a hral nekdo serious sam ? Uz je to nejakej patek co sem to hral a pamatuju si, ze to byl docela masakr, takovej obrovskej prostor a tet ty neskutecny hordy ruznych priser na me, nejlepsi byli ti kreteni bez hlav, jak rvali a meli bombu :]
To jsem si nedavno stahoval a hral.
Vzdycky rvali AAAAAA
a ten borec: Go AAAAAA yourself!
Měl taky dobré hlášky, ale na Duka nemá
nebo Blood 2 , u toho sem byl docela posranej paradni hra na tu dobu, ale co se tyce hruzy tak AVP za marinaka, sem sral do gati :)) Btw ten blood 2 se da nekde stahnout ? Docela bych si to znova zahral
a hral nekdo serious sam ? Uz je to nejakej patek co sem to hral a pamatuju si, ze to byl docela masakr, takovej obrovskej prostor a tet ty neskutecny hordy ruznych priser na me, nejlepsi byli ti kreteni bez hlav, jak rvali a meli bombu :]
Jo to byla pařba jako svině. Serious Sam - jednička i dvojka, pak bylo i nějaký další pokračovaní na novém enginu, ale to už jsme nehrál :-)
nebo Blood 2 , u toho sem byl docela posranej paradni hra na tu dobu, ale co se tyce hruzy tak AVP za marinaka, sem sral do gati :)) Btw ten blood 2 se da nekde stahnout ? Docela bych si to znova zahral
zahraj si blood jedničku, to je neskutočná pecka, to, čo sa dalo robiť s nepriateľmi + atmosféra, plno dnešných hier môže len závidieť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
ja jsem se u her bal jen kdyz sem byl maly a to hlavne uplne u tech prvnich her co jsem hral, taky jsem poprve pocitil co to ja zavislost. Pro me byl hruzostrasny Wolf 3d, jedna z mych prvnich her. Sice sam o sobe nijak hororovy, ale jelikoz sem poznal co to je vubec strilecka obrovsky jsem byl v tranzu a vzdycky jsem chodil v noci tajne zapinat PC XD
jednicka blood je taky super, ale tam uz je ta grafika moc old a uz by me to tak nebavilo, ale ta dvojka furt vypada docela dobre, da se to teda nekde stahnout ?
U blood 2 jsem se moc nebál ale u AVP jedničky zase opravdu hodně.V poslední úrovni za mariňáka jsem se dehdy tak vyděsil,že jsem tu hru odinstaloval.Jinak v poslední době snad u hry F.E.A.R. nebo Stalker také nebyl špatný.
jednicka blood je taky super, ale tam uz je ta grafika moc old a uz by me to tak nebavilo, ale ta dvojka furt vypada docela dobre, da se to teda nekde stahnout ?
určite áno, tipujem, že po pár minút googlenia na to naďabíš, ja som si tak minule stiahol avp jednotku, tiež riadny nárez za marináka.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Me ted nejvic nadchl Half Life: Episode 2, mozna to bylo tim ze to byla prvni hra kterou jsem hral na novem PC. Asi nejlepsi akce co jsem kdy hral. Takovy zazitek ze hry se jen tak nevidi.
da se teda nekde stahnout ten blood2 ? Vsude to po me che nejaky $$ ...
poslal som ti pmko.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru