a mam je uplne propnout v ty spodni poloze nebo je mit lehce pokrceny?
Lehce pokrčený a nahoře je nedávej tak k hlavě...tak by si udržel tu činku 10 minut, víš co myslím.
Mimochodem sniž váhu. Na Scotovce cvičit s cheatingem i když mini je proti významu izolace.
Nepredklanas sa, ides pekne hlboko - super. Co sa mi ale nepaci je ten extremne uzky postoj... Keby ho trochu rozsiris, tak ti podakuju kolena. Pozri jak ti idu dopredu cez spicky.
A este taka mala technicka - lakte sa snaz tlacit vzdy dole (idu ti mierne dozadu, tzv. chicken wings).
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nepredklanas sa, ides pekne hlboko - super. Co sa mi ale nepaci je ten extremne uzky postoj... Keby ho trochu rozsiris, tak ti podakuju kolena. Pozri jak ti idu dopredu cez spicky.
A este taka mala technicka - lakte sa snaz tlacit vzdy dole (idu ti mierne dozadu, tzv. chicken wings).
ty siroke mi nejak nejdou, myslel jsem ze uzsi neva
a proc ty lokty?
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
seeya Zaklad je dobry, no strasne moc sa predklanas pred cinku. Si stopni to svoje video v 3 sekundach a pozri kde mas ramena. Mali by byt presne nad cinkov no mas ich daleko vpredu. Tuto chybu najcastejsie robia ludia co maju skratene hammstringy.
Peter Ustinov Lakte nemaju smerovat dole len kvoli tomu aby to vyzeralo, ale mal by si tu cinku ako keby tahat dole, aby viac tlacila na trapezy. Dovodom je celkova stabilita, vsetko musi byt napnute ako struna ked sa drepuje, vystrety chrbat pevny po celej dlzke, silno vypnuta hrud, lopatky tlacit k sebe a cinku tahat na trapezy.
EDIT: seeya, pozeral som to video znova a preciznejsie, a jednak dlasie opakovania vyzerali lepsie, a navyse to je asi trochu sposobene kamerou. Vyzera to super, len tak dalej :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru