|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:23 am Předmět: |
|
|
A co s tím měl soud jako dělat? Ten trotl byl těsně plnoletý, dosud netrestán, a ač málo dementní na to, aby mohl být uznán za nesvéprávného, tak je podle znalce opožděný retard. Ta šestnáctka se mi tady zdá tak akorát. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pavel.hladik
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:46 am Předmět: |
|
|
to ze je debil ho neomlouva ze to co udelal a ty slecne to z hlavy psychyckou ujmu nevymaze...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 1:40 am Předmět: |
|
|
Chtělo by to obnovit provaz.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 1:51 am Předmět: |
|
|
16 let natvrdo mi zrovna jako pokus jej omluvit nepřipadá, a trest mi zde přijde zcela adekvátní.
Provaz je myšlenka na hovno, dokud nevymyslíš, jak zcela a nepochybně vyloučit možnost, že na něm bude viset někdo nevinný. Budeš první na světě.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
Myslíš ala USA ? V některých případech je ale vina naprosto jasná, takž tam klidně z hrušky dolů na špagátě :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
Suppe, tohle je bohužel ale zásadní nepochopení věci .... pokud soud uzná, že jsi příslušný TČ spáchal, znamená to, že je zcela a bezvýhradně přesvědčen o tvé vinně. Pokud ne, musí tě osvobodit. Prostě to nejde stylem .... u tohodle to víme fakt na tuty, tak ho pověsíme, u tohodle je to prakticky jisté, ale nějaká 2-3% pochybností by tam být mohla, tak dostane 15, a u tohodle to vypadá, že to ASI udělal, ale zas tak úplně jistý to není, tak dostane tu osmičku....
Posloupnost prostě taková ..... nejprve výrok o vině a ta musí být podle názoru soudu prokázána vždy zcela nepochybně, a teprve potom následuje rozhodnutí o pálce. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 3:34 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Suppe, tohle je bohužel ale zásadní nepochopení věci .... pokud soud uzná, že jsi příslušný TČ spáchal, znamená to, že je zcela a bezvýhradně přesvědčen o tvé vinně. |
Blbost. On je rozdíl někoho usvědčit z vraždy na základě důkazů ( dna, různý analýzy ) a na základě 10 svědků, kamery, 20 dalších důkazů a ve finále přiznání ( sice extrem, ale pro představu ) a hlavně asi jde o to, jakým způsobem se to stalo a proč.
Amíci asi moc dobře ví, proč je nepopraví hned druhej den po verdiktu, ale někdy tam sedí dalších 20 a čekají ( kor s některýma zákonama, který tam platí )
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
Suppe .... zkus si z toho práva něco nastudovat, tohle je jak s těma daněma. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
Mezi náma je rozdíl především v tom, že já nejsem línej číst .... prostě si vem TZ a TŘ a čti si.
Doufám, že sis aspoň prostudoval tu strukturu příjmů státního rozpočtu, co jsem ti sem včera postnul, abys netrpěl úzkostnými stavy z toho, jak drobní živnostníci způsobují krach našich veřejných financí. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Mezi náma je rozdíl především v tom, že já nejsem línej číst .... prostě si vem TZ a TŘ a čti si.
Doufám, že sis aspoň prostudoval tu strukturu příjmů státního rozpočtu, co jsem ti sem včera postnul, abys netrpěl úzkostnými stavy z toho, jak drobní živnostníci způsobují krach našich veřejných financí. |
Byl sem ujištěnej jedním znalcem, že stát má peněz plnou prdel, takže krachu se opravdu nebojim. Jen ty cigára asi podraží, chlast taky a o benzínu ani nemluvim. Ani jedno mě vůbec nesere, takže pohoda
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
Abys veděl, že tě mám rád a záleží mi na harmonickém rozvoji tvé osobnosti  .... http://zakony.ic.cz/trestni-rad/tr3.html#cast3 ... je to §226. A kdybys to chtěl pojmout trochu více komplexně ... http://cs.wikipedia.org/wiki/In_dubio_pro_reo
Krachu se neboj jen u toho, kdo dlouhodobě nerozfrcává víc než vydělá/vybere ... kolik vydělá/vybere je z tohoto hlediska tak nějak šumák  . Nebo ty to s vejplatou děláš jinak??? A že toho vydělaného/vybraného nebude nikdy dost, to znáš sám taky .... každý máme sám málo _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
LOL cos tim chtěl říct? Že při trestu smrti je pořeba si být jistej na 120% abys někoho mohl odsoudit ? Ehmm...a u kterýho trestu nee?
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | LOL cos tim chtěl říct? Že při trestu smrti je pořeba si být jistej na 120% abys někoho mohl odsoudit ? Ehmm...a u kterýho trestu nee? |
Bože můj, vždyť ty si sám odporuješ .... nenapsal jsi náhodou původně tohle? "Blbost. On je rozdíl někoho usvědčit z vraždy na základě důkazů ( dna, různý analýzy ) a na základě 10 svědků, kamery, 20 dalších důkazů a ve finále přiznání ( sice extrem, ale pro představu ) ... ".
A znova a naposledy. U KAŽDÉHO trestu si musí (měl by;-) být soud jistý na 100%. Když ne, žádný trest nebude. A je úplně fuk jak k té jistotě dospěl .... jestli na základě 10 posudků a hromady nepřímých důkazů, nebo svědectví 15 bezúhoných občanů kteří pachatel osobně zadrželi na místě činu.
Ty prostě nemůžeš přijít s tím, že za identický trestný čin (a řekněme že veškeré další okolnosti budou totožné) v prvním případě dostane někdo dvacet...protože byly "JEN" nepřímé důkazy...a ve druhém jej pověsíš, protože to Novák, Rambousek a Vonásek na vlastní oči viděli. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|