Fedor

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fedor  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Fedor
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Jestli by se spis nemel Feda pripravovat s nejakym TOP K-1 reznikem....pac Ovar s nim na zem dobrovolne nepujde jako Werdum kterej si tam scvalne ustlal. Ve stand-up ma prez ten dvojak, ramena a absenci krku docela maly sance.

Podle videi z treninku mi prijde ted Fedor hodne rychlej. Sanci ve stand-up by ted podle mne mel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Douglas

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Jestli by se spis nemel Feda pripravovat s nejakym TOP K-1 reznikem....pac Ovar s nim na zem dobrovolne nepujde jako Werdum kterej si tam scvalne ustlal. Ve stand-up ma prez ten dvojak, ramena a absenci krku docela maly sance.

Podle videi z treninku mi prijde ted Fedor hodne rychlej. Sanci ve stand-up by ted podle mne mel.

Ja si taky myslim, ze jo. Dvojak v mma gloves neni dvojak s boxerkama, ale podle me, jestli se ten zapas uskutecni ;), mu Fedor pujde na telo a pude to na zem, jako s Choi-em. Ernesto mu snad kazdopadne poradi, Sponga na Toho_co_pojida_kone taky pripravil skvele...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Míň se bojim o Fedora na zemi, než ve stoje, on sice hodně ustojí, ale Overeem tim jeho capákem může bourat zdi (nemluvě o jeho kolenech, jestli si někoho chytí do klinče u klece, tak z něj musí vymlátit duši), to ale nevylučuje, že ho předtim nechytí Fedor s nějakym capákem. Jak už zde bylo hodněkrát zmíněno, Reem je sice hovado, ale bradu má furt stejnou, což ukázal v K-1 Bonjasky i Hari, vlastně i Spong. V MMA se k tomu ale nikdo ještě neodstal, jednak nebyl soupeř a jednak má super obranu.

Každopádně on Reem nemá špatnou ani zem, krom toho, že může těžit ze svých proporcí a má dobrý GnP, což je na zemi u klece prakticky klíčková věc, pač tam jsou omezený možnosti, jak z toho vyváznout (viz. jak měl Fedor namále na konci prvního kola s Rogersem), tak podle mě je na tom hodně dobře i technicky, jen neměl tolik příležitostí to v zápasech ukázat, pač každýho zkosil hned v úvodu. Teď tu zem navíc poladí kvůli Werdumovi... A jeho gillotina ve stoje je bezkonkurenční.

Bude to mít hodně těžký Fedůrek. Ale cestu bych viděl spíš přes zem.

Naposledy upravil Geroj dne so leden 22, 2011 4:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
drlift_ napsal:

Ja si taky myslim, ze jo. Dvojak v mma gloves neni dvojak s boxerkama, ale podle me, jestli se ten zapas uskutecni ;), mu Fedor pujde na telo a pude to na zem, jako s Choi-em. Ernesto mu snad kazdopadne poradi, Sponga na Toho_co_pojida_kone taky pripravil skvele...

tak tak, Werduma bych úplně neodepisoval...

ale mam dilema. Fandim sice Werdumovi, na druhou stranu bych v semifinále raději viděl AO x FE. Ale, aby všechny nevypekl ještě Big Foot.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Douglas

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Douglas napsal:
drlift_ napsal:

tak tak, Werduma bych úplně neodepisoval...

ale mam dilema. Fandim sice Werdumovi, na druhou stranu bych v semifinále raději viděl AO x FE. Ale, aby všechny nevypekl ještě Big Foot.

JJ, rozhodne se jinde nez tady.. :-D
Ja mam idelani scenar tento: v semifinale to vrati Fedor Werdumovi a ve finale potvrdi s Joshem a potom na Novy rok s Reemem o pas Strikeforce... :-D
Ale prvni je Big Foot a ten bude motivovanej jak duchodce na slevy...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Luster

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2011 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja si myslim, ze pres werduma by mel projit..alistair se vzdycky drzi dobre svoji taktiky a tady bude extremne opatrnej na to se s nim dostat na zem, no a ve stoje ho da podle me bez problemu..i kdyz jasne, nikdy neni nic jistyho
fedor se silvou to bude mit urcite jednodussi a tady tipuju rychlou vyhru bez vetsich problemu pro fedora..
no a jestli vsechno vyjde jak ma, tak se dockame i vysnenyho zapasu alistaira s fedorem, kde vidim sance fakt 50/50, mozna 51/49 pro alistaira
drlift_

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Míň se bojim o Fedora na zemi, než ve stoje

Ja Fedorovy verim spis ve stoje diky jeho rychlosti. Mam obavy, ze na zemi uplatni AO svoji silovou prevahu a ta je podle mne vyrazna.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Geroj napsal:
Míň se bojim o Fedora na zemi, než ve stoje

Ja Fedorovy verim spis ve stoje diky jeho rychlosti. Mam obavy, ze na zemi uplatni AO svoji silovou prevahu a ta je podle mne vyrazna.

Kolikrát si ale viděl AO na zemi bojovat? Nemá vůbec zkušenosti v tomhle...
Majesty

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha jestli AO nema zkusenosti s bojem na zemi tak ja jsem asi svatej na becve
deemao

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řešte Overeema někde jinde
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdalo se me, ze sem mel zapas s fedorem ale nemohl sem najit chranic na zuby tak se ten zapas zrusil
Luster

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to chapu, taky bych byl bez kousaku s Fedorem nesvuj
Majesty

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bazzy
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deemao napsal:
Řešte Overeema někde jinde

Ja když to zapnul, tak jsem si řek, že to je Jason Statham.
Douglas

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neco noveho - Fedor srovnava Pride a Strikeforce turnaj:

http://www.fightline.com/fl/news/2011/0123/535758/fedor-emelianenko/

"I believe that this tournament has assembled enough quality fighters and some of the strongest and most interesting heavyweight fighters in the world so I think that in no way is this tournament any less than the ones I competed for with Pride," said Fedor. "I believe it's just as good, if not better."

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fedor Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: