po 8op, dnes jsem chtel to same, ale nebylo to nejak tezke, tak jsem dal 9ky. U posledni serie uz posledni opakovani s odrazem nohou. Natocil jsem to na video, snazim se to jezdit rychle a s maximalnm zapojenim ramen, je to tak trochu po kulturistiku, ale ramena to takto bere suprove.

superserie: bicepsovy zdvih JR v sede + extenze JR ve stoje
20kg x 10 + 32,5kg x 10
20kg x 10 + 32,5kg x 10
20kg x 10 + 32,5kg x 10
20kg x 10 + 32,5kg x 10
20kg x 10 + 32,5kg x 12
-oba cviky super, u biceps. zdvihu jsem pridal a nevim proc, ale v sede mne to prijde vzdy lehci nez e stoje, extenzi jsem se snazil s co nejvetsim durazem na zapojeni tricepsu, takze lokty co nejvice u sebe a opravdu to bralo moc pekne.

swing
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
-je to super cvik, ale nikdy se mne do nej nechce :) Dnes opet sedl luxusne, snazim se myslet na kazde opakovani a krasne z toho citim stehna, hamstry, prdel, bricho....

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-minule nic moc, dnes luxus.

kolo
30 minut
-super tempo, tepovka asi smrtelna, ale kyslik dnes nechybel (nelapal jsem po dechu) a udychla jsem to. Jen jsem mel pocit, ze se kazdou chvili urve pedal, protoze to tam bylo nejaky nedotazeny a divne v tom preskakovalo a zrovna na te zranene noze, coz by me ji asi pri tom tempu urvalo :-)

TIME: 140 minut + 30 minut kolo

-mam ted asi nejlepsi treninkove obodbi, nepomatuji si, ze by me to nekdy tak bavilo, snad ani kdyz jsem bylo "on" . Hlavne ty mrtvoly me silene bavi a od toho se asi odviji i ten progress, u ostantich cviku se sila taknejak drzi nebo je jen mirne zlepseni, ale i tak jsem spokojenej. Trenink dnes rano od 7, zkusil jsem 1tbl EX 2, zapil to kafem a sel. Nevim, jestli mne to nakoplo vice nez jindy samotna kava, ale asi prvni pul hodiny jsem citil vnitrni teplo, pak to preslo, ale pri treninku jsem mel jako vzdy az do konce plno energie.
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Epic. Muj pristi treninkovej plan bude draper routine.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:

:-)
ale radeji se poradne pojisti, at pak mas prachy, az bude v nemocnici, protoze nikomu nikdy nedoporucuji cvicit obden v takovemto objemu treninku a jeste tezke mrtvoly
avanti

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty musíš být vážně z jiné galaxie. :-)
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Lunreal napsal:

:-)
ale radeji se poradne pojisti, at pak mas prachy, az bude v nemocnici, protoze nikomu nikdy nedoporucuji cvicit obden v takovemto objemu treninku a jeste tezke mrtvoly

No moment, ja nechci prevzit vsechno, jen skladbu cviku :D Tohle by me polozilo po 2 tydnech rovnou do rakve, tezke mrtvoly 2x tydne byly pro me skoro neuregenerovatelne... Ale mozna je to tim, ze ty tam mas porad hrozne rezervy, tezka mrtvola je u me, ze u posledniho opacka to taham treba 3-4 vteriny s dost desivym vyrazem :)
spekounP

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz se kouknu na tvuj objem treninku a pak se kouknu zpatky do svyho logu a vzpomenu si jak jsem se pri tech svych trenincich citil, tak me chyta neuveritelna deprese

fakt by me docela zajimalo co by si byl schopnej provadet pri treninku nohou, kdyby si nemel v riti tu hnatu
kubaz

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty me chces vazne nasrat tema mrtvolama ze
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spakoun: to nevim :) ale asi bych zase nemel tolik energie na toto, protoze preci jen trenink nohou ma na CNS celkem velky vliv a neverim,ze kdybych drepoval, ze bych utahl i toho.

Avanti: vzdyt jo, mam to v podpisu

Lunreal: malilinke rezervy tam byly, ale rozhodne ne hrozne jak pises :)

Kubaz: jasne, to rika ten, co bezne taha 220-230kg :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: