|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po leden 17, 2011 2:44 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | joo zitra mam zkousku z mikroekonomie 65 otazek neskutecnejch sracek, grafu vzorcu atd, umim jich asi tak 5 |
to si moc dobre pomatuju _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xCROWx
|
Zaslal: út leden 18, 2011 8:29 pm Předmět: |
|
|
Jednatelka firmy mě ojebala o bonusy _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út leden 18, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út leden 18, 2011 8:45 pm Předmět: |
|
|
zeptám se tady, dostal jsem docela pěkné vánoční prémie, jak to funguje, můžu si zaměstnavatel rozmyslet zpětně, že třeba udělal chybu a nechtěl mi prémie vyplatit v té výši, ve které mi je původně vyplatil? třeba, když dám výpověď za 1-2 měsíce po tom, a on bude na mě nasraný a řekne, že to byla chyba a ať to vrátím, ví o tom někdo něco? je to nějak upravené zákonem? _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út leden 18, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Azmodan dne út leden 18, 2011 9:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út leden 18, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
Má právo to nárokovat po dobu tří let. Nicméně pokud to zaměstnanec přijal tzv. v dobré víře (např. pokládal to za odměnu, na kterou měl nárok, v obvylkém termínu vyplácení odměn) jako jemu náležející nic vracet nemusí. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po leden 24, 2011 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po leden 24, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
jsem myslel, že když někomu nebije srdce, tak mu budu 20-30 minut dělat masáž srdce, tak, aby mu krev zásobovala mozek, aby neodumřel do příjezdu záchranářů, kteří mu pak dají defibrilátorem srdce nahodí ne, pokud se to samozřejmě podaří... oni mu udělali nějaké EKG, zjistili, že srdce nebije a nepokusili se ho oživovat? je to tak, nebo je to jinak, zeptala se, jak dlouho tam ležel, asi 5 minut a považovala to, že mozek už odumřel??? Pomane, jak to je? _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po leden 24, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
no to sem taky cumel, ze zadna masaz, nebo nejakej pokus, jen strohe konstatovani '' vzdyt on je mrtvej ''
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po leden 24, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
Taky by mě zajímalo, jaká vlastnost tělesného stavu je určující pro rozhodnutí oživovat, či ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po leden 24, 2011 10:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: út leden 25, 2011 1:07 am Předmět: |
|
|
K té masáži srdce.Brácha dělá u hasičů a přijeli k pádu ultralightu (malé letadlo),byl tam jen pilot,mrtvej,dost rozbitej a ti ho tam 45 minut oživovali,prý divadlo pro lidi,pry jich tam bylo dost ,že se na to nevykašlali.Ale vždycky je tam možnost ,že třeba jesště ''naskočí''.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 25, 2011 6:56 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | no to sem taky cumel, ze zadna masaz, nebo nejakej pokus, jen strohe konstatovani '' vzdyt on je mrtvej '' |
ta starsi zachranarka mi prisla dost strohá misto toho aby byla v rámci možností a situace přívětivá a milá tak tam jen stála a "no ten tvrdil že skočil odtud"
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út leden 25, 2011 8:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|