Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
mysH napsal:
hrat wowko na freecku je jako mit doma 2x5kg jednorucky a cucet na plakat Schwarzerneggera a myslet si, ze to taky pujde :)
freecka jsou nedotazeny, divny .. ne diky :)

Myslím, že pvp hráči si na free vystačí, funguje to tam solidně, scriptování a funkčnost instancí, to je problém trochu no, ale myslím, že se dokázali trochu přiblížit. Už to není jak na začátku mangosu, kdy to byl strašnej sajgon, nebo wowemu, to byl ještě větší brutus:D A PVE je stejně pro lamy:D Já teď asi 2 měsíce nehraju, říkám si že bych z toho už měl vyrůst:D Jinak jsem hrál na Twinstaru a předtím na Tranzeru, ale to si nikdo nezná.

I kdyby ne neofiku fungovalo vše na 100%, jakože nikdy nefunguje a fungovat nemůže, tak narazíš na jednu pro MMO celkem podstatnou věc, že tam nikdy nebude dost lidí A o tom to hra je že hraješ s lidma a proti lidem.
PvE že je lehký? To tvrděj lidi co si proběhli na normal nějakou 10ku. 25man heroic raidy si nedává určitě víc jak 5% populace WoWu... navíc Cataclysm je venku měsíc a půl, a ještě všechny bosse nezabilo ani 25 nejlepších z víc 10 000 000 lidí co to hrajou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Wojtkingson napsal:
mysH napsal:
hrat wowko na freecku je jako mit doma 2x5kg jednorucky a cucet na plakat Schwarzerneggera a myslet si, ze to taky pujde :)
freecka jsou nedotazeny, divny .. ne diky :)

Myslím, že pvp hráči si na free vystačí, funguje to tam solidně, scriptování a funkčnost instancí, to je problém trochu no, ale myslím, že se dokázali trochu přiblížit. Už to není jak na začátku mangosu, kdy to byl strašnej sajgon, nebo wowemu, to byl ještě větší brutus:D A PVE je stejně pro lamy:D Já teď asi 2 měsíce nehraju, říkám si že bych z toho už měl vyrůst:D Jinak jsem hrál na Twinstaru a předtím na Tranzeru, ale to si nikdo nezná.

I kdyby ne neofiku fungovalo vše na 100%, jakože nikdy nefunguje a fungovat nemůže, tak narazíš na jednu pro MMO celkem podstatnou věc, že tam nikdy nebude dost lidí A o tom to hra je že hraješ s lidma a proti lidem.
PvE že je lehký? To tvrděj lidi co si proběhli na normal nějakou 10ku. 25man heroic raidy si nedává určitě víc jak 5% populace WoWu... navíc Cataclysm je venku měsíc a půl, a ještě všechny bosse nezabilo ani 25 nejlepších z víc 10 000 000 lidí co to hrajou.

Je to o tom věnovat tomu čas a sehnat 25 aktivních lidí, který budou mít všichni čas v jednu dobu, budou u toho spolu dřepět dlouhou dobu při progresu, budou se připravovat na raidy, shánět gear dlouhou dobu, než budou moc jít na těžší raidy, fakt na PVE neshledávám nic úchvatnýho. Jinak na free serveru mi kolem 2k lidí online celkem stačí, připojíš se na BG, jdeš na BG, joineš arénu, jdeš arénu. Už to nejsou free servery, který měly 200 lidí ve špičce. Ale ta 100% funkčnost tam není no, o tom není pochyb.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, tak ale pokdu jde o PvP, tak hlavně u arén je hlavní motivace žebříček a rating, a to neuděláš pokud nemáš pool desetitisíců hráčů. Taky nemůže pořádně fungovat ekonomika na aukci apod.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týče arén, tak teď někdy se rozjela nová season, je to měsíc cca a nejlepší mají 2400 cca, což si myslím že jde, jinak v aukci najdeš na co si vzpomeneš. Jako je jasný, že na ofíku toho bude víc, ale fakt to je dostačující.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2000 lidí online je dost. Myslím že na ofiku jich nebude hrát o moc víc na jednom realmu. Podle toho co jsem četl něco kolem 2-3k.
Ale hlavně jde o to že BG a Areny se daji chodit i s lidma z jineho realmu.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Co se týče arén, tak teď někdy se rozjela nová season, je to měsíc cca a nejlepší mají 2400 cca, což si myslím že jde, jinak v aukci najdeš na co si vzpomeneš. Jako je jasný, že na ofíku toho bude víc, ale fakt to je dostačující.
Kde hraješ?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Twinstar - deimos realm http://twinstar.cz/

Jinak na ofíku bude určitě víc lidí, tam když se lognu, tak tam je uričtě víc lidí, nebo jen víc afkujou v hlavních městech:D

Naposledy upravil Wojtkingson dne pá leden 21, 2011 8:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
2000 lidí online je dost. Myslím že na ofiku jich nebude hrát o moc víc na jednom realmu. Podle toho co jsem četl něco kolem 2-3k.

hehe dobrý vtip s tým počtom ľudí.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Gohan napsal:

Myslíš?
http://www.warcraftrealms.com/activity.php?serverid=614
Turakam

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Turakam napsal:
Gohan napsal:

Myslíš?

hral som na priemerneom realme the venture co. (2 roky) a vychádzam len z osobnej skúsenosti + rebríčkov na wow. heroes a wowranking a pod.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Turakam napsal:
Gohan napsal:

Myslíš?
http://www.warcraftrealms.com/activity.php?serverid=614

Hodně aliance...:D

Jak se o tom bavíme, tak mám zase chuť si to nainstalovat

Naposledy upravil Wojtkingson dne pá leden 21, 2011 8:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Gohan

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Gohan napsal:
Turakam napsal:
Gohan napsal:

Myslíš?

hral som na priemerneom realme the venture co. (2 roky) a vychádzam len z osobnej skúsenosti + rebríčkov na wow. heroes a wowranking a pod.

Z osobní zkušenosti. Říkáš že jsi běhal a počítal ano?
A kromě toho asi i víš že do wowranking a dalších žebříčků se počítají i offlien charactery nejen online že?
spider1029

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Duke nevypadá vůbec špatně.Jsem zvědavý jestli tentokrát už opravdu vyjde.Prý v květnu.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a hral nekdo serious sam ? Uz je to nejakej patek co sem to hral a pamatuju si, ze to byl docela masakr, takovej obrovskej prostor a tet ty neskutecny hordy ruznych priser na me, nejlepsi byli ti kreteni bez hlav, jak rvali a meli bombu :]

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: