Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jiri733

PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2011 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přiměřený auto za přiměřenou námahu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2011 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím že to je jak někdo psal v komentářích u videa:
Vlastník auta je napsaný on, auto ji jen půjčil jako "Na tady máš auto",
chvilku si ji bude píchat pak ji kopne do prdele a najde si novou.

a to jeji HAHAH ty vole HAHAH to je palba no

A jeste to
"Ja jsem dost vyspelá dost dopředu"
Tak bodejť když si navalí 20tky kozy aby nebyla vyspělá dopředu ale třeba doboku.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlatokopka, obyčejná dě*ka, těch je spousty......... a k tomu navíc blbá jak tágo.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Já myslím že to je jak někdo psal v komentářích u videa:
Vlastník auta je napsaný on, auto ji jen půjčil jako "Na tady máš auto",
chvilku si ji bude píchat pak ji kopne do prdele a najde si novou.

a to jeji HAHAH ty vole HAHAH to je palba no

A jeste to
"Ja jsem dost vyspelá dost dopředu"
Tak bodejť když si navalí 20tky kozy aby nebyla vyspělá dopředu ale třeba doboku.

Doboku?
"Když se podíváme zepředu na ženu, vidíme nárys, z boku pozorujeme bokorys a když si ženu prohlédneme z půdy, tak klitoris."
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muze mi toto nekdo vysvetlit proc Sparta zrovna ted rozprodava nejvetsi hvezdy, ketera hlavne diky nim (Kweuke, Wilfried, Kucka,..) vybojovala postup v evrpske lize? Vzdyt to nejvetsi v Evropske lize ji teprv ceka, to same souboj o titul v nasi lize.

http://fotbal.sport.cz/diskuse?id=179708&articleId=/clanek/181804-bony-wilfried-opousti-spartu-za-sto-milionu-odchazi-do-arnhemu.html&sectionId=38
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi chtěj "jistotu" místo risku... no. Já fandím našim týmům jen v Evropě, nadruhou stranu jsem fanda Liverpoolu, takže bych jí teď stejně jen nefandil.
Z tohodle pohledu je mi to jen líto... asi i proto, že Bony byl za poslední roky nejzajímavější fotbalista v naší lize
dzordn2

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Muze mi toto nekdo vysvetlit proc Sparta zrovna ted rozprodava nejvetsi hvezdy, ketera hlavne diky nim (Kweuke, Wilfried, Kucka,..) vybojovala postup v evrpske lize? Vzdyt to nejvetsi v Evropske lize ji teprv ceka, to same souboj o titul v nasi lize.

http://fotbal.sport.cz/diskuse?id=179708&articleId=/clanek/181804-bony-wilfried-opousti-spartu-za-sto-milionu-odchazi-do-arnhemu.html&sectionId=38

To jsou prostě čechy... v českym fotbalu je málo peněz a i kluby jako Sparta mají takové fin. problémy, že si prostě 100 mega nemůžou nechat ujít...

Že sparťani hrajou na jaře ještě EL, v rozhodování o tomto přestupu asi nehrálo roli... Navzdory tvrzením do médií si vedení klubu musí být vědomé, že šance na postup je minmální a blokovat si kvůli dvěma zápasům 100 miliónů asi nemá moc smysl... Obzvláště s vědomím, že se ten hráč může zranit a z přestupu sejde úplně...Sportovní cíle jsou fajn, ale finanční jsou a prostě musí být na první místě :)

To že díky Bonymu Wilfriedovi byla liga atraktivnější je pravda... Snad se brzy najde někdo jemu podobný a je mi úplně fuk v jakém to bude klubu
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nemá s čechama nic společnýho, dyt to je obyč. fotbalovej perfékto biznis. Ten hráč dosáhl ve Spartě svojí maximální ceny a proto šel dál. Držet ho by bylo jen riziko, že ztratí formu, nebo se zraní a bude z něho prd. Takže šup s nim pryč dokad ho nekdo za 100mega bere. Udělal by to každej klub ( v měřítku financí , žádnej fotbalista nemá takovou cenu, aby si ho nemohl nikdo koupit )
agnez

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen dobre ze sel,alespon to ta Plzen dotahne na titul.Bony Spartu tahnul,nemel tady co delat uz.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

navic ani rudá chátra nemá tolik cash, aby si ho dovolila neprodat.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jsem blbě ekonomicky smýšlející člověk, ale Sparta na tom byla momentálně finančně dost dobře (zvláště po prodeji Kucky)...

V důsledku toho bych se, kdybych byl zodpovědný za vedení klubu, snažil zajistit udržení dalších klíčových hráčů, kteří profitují z herního stylu týmu,....tedy Bonyho třeba

Přecijen Sparta má velkou šanci vyhrát titul, má nejlepší tým, takže by měla ty body na Plzeň nahrát, tudíž by zde byla velká šance pro následnou účast v Lize Mistrů (kde Sparta nebyla jen kvůli tomu, že absolutně podcenila zápas s velmi slabou Žilinou), kde by cena hráčů šla samozřejmě nahoru + samozřejmě prachy za zápasy (a 4. místo ve skupině by taky těžko získala, takže vy pak šla do Evropský ligy)...

Chápu, jsem v tomhle optimista, navíc považuju českej fotbal za kvalitnější, než slovenskej (ikdyž je mi jasný, že se tak neprezentuje poslední roky)... ale pokud je na tom tým fotbal ekonomicky dobře, tak si prostě myslím, že je tenhle risk na místě. Bez risku se totiž těžko nějakej tým dostane tam, kam by chtěl... (tedy základní skupina LM)

Je mi jasný, že s tímhle moc lidí souhlasit nebude, ale... mě to prostě přijde jako logická snaha o NĚCO
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Sparta za vodou urcite nebyla ani po prodeju Kuckala, říct si že ,,sme za vodou,, si může opravdu jen hrstka teamů na světě.
Ten hráč prostě představoval čistý a poměrně slušný peníze, takže nehrozilo, že by si ho nechali. Tu našu trapnou ligu ukopou tak jako tak a jestli s nim, nebo bez něho, venku šancu nemaji.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebyla by cena tech prodanych hracu vyssi po pripadnem uspechu v podobe postupu v evropske lize nebo zisku titulu v nasi lize? Jinak si myslim ze bez nich hlavne v evropske lize nebuduou hrat jako driv, preci jen jim to klapalo (hlavne Kweuke-Wilfried+kucka) a myslim ze nahradu za ne urcite nenajdou.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, jenže taky muzou zahrat uplny hovno a tech XXX mega co za ne vyfasli by nemeli V nasi lize neni ZADNEJ klub, kterej by je neprodal. Sparta ma proste dobrej skauting, jak je nesnasim, tak tohle maji poreseny nejlip u nas, plus teda maji samozrejme cash na to si nekoho koupit, v dobe, kdy chce kazdej nehero z 3 záhumenkové neskutecny love.
agnez

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O jakem titulu mluvite?Sparta zadny mit nebude..Hrajou hrozne to Bony rozhodoval zapasy v poslednich minutach,Kucka se taky mohl pretrhnout jinak bida s nouzi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: