|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
Nový uspořádání hlavního panelu je katastrofa. Měl jsem ve zvyku mít nastavený jen odběry a doporučený, teď to nejde, nacpou ti i 150 dalších hovadin (samozřejmě kvůli reklamě) a hlavní stránka je pak zoufale nepřehledná. Navíc (ačkoliv to může být jen moje zdání), načítání videí v HD je katastrofální. Nikdy jsem s tím neměl problém, připojení mám v pořádku, ale poslední dobou musím třeba 10x obnovit natahování videa, než to začne načítak použitelnou rychlostí, což se mi dřív nestávalo. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
No dneska jsem se dozvěděl, že budu zejtra pravděpodobně vyhozenej ze střední školy, někdo se vychcal v šatnách několikrát a všichni myslí, že jsem to byl já, protože jsem dělal problémy už dřív..
Ředitelka tvrdí, jak má několik svědků, co mě viděli a snaží se mě donutit k přiznání a když se jí to nedaří, tak mě chce trestat za nepřezouvání se, pozdní příchody, neomluvené hodiny a různý maličkosti, hrozný
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
souhlas, taky je me to neprijemny. kdyz tam nekdo cpe petkrat denne oblibeny stranky, je to dost otravny, kdyz to porad skace navrch :)
ale v horni casti stranky mas odkazy, ze se ti prepne vypis ciste na kanaly, co mas prihlaseny k odberu a ciste na doporuceny .. aspon takto
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | No dneska jsem se dozvěděl, že budu zejtra pravděpodobně vyhozenej ze střední školy, někdo se vychcal v šatnách několikrát a všichni myslí, že jsem to byl já, protože jsem dělal problémy už dřív..
Ředitelka tvrdí, jak má několik svědků, co mě viděli a snaží se mě donutit k přiznání a když se jí to nedaří, tak mě chce trestat za nepřezouvání se, pozdní příchody, neomluvené hodiny a různý maličkosti, hrozný |
třeba se někde jinde poučíš a už problémy dělat nebudeš, co? se nepřezouváš, jo? já bejt školník, tak si na počkám s rákoskou a přerazil bych ti hnáty... , jsi problémovej parchant, furt by sis jen hrál, učit se ti nechtělo už ve školce ses rval... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
sere me Drab, kterej jede uz asi 10 hodin v kuse stahovani protismernych kladek ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 8:47 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | sere me Drab, kterej jede uz asi 10 hodin v kuse stahovani protismernych kladek ... |
rekni mu STOP
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
:D když už tu je tenhle topic...
serou mě patetický ženský kvůli kterejm se chovám jako pokrytec
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
je mozny, ze sem mel ve slozce hru, kterou sem radne tak jak se ma odinstaloval a najednou je v pi.. cela slozka ? : ( (
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 10:40 pm Předmět: |
|
|
to je tak tezky sem dat to video a ne jenom link ? To dokaze fakt nasrat, takova lenost
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|