|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nanobeast
|
Zaslal: čt leden 20, 2011 1:43 pm Předmět: |
|
|
wowko sem taky asi 3 mesice hral..pak me to prestalo bavita sem zpet u svych single player klasik..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | hrat wowko na freecku je jako mit doma 2x5kg jednorucky a cucet na plakat Schwarzerneggera a myslet si, ze to taky pujde :)
freecka jsou nedotazeny, divny .. ne diky :) |
Myslím, že pvp hráči si na free vystačí, funguje to tam solidně, scriptování a funkčnost instancí, to je problém trochu no, ale myslím, že se dokázali trochu přiblížit. Už to není jak na začátku mangosu, kdy to byl strašnej sajgon, nebo wowemu, to byl ještě větší brutus:D A PVE je stejně pro lamy:D Já teď asi 2 měsíce nehraju, říkám si že bych z toho už měl vyrůst:D Jinak jsem hrál na Twinstaru a předtím na Tranzeru, ale to si nikdo nezná. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: čt leden 20, 2011 5:05 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | mysH napsal: | hrat wowko na freecku je jako mit doma 2x5kg jednorucky a cucet na plakat Schwarzerneggera a myslet si, ze to taky pujde :)
freecka jsou nedotazeny, divny .. ne diky :) |
Myslím, že pvp hráči si na free vystačí, funguje to tam solidně, scriptování a funkčnost instancí, to je problém trochu no, ale myslím, že se dokázali trochu přiblížit. Už to není jak na začátku mangosu, kdy to byl strašnej sajgon, nebo wowemu, to byl ještě větší brutus:D A PVE je stejně pro lamy:D Já teď asi 2 měsíce nehraju, říkám si že bych z toho už měl vyrůst:D Jinak jsem hrál na Twinstaru a předtím na Tranzeru, ale to si nikdo nezná. |
wowemu - tam nefungovalo absolutne nic :D to bol jeden velky bug :D
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
a vidis to... wowa jsem hral 4 roky, zazil jsem wowemu, mangos, ascent a pak 2 roky na ofiku... a pritom nejradsi vzpominam na wowemu kde nam nic nefungovalo, na 40lvl jsme expili ve winterspringu, ale byla tam super parta :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
jo, o Pve se rika, ze je to nuda a je prece lehke zabit naprogramovane postavy...ale kolik lidi si to dava? Nedaji ani s 85 lvl Icc :D btw Paragon powa :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
mysHi jeste rekni, ze hrajes na offi na tom odpadisti lameru na DT :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | jo, o Pve se rika, ze je to nuda a je prece lehke zabit naprogramovane postavy...ale kolik lidi si to dava? Nedaji ani s 85 lvl Icc :D btw Paragon powa :D |
wowko som zabali ešte v lete asi 5 mesiacov, či kolko pred cata, stačilo, hral som dva roky na ofiku, na serveri som bol istý čas number 2. warrior tank, čo sa týkalo equipu, mali sme skvelú 10man partu a dávali sme icc 10 hc ešte ked nebola degradovaná boostmi a pod. Rád na to spomínam, ale bolo s tým spojených skutočne veľa stresov a pod + nový datadisk opäť nové tier veci a pod. na to nervy už zas nemám. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | jo, o Pve se rika, ze je to nuda a je prece lehke zabit naprogramovane postavy...ale kolik lidi si to dava? Nedaji ani s 85 lvl Icc :D btw Paragon powa :D |
Je to jen o lidech, od nás z free serveru se sbalila parta lidí, šla na ofík a byla 2. v progresu na DT myslím (doba TBC), ale to je právě na nic, že člověk kolem sebe potřebuje 25 inteligentních lidí na PVE (obvzlášť teď, když Ti schopní lidi raději půjdou do guildy zvučnýho jména). Na PVP ti stačí jeden člověk, což je jednodušší sehnat a u člověka prostě nikdy nevíš co udělá. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | mysHi jeste rekni, ze hrajes na offi na tom odpadisti lameru na DT :D |
Jo na DT jsou utlramegakokoti, ale ti mi vzdycky byli u prdele a s guildou jsme si raidovali svoje. Navic vsichni co picujou na DT tam asi dlooouho nebyli.
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: čt leden 20, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
| witus napsal: | | a vidis to... wowa jsem hral 4 roky, zazil jsem wowemu, mangos, ascent a pak 2 roky na ofiku... a pritom nejradsi vzpominam na wowemu kde nam nic nefungovalo, na 40lvl jsme expili ve winterspringu, ale byla tam super parta :) |
presne ... bolo nas 40 online na servery a to bola bomba :P
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | mysHi jeste rekni, ze hrajes na offi na tom odpadisti lameru na DT :D |
ee burning blade u aliance - skoro vsechny guildy jsme migrovali nekdy .. hmm pred 2 lety :) na DT zustala akorat horda
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
mysh: když chci kvalitní zábavu, hraju rpgčka s příběhem, když si chci pokecat a dořezat se s kámošama u oddechovky, hraju wowko. na těch mých pět hodin týdně placení fakt není, i když chápu že pro někoho to význam má  takže tvé přirovnání sice může sedět, ale já nekoukám na arnieho, já to dělám jen pro radost a ukrácení času _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | já to dělám jen pro radost a ukrácení času |
Jj, tak nějak, jen nechápu lidi, co tu hru absolutně žerou a nejdou na ofík. Znám jednoho borca, nějakej slovák, hraje na twinstaru, už má naexpenou skoro každou class na 80 a strašně to hrotí, na každé hraje celkem dost pvp, je tam od rána do večera, to nechápu, že není na ofíku... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
JJ mas pravdu DT hl. horda...hrat v BD nebo Stones nevadilo by mi to :D Nechapu kde ti lidi berou hodiny a hodiny casu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 2:47 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | JJ mas pravdu DT hl. horda...hrat v BD nebo Stones nevadilo by mi to :D Nechapu kde ti lidi berou hodiny a hodiny casu |
Stones uz nejsou tak spešl
Já hrál v Deep Thunder, začátek z nuly konec v top 10 a nejvíc raid achievementů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|