|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Kimikaca napsal: | | ty váhy byly jen na zkoušku.. ale ty podložky pod paty není špatnej nápad :) a ty podložky na MT by měli být jak vysoký ? cca |
Žádný podložky, sniž váhu o 20-30kg a nauč se to bez nich, já s tím měl taky problém, ale začal jsem protahovat achilovky a lýtka, a pořád to zkoušel, a už mi to jde, bez podložek. |
nejde o to, že by neměl techniku, jde o to, že je to pro něho nízko, normální velký kotouče maj dvakrát takovej průměr jak ty jeho...znám týpka, kterej cvičí doma, má taky jen malý kotouče a podkládá si to, protože má 2 metry a je pro něj složitý se tam poskládat, i když má jinak techniku parádní. Když jde do posilovny, tak cvičí s normálníma kotoučema samozřejmě bez podložek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: |
nejde o to, že by neměl techniku, jde o to, že je to pro něho nízko, normální velký kotouče maj dvakrát takovej průměr jak ty jeho...znám týpka, kterej cvičí doma, má taky jen malý kotouče a podkládá si to, protože má 2 metry a je pro něj složitý se tam poskládat, i když má jinak techniku parádní. Když jde do posilovny, tak cvičí s normálníma kotoučema samozřejmě bez podložek |
mluvil jsem o dřepu, ne o MT. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Korny napsal: |
nejde o to, že by neměl techniku, jde o to, že je to pro něho nízko, normální velký kotouče maj dvakrát takovej průměr jak ty jeho...znám týpka, kterej cvičí doma, má taky jen malý kotouče a podkládá si to, protože má 2 metry a je pro něj složitý se tam poskládat, i když má jinak techniku parádní. Když jde do posilovny, tak cvičí s normálníma kotoučema samozřejmě bez podložek |
mluvil jsem o dřepu, ne o MT. |
tak to sorry, u dřepu je nedoporučuju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Kimikaca napsal: | | ty váhy byly jen na zkoušku.. ale ty podložky pod paty není špatnej nápad :) a ty podložky na MT by měli být jak vysoký ? cca |
Žádný podložky, sniž váhu o 20-30kg a nauč se to bez nich, já s tím měl taky problém, ale začal jsem protahovat achilovky a lýtka, a pořád to zkoušel, a už mi to jde, bez podložek. |
to i kdybych zvedal 10kg tak se uplně dole nenarovnám, jsem zkrácenej, ani když se postavím tak nedám ruce na zem
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
| Kimikaca napsal: | | Stěma dřepama až dolů, to bych si troufnul jen na MT, když si dřepnu s volnou činkou tak nechybí moc k tomu abych si lehnul |
Přečti si pořádně článek poznavani-drepu na kulturistika com, pak se nebudeš muset bát udělat dřep, protože s korektní technikou nemáš proč bys přepadával (vim o čem mluvim, předtim jsem na tom byl jako ty). Začni s blbýma 50 Kg a jeď to pěkně až dolu, ale opravdu přesně technicky. To, co děláš teď nejsou dřepy...
Naposledy upravil 8Shade dne so leden 22, 2011 11:22 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Korny napsal: |
mluvil jsem o dřepu, ne o MT. |
aha tak to jo, taky jsem myslel že mluvíš o MT
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | Kimikaca napsal: | | Stěma dřepama až dolů, to bych si troufnul jen na MT, když si dřepnu s volnou činkou tak nechybí moc k tomu abych si lehnul |
Přečti si pořádně článek poznavani-drepu na kulturistika com, pak se nebudeš muset bát udělat dřep, protože s korektní technikou nemáš proč bys přepadával (vim o čem mluvim, předtim jsem na tom byl jako ty). Začni s blbýma 50 Kg a jeď to pěkně až dolu, ale opravdu přesně technicky. To, co děláš teď nejsou dřepy... |
nebuď na něj tak tvrdej ne fakt jsem viděl spoustu jedinců dřepovat ještě mnohem hůř...ale naučit se dřep je samozřejmě základ úspěchu...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
Hlavně se nauč tu techniku. Jsem o 1cm menší, takže vím že to není zas takový problém. Právě pro mě byl šok když sem viděl že zvedáš 100kg v sériích po pěti. Na benchi přece taky jedeš úplný rozsah a neodrážíš se o hrudník až se lámou žebra ne? (na video sem se nedíval)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: pá leden 28, 2011 1:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 8:24 am Předmět: |
|
|
31. ledna 2011
jídelníček teď nějakou dobu psát nebudu, dělám si v excelu takovej přehled potravin co jím a nějak to tam naprogramuju abych si tam vždycky hodil jen to co sežeru a vypočítalo mi to bílkoviny, sacharidy a tuky. Jinak jsem v pondělí jel ten tréning squat and milk... dobrej tréning ale pro mě fyzicky moc náročnej  na třetí serií sedlehů už jsem neměl ani sílu a spocenej sem byl jak po sprše
Dřep: 20x 50kg - nahoře nádech do břicha, dřep, nahoře výdech
Pullover: 20x 15kg
minuta pauza
Shyby: - 5 poctivejch do maxima
minuta pauza
Kliky na bradlech: 12 - do maxima
minuta pauza
Sedlehy: 80 - do maxima
minuta pauza
minuta pauza
Shyby: 7 s pomocí lavičky :D - do maxima
minuta pauza
Kliky na bradlech: 7 - do maxima
minuta pauza
Sedlehy: 44 - do maxima
minuta pauza
minuta pauza
Shyby: 4 zase s lavičkou - do maxima
minuta pauza
Kliky na bradlech: 8 - do maxima
minuta pauza
Sedlehy: - vysloveně jsem se na ně vysral
minuta pauza
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 8:31 am Předmět: |
|
|
1. února 2011
Po pondělním tréningu jsem se teda rozhod, že dám jinej a vybral jsem si beara. Takže jsem si na pondělí dal maximálku na bench 90 a na přítahy v předklonu 70. Nakonec jsem na bench ale přece jen trochu ubral a začal na 70kg
Bench: 2x5 - 70kg | 10x5 - 65kg
Přítahy v předklonu: 2x5 - 55kg | 10x5 - 50kg
Rozpažování v sedě: 3x10 - 5kg
Stahování horní kladky (triceps): 3x10 - 30kg
Jednoručky ve stoje (biceps): 3x8 - 15kg
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 8:42 am Předmět: |
|
|
máš pěkně vedenej log..  rád to pročítám, je to inspirativní..
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | máš pěkně vedenej log.. rád to pročítám, je to inspirativní.. |
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: so únor 05, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
4. února 2011
MT: 2x5 - 90kg | 6x5 - 80kg
Předkopávání: 2x10 - 6cihel | 4x10 - 9cihel (maximum)
Zkracovačky: 3x20
Uklony do strany s jednoručkama: 3x10 - 25kg
Výpony ve stoje: 3x12 - nevím kolik tam bylo
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
6. února
shyby: 2x5 - bez dopomoci, sice technika asi nic moc a při druhé serií už brada nešla uplně nad tyč , ale pro mě pokrok
Stahování horní kladky na hrudník: 10x5 - 40kg
Tlaky s jednoručkama: 2x5 - 27kg | 10x5 - 20kg
Pullover: 3x10 - 15kg
Rozpažování v předklonu: 3x10 - 5-7kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|