Břicho, břicho a zase to břícho

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Břicho, břicho a zase to břícho  Úvodní stránka -> Trénink -> Břicho, břicho a zase to břícho
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
juryk_7

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 11:44 am    Předmět: Břicho, břicho a zase to břícho Odpovědět s citátem

Zdravím, mohli by jste mi dát pár rad? jedu objemovku a břicho se mi pomalu ale jistě zalívá tukem. Ano, vím že v objemovce je to běžné a že pokud nabírám, tak mi kostky na břichu nevylezou. O to mi ani nejde. Jde mi o to, že nechci aby se mi zalilo tukem ještě víc. Neznáte nějaký způsob jak si uhlídat břicho, aby nerostly boky a neobtékalo tukem? Např. nějaké cviky nebo tak. Kostky nepotřebuju, jen uhlídat aby nerostlo ještě víc. Potřebuju ho nějak uhlídat tak jak je teď, už tak mi kostky vidět nejsou :D díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 11:47 am    Předmět: Re: Břicho, břicho a zase to břícho Odpovědět s citátem

juryk_7 napsal:
Neznáte nějaký způsob jak si uhlídat břicho, aby nerostly boky a neobtékalo tukem?

Stačí si trochu víc hlídat co, kdy a v jakém množství jíš. O ničem jiném to není.

Derek Poundstone
juryk_7

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 11:50 am    Předmět: Re: Břicho, břicho a zase to břícho Odpovědět s citátem

Jinými slovy pokud si budu hlídat množství jídla tak abych uživil tělo ale nedával toho zbytečně moc do tuku, tak by ten růst břicha v objemovce nemusel být až tak drsný?
CIZO

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, žádnou větší vědu v tom nehledej. Druhá věc je celkové množství tréninku a tedy vydaných kalorií. Když chceš víc jíst, tak prostě řidej i v tréninku (ať už činky, nebo kardio).

Derek Poundstone
juryk_7

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já má právě stravu rozdělenou na 5 jídel denně (nepočítám gainer před a po tréninku), tak, abych do sebe nedal víc jak 90g sacharidů za hodinu, to je prý maximum co tělo dokáže strávit. Ale i tak se za ten den vyhoupnu na cca 480g sachrů
8Shade

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky se doporučuje sníst si sacharidy co nejdřív a večer (záleží v kolik jdeš spát, ale třeba po 6-8h) už je do sebe necpat, jelikož tam je pak největší pravděpodobnost, že se ti to uloží na bříško :)
Bombay

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a tím to tu uzamkněte. Bo jinak se tu rozjede staronová debata, kdy jíst sychry, co pít po ternálu, atd.
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2012 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím kam to dát tk to dám jsem zajímá mě jestli ten kluk má podle vás širokej pas na kulturistiku a jestli se to dá ještě změnit nebo už ne podle stavby těla http://images.search.yahoo.com/images/view;_ylt=A0PDoS1BPy1PtmoAxz2JzbkF;_ylu=X3oDMTA3cnMybzJvBHNsawNpbWc-?back=http%3A%2F%2Fimages.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3Fp%3Djohn%2Benos%2Bbullet%26n%3D30%26ei%3Dutf-8%26y%3DSearch%26tab%3Dorganic%26ri%3D8&w=600&h=400&imgurl=4.bp.blogspot.com%2F_qC7hd0NK_dc%2FTDigA-aynqI%2FAAAAAAAAdFw%2F6bQAtBBVdqg%2Fs1600%2FBullet_JohnEnos03.jpg&rurl=http%3A%2F%2Fbarbwirexfame.blogspot.com%2F2010%2F07%2Fbullet.html&size=23.3+KB&name=...+barbwirex+at+17+23+labels+bullet+fatmir+haskaj+john+enos+joseph+dain&p=john+enos+bullet&oid=2fab20366e012a98367e51edf79a4818&fr2=&fr=&tt=...%2Bbarbwirex%2Bat%2B17%2B23%2Blabels%2Bbullet%2Bfatmir%2Bhaskaj%2Bjohn%2Benos%2Bjoseph%2Bdain&b=0&ni=60&no=8&tab=organic&ts=&sigr=11lg3tf23&sigb=13778m25u&sigi=12u6e3li2&.crumb=aGHXYYPIiCI

Rychle na stránku:

Přejdi na: