..ano,pomýlil som si to zo sútažou,tam som tiež skúšal 250kg.
neni uveden nikdo, kdo zatlacil 220 a zkousel (byt neuspesne) 250
Aha, vida ho
..neviem,prečo sa smeješ,Peter Ustinov napísal správny edit,ja som tam v 125 a pod menom Marián Kopera za Hodonín.A 250kg som skéšal v rozcvičovni,čo je na tom tak zábavného?
_________________ Dorian Yates "chce to krv a odvahu"
Jen mi příjde vtipné že když si toho výsledku tak vážíš tak se dokážeš seknout v tom kdy si ho udělal. Když bych si toho vážil tak si zapamatuju kdy to bylo.ale to asi jen já.. však jinak pohoda ideme dalej
[quote="kubaz"]seš frajer , fandím ti , teď po pár letech už je tam tak skoro 300kg raw ne ?? [/quote
..Trocha sarkazmu,pročo nie?,alebo to bolo myslené ironicky?
..neviem,prečo sa smeješ,Peter Ustinov napísal správny edit,ja som tam v 125 a pod menom Marián Kopera za Hodonín.A 250kg som skéšal v rozcvičovni,čo je na tom tak zábavného?
zdravím, a to jsi šel raw? jestli jo tak nejak nechápu logiku toho, proč jít v rozcvičovně 250 a pak založit 220 a 2 x nedat 230
zdravím, a to jsi šel raw? jestli jo tak nejak nechápu logiku toho, proč jít v rozcvičovně 250 a pak založit 220 a 2 x nedat 230
v dresu bych tomu rozuměl.
...skúšal som to až po sútaži,z hecu kamarátov,zo sútažou ako takou to nesúájajte a úrečo by som nemohol,aj tak som to nedotlačil,ele bola to paráda.
Máš tam i video z benche. 222x2 i když zase to celou dobu drží sparing a není to ani na hrudník , ale i tak je to samozřejmě váha jako prase.
..telo sa musí dostat do formy po zraneniach,ale ja som pitbul,proste to nevydrží a skúšam stále momentálnu silu a kedsa ti to nepozdáva tak fajn ,je to tvoj názor.Opakujem nikdy,nikdy som neklamal okolo svojich výkonoch v sile,nikdy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru