Kimi(ektomorf)-objem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kimi(ektomorf)-objem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Kimi(ektomorf)-objem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Kimikaca napsal:
ty váhy byly jen na zkoušku.. ale ty podložky pod paty není špatnej nápad :) a ty podložky na MT by měli být jak vysoký ? cca

Žádný podložky, sniž váhu o 20-30kg a nauč se to bez nich, já s tím měl taky problém, ale začal jsem protahovat achilovky a lýtka, a pořád to zkoušel, a už mi to jde, bez podložek.

nejde o to, že by neměl techniku, jde o to, že je to pro něho nízko, normální velký kotouče maj dvakrát takovej průměr jak ty jeho...znám týpka, kterej cvičí doma, má taky jen malý kotouče a podkládá si to, protože má 2 metry a je pro něj složitý se tam poskládat, i když má jinak techniku parádní. Když jde do posilovny, tak cvičí s normálníma kotoučema samozřejmě bez podložek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:

nejde o to, že by neměl techniku, jde o to, že je to pro něho nízko, normální velký kotouče maj dvakrát takovej průměr jak ty jeho...znám týpka, kterej cvičí doma, má taky jen malý kotouče a podkládá si to, protože má 2 metry a je pro něj složitý se tam poskládat, i když má jinak techniku parádní. Když jde do posilovny, tak cvičí s normálníma kotoučema samozřejmě bez podložek

mluvil jsem o dřepu, ne o MT.
Korny

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Korny napsal:

tak to sorry, u dřepu je nedoporučuju...
Kimikaca

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Kimikaca napsal:
ty váhy byly jen na zkoušku.. ale ty podložky pod paty není špatnej nápad :) a ty podložky na MT by měli být jak vysoký ? cca

Žádný podložky, sniž váhu o 20-30kg a nauč se to bez nich, já s tím měl taky problém, ale začal jsem protahovat achilovky a lýtka, a pořád to zkoušel, a už mi to jde, bez podložek.

to i kdybych zvedal 10kg tak se uplně dole nenarovnám, jsem zkrácenej, ani když se postavím tak nedám ruce na zem
8Shade

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kimikaca napsal:
Stěma dřepama až dolů, to bych si troufnul jen na MT, když si dřepnu s volnou činkou tak nechybí moc k tomu abych si lehnul

Přečti si pořádně článek poznavani-drepu na kulturistika com, pak se nebudeš muset bát udělat dřep, protože s korektní technikou nemáš proč bys přepadával (vim o čem mluvim, předtim jsem na tom byl jako ty). Začni s blbýma 50 Kg a jeď to pěkně až dolu, ale opravdu přesně technicky. To, co děláš teď nejsou dřepy...

Naposledy upravil 8Shade dne so leden 22, 2011 11:22 am, celkově upraveno 1 krát
Kimikaca

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Korny napsal:

aha tak to jo, taky jsem myslel že mluvíš o MT
Korny

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Kimikaca napsal:
Stěma dřepama až dolů, to bych si troufnul jen na MT, když si dřepnu s volnou činkou tak nechybí moc k tomu abych si lehnul

Přečti si pořádně článek poznavani-drepu na kulturistika com, pak se nebudeš muset bát udělat dřep, protože s korektní technikou nemáš proč bys přepadával (vim o čem mluvim, předtim jsem na tom byl jako ty). Začni s blbýma 50 Kg a jeď to pěkně až dolu, ale opravdu přesně technicky. To, co děláš teď nejsou dřepy...

nebuď na něj tak tvrdej ne fakt jsem viděl spoustu jedinců dřepovat ještě mnohem hůř...ale naučit se dřep je samozřejmě základ úspěchu...
wondra

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně se nauč tu techniku. Jsem o 1cm menší, takže vím že to není zas takový problém. Právě pro mě byl šok když sem viděl že zvedáš 100kg v sériích po pěti. Na benchi přece taky jedeš úplný rozsah a neodrážíš se o hrudník až se lámou žebra ne? (na video sem se nedíval)
Kimikaca

PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2011 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak týden pauzy je u konce a asi se vrhnu na tréning squad and milk

http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=158

co na to říkáte ? Mám jet tohle tak 4 týdny nebo si dát něco jiného ?
Kimikaca

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

31. ledna 2011

jídelníček teď nějakou dobu psát nebudu, dělám si v excelu takovej přehled potravin co jím a nějak to tam naprogramuju abych si tam vždycky hodil jen to co sežeru a vypočítalo mi to bílkoviny, sacharidy a tuky. Jinak jsem v pondělí jel ten tréning squat and milk... dobrej tréning ale pro mě fyzicky moc náročnej na třetí serií sedlehů už jsem neměl ani sílu a spocenej sem byl jak po sprše

Dřep: 20x 50kg - nahoře nádech do břicha, dřep, nahoře výdech
Pullover: 20x 15kg
minuta pauza
Shyby: - 5 poctivejch do maxima
minuta pauza
Kliky na bradlech: 12 - do maxima
minuta pauza
Sedlehy: 80 - do maxima
minuta pauza

minuta pauza
Shyby: 7 s pomocí lavičky :D - do maxima
minuta pauza
Kliky na bradlech: 7 - do maxima
minuta pauza
Sedlehy: 44 - do maxima
minuta pauza

minuta pauza
Shyby: 4 zase s lavičkou - do maxima
minuta pauza
Kliky na bradlech: 8 - do maxima
minuta pauza
Sedlehy: - vysloveně jsem se na ně vysral
minuta pauza
Kimikaca

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. února 2011

Po pondělním tréningu jsem se teda rozhod, že dám jinej a vybral jsem si beara. Takže jsem si na pondělí dal maximálku na bench 90 a na přítahy v předklonu 70. Nakonec jsem na bench ale přece jen trochu ubral a začal na 70kg

Bench: 2x5 - 70kg | 10x5 - 65kg
Přítahy v předklonu: 2x5 - 55kg | 10x5 - 50kg
Rozpažování v sedě: 3x10 - 5kg
Stahování horní kladky (triceps): 3x10 - 30kg
Jednoručky ve stoje (biceps): 3x8 - 15kg
MiKra

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

máš pěkně vedenej log.. rád to pročítám, je to inspirativní..
Kimikaca

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
máš pěkně vedenej log.. rád to pročítám, je to inspirativní..

díky
Kimikaca

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. února 2011

MT: 2x5 - 90kg | 6x5 - 80kg
Předkopávání: 2x10 - 6cihel | 4x10 - 9cihel (maximum)
Zkracovačky: 3x20
Uklony do strany s jednoručkama: 3x10 - 25kg
Výpony ve stoje: 3x12 - nevím kolik tam bylo
Kimikaca

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6. února

shyby: 2x5 - bez dopomoci, sice technika asi nic moc a při druhé serií už brada nešla uplně nad tyč , ale pro mě pokrok
Stahování horní kladky na hrudník: 10x5 - 40kg
Tlaky s jednoručkama: 2x5 - 27kg | 10x5 - 20kg
Pullover: 3x10 - 15kg
Rozpažování v předklonu: 3x10 - 5-7kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kimi(ektomorf)-objem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: