Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ty me chces vazne nasrat tema mrtvolama ze

Nejenom tebe, ja mam teď rozplánovanou tabulku s váhama pro mrtvolu a s každým Draperovým zápisem si tam přidávam +5kg, abych nebyl taková sra*ka ... jenomže držet krok s Draperem je vážně nereálný, ale ono se neni co divit, ty mimozemšťani ho očividně nějak geneticky upravili.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak, nami vystehovalci z jine galaxie se nemuze vy pozemstane ridit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kubaz: jasne, to rika ten, co bezne taha 220-230kg :)

líbí se mě ten tvůj řád jak si to cykluješ z jedné strany jak se ti chce a z druhé strany prostě rozumně přidáváš po pár kilech , to já jakmile vidím rezervu tak tam napráším co se dá a přiští trénink mě jebe že nejde naložit ještě víc , asi se dám taky na nějakou rozumnější cestu
Majesty

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Draper napsal:

líbí se mě ten tvůj řád jak si to cykluješ z jedné strany jak se ti chce a z druhé strany prostě rozumně přidáváš po pár kilech , to já jakmile vidím rezervu tak tam napráším co se dá a přiští trénink mě jebe že nejde naložit ještě víc , asi se dám taky na nějakou rozumnější cestu

Presne tak to se mi taky strasne libi ale vzdycky kdyz to zkusim tak to nevydrzim a jedu na limit, coz je chyba
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nový cíl: 450 liber = 203,9 kg

Dáš si teď zase nějaký "lehký" regerenační trenálek nebo zapracuješ na novém cíli?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tak tak, nami vystehovalci z jine galaxie se nemuze vy pozemstane ridit

A jsi z Melmecu nebo z Kryptonu?:D
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Draper napsal:

jo mne se taky libi :) Ale ta rezerva tam kolikrat ani moc neni, rikam si, ze priste uz nepridam a ono je to priste jeste lehci nez minule (to mluvim o mrtvem tahu, jinde to ted tak moc nefunguje)

I.N.G jdi se bodnout s tema tvyma librama Pristi trenink jeste nevim ,ale planoval jsem taky ty 10ky se 140kg, coz by melo jit jak nic, tak uvidime, na co budu mit zrovna chut
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21/1 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,20km
rychlost: 41,20km/h
zatez: od 5. minuty 8/9
spalena energie: 939 kcal
RPM: 109-111
tepova frekvence: ???? hodne :)

-dnes se mi dokonce i chtelo, coz se po probuzeni moc nestava a take to stalo za to. Opet jsem ujel za stejnou dobu o neco malo vic, posledni 3 minuty jsem jel nadoraz abych si to PR pojistil.
spekounP

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
21/1 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,20km
rychlost: 41,20km/h
zatez: od 5. minuty 8/9
spalena energie: 939 kcal
RPM: 109-111
tepova frekvence: ???? hodne :)

-dnes se mi dokonce i chtelo, coz se po probuzeni moc nestava a take to stalo za to. Opet jsem ujel za stejnou dobu o neco malo vic, posledni 3 minuty jsem jel nadoraz abych si to PR pojistil.

Tady tohle mi pripomina podle me jednu z nejbrutalnejsich disciplin dráhové cyklistiky a to je tzv. hodinovka - borec jede na draze, ma hodinu casu a snazi se ujet co nejvetsi vzdalenost, myslim ze nejlepsi rekordy jsou pres 60km
Nekde jsem cetl clanek, ze normalni netrenovany clovek kdyby jel na kole s takovym prevodem jaky jezdi profici a se stejnou frekvenci, tak by se totalne odvaril nejpozdeji do 10 minut. Vyzaduje to mit toleranci na laktat posunutou uplne mimo hodnoty bezne populace.
kubaz

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

verim ze draper a jeho vesmirna lod to nejak casem upgradnou do tech 50km/60min
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22/1 TRENINK c.40

bench press
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
-bench beru jako tokovou zahrivacku pred mrtvym tahem, dnes jsem zvolil metrak pro 6x6 a splneno. Vaha uplne akorat, nebylo to na krev, ale vic opakovani bych rozhodne nedal, takze spokojenost.

mrtvy tah
190kg x 5
190kg x 5 ( - takhle ok, ta se mi libila :) )
190kg x 5 ( - ta taky, stale jeste celkem plynuly pohyb)
190kg x 5 ( - no rekneme ze to jeste uslo :) )
190kg x 5 ( - tady jsem u posl. op. poznal co je to gravitacni sila :) )
190kg x 5 ( tady jsem citil od zacatku, ze to nebude ono a posledni opakovani )
190kg x 5 ( - taky hnusna, proste jsem si ty 2 mohl odpustit na ty videa se radeji ani nekoukejte :) )
-za normalnich okolnosti bych dnes dal lehky trenink, protoze ted byly 3 tezke po sobe, jenze pristi tyden to bude s treninky ne moc valne a nejdriv se do posilovny dostanu v utery a navic jeste odpoledne, coz nevim, jestli vubec pujdu a pokud ano, tak rozhodne nepojedu tezke mrtvoly. Minule u 185kg jsem citil malou rezervu, v tech 5x5x190kg jsem doufal, ale uplne jsem neveril respektive veril bych, kdybych mel mezi tim jeste den volna navic, coz udela hodne, no ale riskl jsem to uz dnes. Cil byl 5 serii, ktere jsem splnil, tezke to ovsem bylo jak prase a troufam si rict, ze momentalne strop, rikal jsem si, ze radeji dost, ale opet jsem si jeste musel dat ty 2 extra serie navic :), ktere uz u posledniho opakovani nebyly moc hezke : ( Jsem spokojen i nespokojen, spokojen, ze jsem to dal, nespokojen, ze to bylo bez rezervy a to 5. opakovani u 6. 7. serie hodne skarede a rekl bych ze za hranici techickeho selhani, jinak ale ve vysledku asi super, protoze tohle jsem nikdy v zivote nedal :). V pristim tezkem treninku, ktery bude asi ve ctvrtek, vahu necham a jelikoz bych mel byt odpocaty, tak budu doufat, ze to bude pocitove lehci a pak se uvidi, jestli jeste pridam nebo uz je to pro 5x5 strop.

premisteni a vyraz
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
-po mrtvolach dnes tezsi a trochu chybela dynamika, ale dal jsem to, opet serie, ktere jsem chytl o neco uzsim uchop se mne zdaly lehci a sviznejsi nez ty sirsim uchopem. Celkove ale spojenost.

bicepsovy zdvih JR
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
-gut, akorat vaha

kliky na bradlech
Drejprd + 10kg x 10
Drejprd + 10kg x 10
Drejprd + 10kg x 10
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 7
Drejprd + 10kg x 7
-ty prvni tri desitky me prekvapily, ta 3. uz ale byla na krev a od toho se pak odvijelo to, ze sla sila ku*evsky rychle ho haje a ty posledni dve 7ky byly pekne vydrene

pritahy VC v predklonu
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
-vaha jako minule, sedlo to pekne, pridavat netreba

tlaky JR hlavou dolu
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
-tohle me velmi prekvapilo, protoze jsem s tim chtel jet 8ky, ale zdalo se mne to nejake lehke, a tak z toho nakonec bylo peknych pumpujicich 5x10. Je to ale asi tim, ze ten cvik cvicim jen velmi zridka a to je pak sila vzdy vetsi.

superserie: francouzsky tlak s VC + bicepsovy zdvih EZ - skotovka
40kg x 12 + 35kg x 12
40kg x 12 + 35kg x 12
40kg x 12 + 35kg x 12
40kg x 12 + 35kg x 12
40kg x 12 + 35kg x 12
-na francouzsky tlak jsem se tesil, protoze je to pro me svatecni cvik a kvuli loktu ho moc casto cvicit nemuzu a jeste radeji jako doplnek s lehkou vahou. Udelal jsem blbost, ze jsem si hned nalozil a nedal prdtim lehci serie na rozcviceni loktu a u prvni sere jsem myslel, ze se mne rozsype, pak uz to bylo ok. Celych 5 superserii v ryhlem tempu a paradne to bralo ruce.

upazovani s JR
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
-takovy rychlopumping ramen, sedlo to opet pekne, jen kazda dalsi serie tezsi a tezsi

pullover
30kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
-nejprve jsem vzal opet 30ky, ale uz minule jsem rikal, ze bych mohl pridat, a tak jsem na dalsi serie vzal 32,5ky, prekvapive jsem i s tim dal po 20op, i kdyz to posleni opakovani u 5. serie mne uz malem rozbilo hlavu Jinak zkousel jsem ruzne techniky - bud s vetsim zamerenim na prsa (coz je subjektivne lehci) a nebo vice na latissimy (coz je imho tezsi), ale napumpovanej byl cely vsek. Vyborny cvik na zaver-

kolo
30 minut
-musi byt :)

TIME: zapomnel jsem zmerit cas, ale zacal jsem tesne po 8h a na rotopedu jsem byl pred pul 11, takze tipuji klasika okolo 140 minut + 30 minut kolo. Zacatek se tahl (mrtovly a premisteni) a pak jsem to ale nahnal na doplnich.

-jak jsem psal vyse, dnes by sice trenink byt nemel a nebo by mel byt lehky, ale dalsi bude nejdrive v utery odpoledne pokud vubec (spis ani ne) a pak az ve ctvrtek, coz je ale take dobre, protoze si odpocnu. Ne ze bych citil unavu to vubec a celkem se i divim, prii tom zaprahu (a nejen treninkovem), ale slachy, klouby, svaly si potrebuji odpocnout a hlavne asi zada, ktere me ale prekvapive taky vubec neboli ani pri tom zatizeni Takze ted bude vice aerobnich treninku a pak se uvidi.
-jinak zhnodnoceni dnesniho treninku, mrtvoly opravdu tezke a rekl bych ze momentalne strop pro 5x5 (respektive 7x5), ale i tak spokojenost velika a celkove to dnes sedlo vse vyborne, nikde jinde krome mrtvol jsem nepridaval, protoze by ani nebylo kam.

Naposledy upravil Draper dne so leden 22, 2011 2:18 pm, celkově upraveno 1 krát
prochm

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magických 200kg se blíží Také máš můj obdiv,že tuhle hmotnost udržíš bez trhaček.Mě by to už dávno vypadlo zvlášť v té poslední sérii bych to už určitě neudržel.
Lunreal

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne to vypadalo ze ses u tech mrtvol zapotil :) Verim ze kdyz das trochu rege tak to jeste zvednes.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Konecne to vypadalo ze ses u tech mrtvol zapotil :) Verim ze kdyz das trochu rege tak to jeste zvednes.

ja vim :) Ted bude rege vic, tak uvidime. Jak jsem psal, zkusim dat znovu ty 5ky se 190, tak to treba bude lepsi - lehci

Prochm: kouzelne magnezium , to udela s uchopem opravdu divy :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ses magor
me prisla ta posledni stejne napohodu jako ta prvni

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: