Zvlastni co trocha bile kridy nebo co to je, udela s vykonem na tomto cviku.
tady někdo objevil ameriku
jojo asi pred 3 tydny :)
vzdycky jsem si rikal, proc si to ti lidi na ty ruce matlaji, vzdyt to nemuze nijak zvlast pomoct a akorat me stvalo, ze od toho bylo vsechno spinavy, ale pak jsem si to koupil a... :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
ja sem to dycky ani neumel na tech ramenech drzet, proste me to bolelo uz od 80 kil a bylo to nahovno a tet me to nejak sedi no, napasuju to uplne pod krk, zvednu ruce a nic netlaci, pohoda, jenom je problem, ze tam kde sem to drepoval se ta osa cela protaci, takze butto ti to jede na krk a skrti te to, coz je hrozne fajn :)) a nebo se to rozjede na druhou stranu a clovek ma co delat, aby to udrzel :))
tak to je hodne dobry vykon Hovniku, bandze/opasok?
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
bandaze nepouzivam od doby co sem si prestal hrat na Colemana a opasek nepouzivam, jen na pritahy v predklonu a tlaky na ramena obcas, kdyz je to hodne tezky a potrebuju nejakej suport :D
Naposledy upravil hovnival dne pá únor 04, 2011 5:39 pm, celkově upraveno 1 krát
ja sem to dycky ani neumel na tech ramenech drzet, proste me to bolelo uz od 80 kil a bylo to nahovno a tet me to nejak sedi no, napasuju to uplne pod krk, zvednu ruce a nic netlaci, pohoda, jenom je problem, ze tam kde sem to drepoval se ta osa cela protaci, takze butto ti to jede na krk a skrti te to, coz je hrozne fajn :)) a nebo se to rozjede na druhou stranu a clovek ma co delat, aby to udrzel :))
vzdycky poznam, jestli mam dobrou techniku cvičeni podle toho jak mam servaný ramena.
Kdyz to nejde, tak tam ta cinka porad cestuje sem a tam a clovek ma celni delty cely skoro az do krve
Nekdy mi ta cinka do ty spravny jamky zapadne jak lego a muzu se starat akorat o pohyb dolu a nahoru
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru