Tak on by stačil teoreticky ten log jenom metrovej, plus třeba ty 30 až 40 cm trubky po stranach ... no ok, kolik myslis ze by to cca vyslo se vsim vsudy v pripade metrovyho logu ? abych vedel kolik mam nasetrit :DD btw odkud si abych si k tomu pripadne pripocital cestu nebo PPLka :)
já to propočítám až bude trochu času, ted' mám zkouškový tak musim šetřit časem
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Tak on by stačil teoreticky ten log jenom metrovej, plus třeba ty 30 až 40 cm trubky po stranach ... no ok, kolik myslis ze by to cca vyslo se vsim vsudy v pripade metrovyho logu ? abych vedel kolik mam nasetrit :DD btw odkud si abych si k tomu pripadne pripocital cestu nebo PPLka :)
já to propočítám až bude trochu času, ted' mám zkouškový tak musim šetřit časem
Nemusíš spěchat, já jenom tak přemejšlim do budoucnosti, musim si na to našetřit, ale až budeš mít po zkouškovým a nějak to propočteš, tak dej vědět :-)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Shrnutí : překvapila mi značná rezerva, příště sice nepojedu 5*3, ale 1x4, 1x5 a 1x6, ale i tak zkusim něco přihodit
Mrtvý tah : Ort routine
☞ 8x55kg
☞ 6x95kg
☞ 3x135kg
☞ 4x150kg
☞ 4x150kg
☞ 4x150kg
☞ 4x150kg
☞ 2x170kg
☞ 2x170kg
☞ 10x150kg - PR - TOUCH & GO: ... asi bych dal i víc, ale nemá cenu to zas jet úplně na krev, příští tejden přihodíme :)
Shrnutí : tahy mě prostě baví a to jakože hodně ... kdybych moh, tak si je dam tak 2x tejdně minimálně, ale musim se držet při zemi :) ... jinak 4x150 krásně rovný záda, 170 v rámci možnosti taky .. u tý poslední série už trochu horší, ale zase žádný zvěrstvo, navíc, mě se tak tahá prostě dobře :)
Bulgarian split squat s VČ : lehce, 3x8 na obě nohy
☞ 8x15
- tohle by po těch tahach nešlo ... zařadim až ob jeden cvik
Bulgarian split squat s VČ : lehce, 3x8 na obě nohy
☞ 8x15kg
☞ 8x15kg
Biceps s JČ vestoje na střídačku :
☞ 8x10kg
☞ 8x20kg
☞ 5x25kg
☞ 5x25kg
Bicepsový zdvih spodní kladky - provazy : 10kg for max reps
☞ 55x10kg - tohle byl masakr, pumping jako prase :)
Zkracovačky :
☞ 3xmax
Bicepsový zdvih ve stoje s gymnastickým bandem jednoruč : for max reps
☞ 60x přišlápnutej band na druhým políčku - na obě ruce - ještě horší než ta kladka, tohle bylo o vůli
Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
přijde mi že při tazích málo zapojuješ nohy... proto kulatíš záda... ale každej máme nějakou techniku.. já jen aby jsi se nedojebal... jinak pěkné ;)
Když na to tak koukam, tak jo, máš pravdu, hlavně u těch "touch & go" sem to jel dost zádama no, nohy z toho sice cítim taky, ale třeba u těch 170 jsem to jel z většího podřepu ... příště zkusim trochu víc dřepnout i u těch závěrečných high reps
Ony se ty tezsi mrtvoly, kdy cinku polkladas, jezdi casto technicky lepe nez tyhle touch and go reps a vice u nic zapojujes nohy. Ja pokud jezdim 10ky, tak s tim sice tak nerezu a neodrazim cinku tolik od zeme, ale urcite ty nohy zapojuji take mene a vic to rvu zadama
Jinak ale pekne, uz se tesim, az casem ukazes 3ky se 190 jak hovno ne jak naposledy :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ony se ty tezsi mrtvoly, kdy cinku polkladas, jezdi casto technicky lepe nez tyhle touch and go reps a vice u nic zapojujes nohy. Ja pokud jezdim 10ky, tak s tim sice tak nerezu a neodrazim cinku tolik od zeme, ale urcite ty nohy zapojuji take mene a vic to rvu zadama
Přesně tak, ale to mi neomlouvá mít kulatý záda :) ... já prostě když se ve výchozí poloze nesrovnam (mít úplně rovný záda je pro mě pocit jako kdybych byl už spíš až trochu prohnutej), tak prostě nahoru to trochu kulatý je, takže příště zkusim trochu větší podřep a uvidíme, když to nepude, tak to pojedu takhle, možná míň odrážet a budu hlídat jenom záda a na nohy se u těch high reps vyprdnu .. uvidim, já to takhle "touch n' go" jel po druhy v životě.
Ja jsem od doby co ctu tohle forum uplne zmenil techniku mrtvoly.
Driv jsem jezdil tady tyhle jak vy říkáte "wash and go" reps a nohy jsem nedokazal zapojit vubec. Mrtvolu jsem rval jen a jen zadama.
Tedka i kdyz jedu ty desitky tak to po kazdym opakovani zahodim na zem a startuju od nuly. Pravda je, ze mam z tehle high reps serii dost dobre napumpovanou prdel a hamstringy.
Morico: ted jsem se dival na nejake tva starsi videa DL, nemas nejvetsi problem pri dotahu cinky? Protoze dost casto ji po sobe jakoby rolujes nebo jak to nazvat, vis co myslim napr. v tomto videu s 10kama je to u posl. 2 opakovani. To neni poucovani, jen se ptam, nejsem v tomto odbornik a DL me zacal zajimat teprve az posledni dobou, ale celkem by me zajimalo, jestli je to tak ok nebo ne. Osbone ale, kdybych mel takto cinku po sobe rolovat a kroutil se u toho, tak bych to povazoval, ze uz cvicim za hranici technickeho selhani.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Morico: ted jsem se dival na nejake tva starsi videa DL, nemas nejvetsi problem pri dotahu cinky? Protoze dost casto ji po sobe jakoby rolujes nebo jak to nazvat, vis co myslim napr. v tomto videu s 10kama je to u posl. 2 opakovani. To neni poucovani, jen se ptam, nejsem v tomto odbornik a DL me zacal zajimat teprve az posledni dobou, ale celkem by me zajimalo, jestli je to tak ok nebo ne. Osbone ale, kdybych mel takto cinku po sobe rolovat a kroutil se u toho, tak bych to povazoval, ze uz cvicim za hranici technickeho selhani.
Jj dotah činky mam nejslabší, ale už pociťuju, že to docela srovnávam ... dřív jsem to měl u 170kg i když 170 bylo jako silově lehkých ... tady sem hodil ještě dnešní druhou sérii se 170 a tam se mi to zdá ok: ... jinak jako technický selhání to nepovažuju, protože to dělam tak trochu záměrně, když už je to hodně těžký, tak jako v horní fázi trochu du s prdelí dolů a zároveň při tom udělam několik jako krčení, když si to pustíš zpomaleně (normálně to video v youtube pauzni myší a pak ho odpauzuj mezerníkem, ale drž ho) tak je to vidět, záda se při tom nehnou, jenom nohy a ramena, trapézy ... aspoň tak to cítim když to dělam ... jestli to je OK to nevim, ale spíš ne ...teď jsem zařadil do tréninku hodně těžký krčení, tak uvidíme jestli se toho zbavim i u těžkých vah.
Ja jsem od doby co ctu tohle forum uplne zmenil techniku mrtvoly.
Driv jsem jezdil tady tyhle jak vy říkáte "wash and go" reps a nohy jsem nedokazal zapojit vubec. Mrtvolu jsem rval jen a jen zadama.
Tedka i kdyz jedu ty desitky tak to po kazdym opakovani zahodim na zem a startuju od nuly. Pravda je, ze mam z tehle high reps serii dost dobre napumpovanou prdel a hamstringy.
No já jí taky měnim a ještě určitě měnit budu .. teď mi ale docela dobře funguje, že to těma nohama jenom "nastartuju" a pak už to dotáhnu zbytkem těla, jde o to, jestli se takhle budu schopnej posouvat dál.
Jj dotah činky mam nejslabší, ale už pociťuju, že to docela srovnávam ... dřív jsem to měl u 170kg i když 170 bylo jako silově lehkých ... tady sem hodil ještě dnešní druhou sérii se 170 a tam se mi to zdá ok: ... jinak jako technický selhání to nepovažuju, protože to dělam tak trochu záměrně, když už je to hodně těžký, tak jako v horní fázi trochu du s prdelí dolů a zároveň při tom udělam několik jako krčení, když si to pustíš zpomaleně (normálně to video v youtube pauzni myší a pak ho odpauzuj mezerníkem, ale drž ho) tak je to vidět, záda se při tom nehnou, jenom nohy a ramena, trapézy ... aspoň tak to cítim když to dělam ... jestli to je OK to nevim, ale spíš ne ...teď jsem zařadil do tréninku hodně těžký krčení, tak uvidíme jestli se toho zbavim i u těžkých vah.
pořád to není ono... ty se první hebneš sice nohama nahoru, ale ramena jsou pořád ve stejné pozici kde byly... ty musíš zabrat do nohou, to ano, ale úhel v kyčlích musí bejt pořád stejnej, čili když zabereš do nohou, tak ti nesmí nahoru vylítnout jen prdel, ale celé tělo a pak to zádama dorovnat .. snad mě chápeš... pro jistotu video...
pořád to není ono... ty se první hebneš sice nohama nahoru, ale ramena jsou pořád ve stejné pozici kde byly... ty musíš zabrat do nohou, to ano, ale úhel v kyčlích musí bejt pořád stejnej, čili když zabereš do nohou, tak ti nesmí nahoru vylítnout jen prdel, ale celé tělo a pak to zádama dorovnat .. snad mě chápeš... pro jistotu video...
u toho videa, co jsem postoval jako odpověď draperovi, jsem mluvil o tom dotahovaní, to jsem myslel, že tam mam ok, jinak celková mrtvola tam neni ok, jak bych si představoval .. jinak vim, jak to myslíš, vim přesně jak by to mělo vypadat, ale do praxe jsem to ještě nepřeved : ( ... zatim se mi takhle tahá docela dobře, ale cítim že to bude mít svoje limity, takže tu techniku musim 100% vylepšit ... u mě je hlavní problém se při tréninku soustředit na techniku a né na váhu kterou chci zvednout, já si prostě dam cíl, tohle teď zvednu tolikrát a tolikrát a pak už se nesoustředim na nic jinýho, což by sice nebylo špatný, ale tohle by mělo příjít až po tom, co budu mít zažitou perfektní techniku...
Warm-Up :
◇ 10 min eliptical, zátěž: 8/15;
◇ krátký statický strečink, výdrž v protažení 5 sec
Powerclean + Powerjerk : 1*4, 1*5, 1*6 celkem 15 opak.
☞ 3x35kg
☞ 3x55kg
☞ 4x65kg
☞ 5x65kg -
☞ 6x55kg - - sundal sem 10kg abych se víc moh soustředit na techniku a zdá se mi, že je to lepší oproti předchozí sérii ... jinak silově to bylo lehký všechno, spíš mi to dneska ráno pěkně nakopávalo po kardio stránce a ku podivu mi to docela bralo stehna ... těch 6 opak by mi s těma 65kg asi popravilo dneska :D
Shrnutí : tak, snažil jsem se aplikovat všechny rady - jerk dělat nohama do stran, činku mít co nejvíc u těla, rovný záda atd. ... docela se to dařilo, jediný co sem zatim moc nezlepšil je, že bych si to měl "nadhodit" rovnou do pozice jako při čelním dřepu na tom budu muset ještě zapracovat ...
Shrnutí : přemejšlim nad tim, že ten nápad s ort rutinou pro dřep nebude nejlepší, né že by to nešlo, ale na muj vkus je tam málo sérií s velkou váhou a celkově jsou tam moc velký skoky .. ze 130 rovnou na 145 atd + ty 4kovy série zbytečně zdržujou a akorád ubíraj energii a mam pocit, že silově by mě to nikam neposunulo, takže asi vyměnim tu periodizaci za nějakou z rusáren ..... stejně tak udělam i u benche (i když tam to funguje líp, docela to jako pumpuje), ale jinak když se na to podívam z hlediska síly, tak jsem si dneska dal jednu jedinou pracovní sérii, která aspoň trochu za něco stála a to bylo 2x100 a i tak to bylo lehký, takže prostě mam z toho pocit že se tam unavuju šmrdláním a nic z toho ... no kdo nic nezkusí, nic nezíská ... ale tudy cesta nepovede :-)
CG Benchpress : Ort routine experiment Warm-Up: tricepsové stahování horní kladky: 35x7.5kg
☞ 8x15kg
☞ 6x55kg
☞ 4x75kg
☞ 4x80kg
☞ 4x80kg
☞ 4x80kg
☞ 4x80kg
☞ 2x90kg
☞ 2x100kg
☞ 10x80kg
- vše s poctivou pauzou na hrudníku
Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec
Čágo chlape, koukal jsem na ty videa clean@jerk -> záda už jsou lepčí, ale když si to video zpomalíš, uvidíš, že nedoděláváš výtah. Tj. že žačneš pazourama ;) dřív, než máš dopnutý nohy.
EDIT: btw bych volil spíš střih než roznožku u toho výrazu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru