|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
I.N.G.
|
Zaslal: so únor 05, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
Hloubka je podle mě OK, pokud se bavíme o dřepech na paralel. Já mu tu váhu (100kg) docela věřím, ony ty soustružený kotouče vypadají kapku jinak, než Gruny. Ale i kdyby to bylo třeba 75 kg, tak by to byl dost dobrej výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ocelák
|
Zaslal: so únor 05, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
Na rovinu- nejsu žádnej internetovej kecal který by si tady zvedal ego tím že si bude zveličovat nějaký výkon. Proč bych to dělal? Ty kotouče jsou 25kg, 20kg a tyč má 10kg. Vážil jsem je , dospěl jsem k těmto číslům. Majesty kvůli Tobě je převažovat a zjištovat jestli náhodou neztratili na hmotnosti nebudu. Upřímně dá se kritizovat jen technika a možná ta hloubka. Ale pač dřepy nijak zvlášt nejedu, myslel jsem že to co vidíte je hluboký na paralelu ( vodorovně s podlahou- když si to pustíte na youtube, je to vidět mnohem lépe). Možná je, uznávám, nejsu žádný odborník na dřepy. Na druhou stranu říká Vás to tu hodně že hloubka je slabá, tak to asi bude pravda, zkusím stím něco udělat. Majesty nohu 40cm fakt nemám. Video jsem sel dal kvůlu tomu že je to můj reálnej osobák, samozřejmně můžete tomu věřít nebo ne. Dalo by se polemizovat o spoustě věcí ( jestli nejsou kotouče z polystyrenu, zda nemám v nohách péra, jestli jsem na videu vůbec já...ale to je hold internet...). Každopádně díky za reakce;)
Kebovi díky za podporu, vážím si toho ;-)
EDIT: je to točený v mé sklepní posilce, do veřejný posilky nechodím z finančních důvodů. Ty kotouče nemají žádnou značku, prostě je to klasicky vysoustružená ocel, nemají žádný vrozek ani nejsou dutý ani pogumovaný, jen surový žeklezo, proto možná vypadají menší. Nevím jak moc se odlišujou od ostatních kotoučů ve veřejných fitkách
Ríkám to na rovinu jak to je...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 05, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
výkon skvelý, len fakt popracuj na technike, vidieť, že youtube ti nie je cudzí, takže si kludne pohladaj zopár videí how to squat properly? a podobne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ocelák
|
Zaslal: so únor 05, 2011 1:05 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | výkon skvelý, len fakt popracuj na technike, vidieť, že youtube ti nie je cudzí, takže si kludne pohladaj zopár videí how to squat properly? a podobne. |
ahoj Turakame, koukal jsem na nějaká videa. Díky Jezdí tam dřepy tak, že se zadkem dotknou lýtek, zkusím to též a uvidím :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so únor 05, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
Jo kotouče někdy nevypadaj na to kolik váží, taky máme v home gymu podobný 20tky co vypadaj jako 5tky, ne všechny kotouče sou velký a podvážený jako grun sporty _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 05, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
to ocelak: vyslis nase prosby a proved mereni znovu
bez do standartni posilky a jed to na dotyk hamstringu a lytek a pak to hod sem
bud mame pravdu my, nebo to tu utnes jednou pro vzdy
(ja jich udelal najednou max patnact s metrakem, sice az dolu, ale o tomhle by se mi mohlo jenom zdat, lecil bych se mesic  ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 05, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
ako zas zrovna úplne durch na lýtka ísť si nemyslím, že musí. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 05, 2011 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ako zas zrovna úplne durch na lýtka ísť si nemyslím, že musí. |
mas recht, ale pod paralel jo, to co rika on, neni do roviny
alespon ne roviny stehenni kost
ja se taky dotykam lytek, a moc pod paralel to neni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: so únor 05, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
pri pohledu na tu cinku to vypada ze je to mensi vaha nez je 100kg. ale jen pro ty co chodi do posiloven, kde 20kg kotouc musi vypadat jako kolo od traktoru. ti co cvici doma, vi ze obycejne/domaci/poctive kotouce vypadaji jinak:)
donedavna kdyz sem si na VC dal 95kg na DL, tak osa byla 13 cm od podlahy neb muj nej 10kg kotouc ma prumer 25cm. ted sem poridil 20kg kotouce - prumer 34cm ne 60 jako v posilce, kde je vnitrni otvor 50mm + otvory pro uchop kotouce a navic musi vypadat (pritom vazi 18,5:)) .
neni duvod neverit, ze na cince se nachazi 100kg
to jestli to neni 5 drepu ve smycce je jina . :-) only joke
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 05, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
predpokladam ze sis to cele precetl
ted je spis v rozporu technika
tohle je ztezi na paralel _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so únor 05, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
Ano jsou to vysoké dřepy ale technika je tam solidní, řekl bych že když pude o pár cm dolu tak to bude ok...
Peter : ty nejsi pod paralelem protože ti jdou kolena dvacet kilometrů dopředu, začínej zadkem dozadu, dejchej do břicha, činku si dej níž a technicky se to zlepší tohle co předvádíš je na urvání kolen _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: so únor 05, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Byt tebou tak si je prevazim, nejspis budes neprijemne prekvapen ze ten udajny petadvacitkovy kotouc ma jen deset 52x100kg je dost nadprumerny vykon, vyzadujici maxko pres dvoukilo [ja kdyz jsem byl jeste ve forme a mel maxko 170, tak bych 100x50 urcite nedal] a specialni zamereni na silove vytrvalostni vykon, a tobe to proste neverim, nohu mas tak 40cm.
Btw je zvlastni ze na tom tvojem videu ''bench 20x86kg'' to vypada ze je na ty cince vic nez na u toho drepu |
no ty jsi mi debil.... no fuj
Ocelák: Super... vím z IF že se soustředíš na silověvytrvalostní úrovni... nikdy bych toto nedal.. smekám!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 05, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Ano jsou to vysoké dřepy ale technika je tam solidní, řekl bych že když pude o pár cm dolu tak to bude ok...
Peter : ty nejsi pod paralelem protože ti jdou kolena dvacet kilometrů dopředu, začínej zadkem dozadu, dejchej do břicha, činku si dej níž a technicky se to zlepší tohle co předvádíš je na urvání kolen |
cinku niz neudrzim
pod paralelem byt musim, kdyz se zadkem dotknu lytek
vysvetli mi prosim dychani
to ze mi jdou kolena dopredu vim, a snazim se to potlacova a postupne rozsirovat postoj _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so únor 05, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
Peter: činku níž udržíš jen to bude 2-3 tréninky bolet a pak si zvykneš...Stáhni lopatky k sobě a polož si jí na zadní delty, vem si klidně bandy na zápěstí protože je to pro ně nezvyk a budou bolet zezačátku, dýchání do břicha zpevní střed těla a trochu pomůže aj v technice, zkus si to doma nebo před tréninkem prostě plný nádechy jen břichem, ne hrudníkem...Začínat pohyb zadkem dozadu a ty kolena ti tolik nepůjdou, postoj rozšířit taky, čim dřív tim líp + strečovat hamstringy _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|