Jestli by se spis nemel Feda pripravovat s nejakym TOP K-1 reznikem....pac Ovar s nim na zem dobrovolne nepujde jako Werdum kterej si tam scvalne ustlal. Ve stand-up ma prez ten dvojak, ramena a absenci krku docela maly sance.
Podle videi z treninku mi prijde ted Fedor hodne rychlej. Sanci ve stand-up by ted podle mne mel.
Jestli by se spis nemel Feda pripravovat s nejakym TOP K-1 reznikem....pac Ovar s nim na zem dobrovolne nepujde jako Werdum kterej si tam scvalne ustlal. Ve stand-up ma prez ten dvojak, ramena a absenci krku docela maly sance.
Podle videi z treninku mi prijde ted Fedor hodne rychlej. Sanci ve stand-up by ted podle mne mel.
Ja si taky myslim, ze jo. Dvojak v mma gloves neni dvojak s boxerkama, ale podle me, jestli se ten zapas uskutecni ;), mu Fedor pujde na telo a pude to na zem, jako s Choi-em. Ernesto mu snad kazdopadne poradi, Sponga na Toho_co_pojida_kone taky pripravil skvele...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Míň se bojim o Fedora na zemi, než ve stoje, on sice hodně ustojí, ale Overeem tim jeho capákem může bourat zdi (nemluvě o jeho kolenech, jestli si někoho chytí do klinče u klece, tak z něj musí vymlátit duši), to ale nevylučuje, že ho předtim nechytí Fedor s nějakym capákem. Jak už zde bylo hodněkrát zmíněno, Reem je sice hovado, ale bradu má furt stejnou, což ukázal v K-1 Bonjasky i Hari, vlastně i Spong. V MMA se k tomu ale nikdo ještě neodstal, jednak nebyl soupeř a jednak má super obranu.
Každopádně on Reem nemá špatnou ani zem, krom toho, že může těžit ze svých proporcí a má dobrý GnP, což je na zemi u klece prakticky klíčková věc, pač tam jsou omezený možnosti, jak z toho vyváznout (viz. jak měl Fedor namále na konci prvního kola s Rogersem), tak podle mě je na tom hodně dobře i technicky, jen neměl tolik příležitostí to v zápasech ukázat, pač každýho zkosil hned v úvodu. Teď tu zem navíc poladí kvůli Werdumovi... A jeho gillotina ve stoje je bezkonkurenční.
Bude to mít hodně těžký Fedůrek. Ale cestu bych viděl spíš přes zem.
Ja si taky myslim, ze jo. Dvojak v mma gloves neni dvojak s boxerkama, ale podle me, jestli se ten zapas uskutecni ;), mu Fedor pujde na telo a pude to na zem, jako s Choi-em. Ernesto mu snad kazdopadne poradi, Sponga na Toho_co_pojida_kone taky pripravil skvele...
tak tak, Werduma bych úplně neodepisoval...
ale mam dilema. Fandim sice Werdumovi, na druhou stranu bych v semifinále raději viděl AO x FE. Ale, aby všechny nevypekl ještě Big Foot.
tak tak, Werduma bych úplně neodepisoval...
ale mam dilema. Fandim sice Werdumovi, na druhou stranu bych v semifinále raději viděl AO x FE. Ale, aby všechny nevypekl ještě Big Foot.
JJ, rozhodne se jinde nez tady.. :-D
Ja mam idelani scenar tento: v semifinale to vrati Fedor Werdumovi a ve finale potvrdi s Joshem a potom na Novy rok s Reemem o pas Strikeforce... :-D
Ale prvni je Big Foot a ten bude motivovanej jak duchodce na slevy...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
ja si myslim, ze pres werduma by mel projit..alistair se vzdycky drzi dobre svoji taktiky a tady bude extremne opatrnej na to se s nim dostat na zem, no a ve stoje ho da podle me bez problemu..i kdyz jasne, nikdy neni nic jistyho
fedor se silvou to bude mit urcite jednodussi a tady tipuju rychlou vyhru bez vetsich problemu pro fedora..
no a jestli vsechno vyjde jak ma, tak se dockame i vysnenyho zapasu alistaira s fedorem, kde vidim sance fakt 50/50, mozna 51/49 pro alistaira
"I believe that this tournament has assembled enough quality fighters and some of the strongest and most interesting heavyweight fighters in the world so I think that in no way is this tournament any less than the ones I competed for with Pride," said Fedor. "I believe it's just as good, if not better."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru