|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
juryk_7

|
Zaslal: po leden 24, 2011 11:44 am Předmět: Břicho, břicho a zase to břícho |
|
|
Zdravím, mohli by jste mi dát pár rad? jedu objemovku a břicho se mi pomalu ale jistě zalívá tukem. Ano, vím že v objemovce je to běžné a že pokud nabírám, tak mi kostky na břichu nevylezou. O to mi ani nejde. Jde mi o to, že nechci aby se mi zalilo tukem ještě víc. Neznáte nějaký způsob jak si uhlídat břicho, aby nerostly boky a neobtékalo tukem? Např. nějaké cviky nebo tak. Kostky nepotřebuju, jen uhlídat aby nerostlo ještě víc. Potřebuju ho nějak uhlídat tak jak je teď, už tak mi kostky vidět nejsou :D díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: po leden 24, 2011 11:47 am Předmět: Re: Břicho, břicho a zase to břícho |
|
|
| juryk_7 napsal: | | Neznáte nějaký způsob jak si uhlídat břicho, aby nerostly boky a neobtékalo tukem? |
Stačí si trochu víc hlídat co, kdy a v jakém množství jíš. O ničem jiném to není. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
juryk_7

|
Zaslal: po leden 24, 2011 11:50 am Předmět: Re: Břicho, břicho a zase to břícho |
|
|
Jinými slovy pokud si budu hlídat množství jídla tak abych uživil tělo ale nedával toho zbytečně moc do tuku, tak by ten růst břicha v objemovce nemusel být až tak drsný?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 24, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, žádnou větší vědu v tom nehledej. Druhá věc je celkové množství tréninku a tedy vydaných kalorií. Když chceš víc jíst, tak prostě řidej i v tréninku (ať už činky, nebo kardio). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
juryk_7

|
Zaslal: po leden 24, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
Já má právě stravu rozdělenou na 5 jídel denně (nepočítám gainer před a po tréninku), tak, abych do sebe nedal víc jak 90g sacharidů za hodinu, to je prý maximum co tělo dokáže strávit. Ale i tak se za ten den vyhoupnu na cca 480g sachrů
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po leden 24, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
taky se doporučuje sníst si sacharidy co nejdřív a večer (záleží v kolik jdeš spát, ale třeba po 6-8h) už je do sebe necpat, jelikož tam je pak největší pravděpodobnost, že se ti to uloží na bříško :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po leden 24, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
Tak a tím to tu uzamkněte. Bo jinak se tu rozjede staronová debata, kdy jíst sychry, co pít po ternálu, atd. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: so únor 04, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|