|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daniel-James

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
to sou borci, co to maj proste od prirody, kazdej to muze zkouset, trenovat jak blazen a stejne bude Derek uplne jinde, takovejch je vzdycky par, navic on je mladej kluk 27 myslim ? Ja myslel, ze ma pres 30 ... Ti strongmani, to je podobny jako kulturistika, muzes se proste snazit jak chces, ale kdyz na to nemas predpoklady, tak nikdy nebudes TOP. Neni to jako fotbal nebo jine sporty, kde se muzes vypracovat z niceho na vrchol :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | to sou borci, co to maj proste od prirody, kazdej to muze zkouset, trenovat jak blazen a stejne bude Derek uplne jinde, takovejch je vzdycky par, navic on je mladej kluk 27 myslim ? Ja myslel, ze ma pres 30 ... Ti strongmani, to je podobny jako kulturistika, muzes se proste snazit jak chces, ale kdyz na to nemas predpoklady, tak nikdy nebudes TOP. Neni to jako fotbal nebo jine sporty, kde se muzes vypracovat z niceho na vrchol :) |
To je jasný, tihle frajeři byli po roce tréninku většinou silnejší a větší než 99% co poctivě trénujou 10 let, tak to prostě je. Ale i my zdechliny se můžeme snažit aby z nás něco bylo :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | hovnival napsal: | | to sou borci, co to maj proste od prirody, kazdej to muze zkouset, trenovat jak blazen a stejne bude Derek uplne jinde, takovejch je vzdycky par, navic on je mladej kluk 27 myslim ? Ja myslel, ze ma pres 30 ... Ti strongmani, to je podobny jako kulturistika, muzes se proste snazit jak chces, ale kdyz na to nemas predpoklady, tak nikdy nebudes TOP. Neni to jako fotbal nebo jine sporty, kde se muzes vypracovat z niceho na vrchol :) |
To je jasný, tihle frajeři byli po roce tréninku většinou silnejší a větší než 99% co poctivě trénujou 10 let, tak to prostě je. Ale i my zdechliny se můžeme snažit aby z nás něco bylo :) |
Souhlasím s obouma, ale my se jen tak nedáme a pokusíme se o co nejlepší výkonost!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
To že Pudzian startoval na pár soutěžích v trojboji a benči asi nejde srovnávat se Z, který je asi 7násobným mistrem Litvy a tuším snad i mistrem nebo vicemistrem Evropy s totalem přes 1000 :)
MS 2000 Akita 1. Gillingham 1022,5 2.Savickas 1020 4.Sedmík 935
|
|
| nahoru |
|
 |
Libor90
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Libor90
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
To je pravda no..škoda rád bych viděl kolik zabenčuje když má tak silný ramena...a ještě se zeptám co Derek?on dřív dělal lift ne?Ten musel mít taky něco kolem 1000. Ale mrtvolu má myslím 400 že?
Sakra to je každej 400+  Kevin Nee taky ale tan už asi umřel
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
Z:
squat 425, ipf osa, rok 2000
benchpress 285,5 raw
deadlift 407,5 ipf osa, rok 2000
nejvetsi soutezni total [equiped] : 1090kg
deadlift v gymu 430, rok 2010
Poundcake:
squat: / [buhvi?]
benchpress v 21 : 196kg [americky rekord]
deadlift v 21: 289kg [americky rekord]
deadlift v 21 [ten samy rok o pet mesicu pozdejc]: 311kg [americky rekord]
deadlift v gymu, rok 2007: 389kg
deadlift v gymu, rok 2008: 400kg
nejvetsi soutezni total: 750kg
Pudzian
benchpress v sestnacti : 160kg raw
benchpress v osmnacti : 205 raw
benchpress [predpokladam ze kolem roku 2009, kdy byl v zivotni forme]: 290kg raw
deadlift[2003]: 360kg raw
deadlift[2009]: 415kg raw
squat: 380kg raw
|
|
| nahoru |
|
 |
Libor90
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
A co se tyce Neeho, tak nevim jak ostatni discipliny ale vzdycky mu sel tah, maxko nejakych 415 no.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
sakra, po týhle diskuzi psát můj osobák
3x3 na mrtvolu 160kg (predtim sem nejvíc sved 150kg) - silově s rezervou, technicky nedám správně asi prázdnou tyč... ale záda absolutně v pohodě
magnézko mi na úchop přidalo tak 20kg, docela mazec
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 04, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | sakra, po týhle diskuzi psát můj osobák
3x3 na mrtvolu 160kg (predtim sem nejvíc sved 150kg) - silově s rezervou, technicky nedám správně asi prázdnou tyč... ale záda absolutně v pohodě
|
V Blue Gymu by to bylo 3x3x170kg
btw proc myslis, ze mas blbou techniku?
| citace: | | magnézko mi na úchop přidalo tak 20kg, docela mazec |
A kdyz je pevny a jisty uchop, prida ti to strasne i na sile...ja jsem tomu nikdy neveril az do nedavna, kdy jsem to zkusil poprve a byl to celkem sok, co to s mymi vykony udelalo. Kdyz cvicim MT s magnezkem, pripada mne, jak kdybych tu cinku mel k rukam prilepenou. Zvlastni co trocha bile kridy nebo co to je, udela s vykonem na tomto cviku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
Techniku mám blbou, protože mám všechny svaly těla extrémně zkrácený... takže u dřepu nemůžu pořádně dolů, u mrtvoly musím kulatit záda, jinak bych vůbec nedošáhl na činku (a to jdu ze šílenýho dřepu)... na capoeiře (TV v rámci Masaryčky) sem byl ohledně flexibility uplně nejhorší, i na józe hrozný... mě je nepříjemnej i tureckej sed.
Sice na tom makám, ale nezlepšuje se to...
To magnétko bylo fakt brutální, sice pak (i teď) mozoly dost zrasený, ale úchop uplně v pohodě, dokonce sem si dovolil to držet dalších 15s asi... a rezerva fakt velká ohledně síly no.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|