Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co s tím měl soud jako dělat? Ten trotl byl těsně plnoletý, dosud netrestán, a ač málo dementní na to, aby mohl být uznán za nesvéprávného, tak je podle znalce opožděný retard. Ta šestnáctka se mi tady zdá tak akorát.
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to ze je debil ho neomlouva ze to co udelal a ty slecne to z hlavy psychyckou ujmu nevymaze...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarack

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 1:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtělo by to obnovit provaz..
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 1:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16 let natvrdo mi zrovna jako pokus jej omluvit nepřipadá, a trest mi zde přijde zcela adekvátní.

Provaz je myšlenka na hovno, dokud nevymyslíš, jak zcela a nepochybně vyloučit možnost, že na něm bude viset někdo nevinný. Budeš první na světě....
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíš ala USA ? V některých případech je ale vina naprosto jasná, takž tam klidně z hrušky dolů na špagátě :-)
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Suppe, tohle je bohužel ale zásadní nepochopení věci .... pokud soud uzná, že jsi příslušný TČ spáchal, znamená to, že je zcela a bezvýhradně přesvědčen o tvé vinně. Pokud ne, musí tě osvobodit. Prostě to nejde stylem .... u tohodle to víme fakt na tuty, tak ho pověsíme, u tohodle je to prakticky jisté, ale nějaká 2-3% pochybností by tam být mohla, tak dostane 15, a u tohodle to vypadá, že to ASI udělal, ale zas tak úplně jistý to není, tak dostane tu osmičku....

Posloupnost prostě taková ..... nejprve výrok o vině a ta musí být podle názoru soudu prokázána vždy zcela nepochybně, a teprve potom následuje rozhodnutí o pálce.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Suppe, tohle je bohužel ale zásadní nepochopení věci .... pokud soud uzná, že jsi příslušný TČ spáchal, znamená to, že je zcela a bezvýhradně přesvědčen o tvé vinně.

Blbost. On je rozdíl někoho usvědčit z vraždy na základě důkazů ( dna, různý analýzy ) a na základě 10 svědků, kamery, 20 dalších důkazů a ve finále přiznání ( sice extrem, ale pro představu ) a hlavně asi jde o to, jakým způsobem se to stalo a proč.

Amíci asi moc dobře ví, proč je nepopraví hned druhej den po verdiktu, ale někdy tam sedí dalších 20 a čekají ( kor s některýma zákonama, který tam platí )
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Suppe .... zkus si z toho práva něco nastudovat, tohle je jak s těma daněma.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ygu mezi nama je rozdil jen v interpretaci, vis o tom stejny hovno jako ja, jen to vzdycky napises hezky, abys vypadal chytre ze jo kulisaku Me je nejakej prednes u ... . Na trestu smrti nevidim nic spatnyho a doufam, ze bude zase zavedenej.
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mezi náma je rozdíl především v tom, že já nejsem línej číst .... prostě si vem TZ a TŘ a čti si.

Doufám, že sis aspoň prostudoval tu strukturu příjmů státního rozpočtu, co jsem ti sem včera postnul, abys netrpěl úzkostnými stavy z toho, jak drobní živnostníci způsobují krach našich veřejných financí.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Mezi náma je rozdíl především v tom, že já nejsem línej číst .... prostě si vem TZ a TŘ a čti si.

Doufám, že sis aspoň prostudoval tu strukturu příjmů státního rozpočtu, co jsem ti sem včera postnul, abys netrpěl úzkostnými stavy z toho, jak drobní živnostníci způsobují krach našich veřejných financí.

Byl sem ujištěnej jedním znalcem, že stát má peněz plnou prdel, takže krachu se opravdu nebojim. Jen ty cigára asi podraží, chlast taky a o benzínu ani nemluvim. Ani jedno mě vůbec nesere, takže pohoda
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abys veděl, že tě mám rád a záleží mi na harmonickém rozvoji tvé osobnosti .... http://zakony.ic.cz/trestni-rad/tr3.html#cast3 ... je to §226. A kdybys to chtěl pojmout trochu více komplexně ... http://cs.wikipedia.org/wiki/In_dubio_pro_reo

Krachu se neboj jen u toho, kdo dlouhodobě nerozfrcává víc než vydělá/vybere ... kolik vydělá/vybere je z tohoto hlediska tak nějak šumák . Nebo ty to s vejplatou děláš jinak??? A že toho vydělaného/vybraného nebude nikdy dost, to znáš sám taky .... každý máme sám málo
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LOL cos tim chtěl říct? Že při trestu smrti je pořeba si být jistej na 120% abys někoho mohl odsoudit ? Ehmm...a u kterýho trestu nee?
agnez

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Suppe co se tady zdrzujes,pujcil sis milion aby sis mohl vsadit na frnacii ve finale? ja to tam napral all-in.
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
LOL cos tim chtěl říct? Že při trestu smrti je pořeba si být jistej na 120% abys někoho mohl odsoudit ? Ehmm...a u kterýho trestu nee?

Bože můj, vždyť ty si sám odporuješ .... nenapsal jsi náhodou původně tohle? "Blbost. On je rozdíl někoho usvědčit z vraždy na základě důkazů ( dna, různý analýzy ) a na základě 10 svědků, kamery, 20 dalších důkazů a ve finále přiznání ( sice extrem, ale pro představu ) ... ".
A znova a naposledy. U KAŽDÉHO trestu si musí (měl by;-) být soud jistý na 100%. Když ne, žádný trest nebude. A je úplně fuk jak k té jistotě dospěl .... jestli na základě 10 posudků a hromady nepřímých důkazů, nebo svědectví 15 bezúhoných občanů kteří pachatel osobně zadrželi na místě činu.
Ty prostě nemůžeš přijít s tím, že za identický trestný čin (a řekněme že veškeré další okolnosti budou totožné) v prvním případě dostane někdo dvacet...protože byly "JEN" nepřímé důkazy...a ve druhém jej pověsíš, protože to Novák, Rambousek a Vonásek na vlastní oči viděli.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: