Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4/2 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,31km
rychlost: 41,31 km/h
zatez: 8-9/9 (intervaly od 11. minuty, celkem 28 minut na max)
spalena energie: 941 kcal
RPM: 109-111 (ke konci ke 120)
tepova frekvence:

-naprosto super, jen prvnich 5 minut opet porod. Pak jsem zacal "varit" poti se a valil az do konce :) S intervaly jsem zacal v 11. minute, snazim se prodluzovat cas na max zatez, dnes jsem pridal 2 minuty, celkem tedy 28 minut na zatez 9 a rychlost vetsinou nesla pod 41km/h, jen vyjmecne na par sekund. Donutil jsem se opet k 2 minutovkam, celkem jich byl 6, ale ta posledni pulminuta je ke konci vzdy mega hnus pri udrzeni tempa a mam pocit, ze to se mnou sekne :), ale nikdy jsem nepolevil :) Celkove opet PR, ujeta vzdalenost sice stejna jak minule, ale o 2 minuty vice casu na max zatez.
-jinak po vcerejsku mam na sracku loket, ohnu ho maximalne do praveho uhlu a ani ho porane nenarovnam, jsem debil, ze jsem ty francouze jel, kdyz vim, ze mne ten cvik nedela dobre. Mam to uz asi 2-3 roky, staci 14 dni, abych tenhle cvik cvicil a 2-3 mesice se z toho dostavam, jakmile to prejde, muzu cvicit cokoliv a neboli to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

42 km na posezení :-D, tomu říkám výkon !
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
42 km na posezení :-D, tomu říkám výkon !

41,31km :-)
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5/2 KARDIO

kolo:
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,33km
rychlost: 41,33km/h
zatez: 8-9/9 (intervaly od 11. minuty, celkem 31 minut)
spalena energie: 942 kal
RPM: 109-111 (ke konci ke 120)
tepova frekvence: xxx

-po 4. nocnich, nic moc vyspalej, protoze sousedi nademnou se rozhodli neco stehovat , takze se mne moc nechtelo, no ale celkem jsem se tesil, takze jsem se "nakopl" nakopavacem (2 tbl EX2) a sel na to. Do 5. minuty opet hnus, presne mezi 5. a 6. minutou se vzdy zacnu potit (me telo je tak snad vzdy nastavene), chytnu tempo a zacne to mit ty spravne grady. S intervaly jsem zacal opet po 10 minutach, dnes celkem 30 minut + 1 neplanovana absolutne hardcore minuta :) uplne na konci, kdy jsem jel na max zatez, rychlost pres 44km/h a RPM skoro 120 (nic horsiho jsem v zivote nezazil ,opravdu vazne jsem myslel, ze se pobliju, ale drzelo me to, ze uz je konec :) ). Pri tech intervalech jsem drzel rychlost na +/- 41km/h, dal jsem opet dvouminutovky, dnes minimalne 10x2, fyzicka se zlepsuje a uz to neni tak strasne pri udrzeni tepma. Celkove opet PR - delsi ujeta vzdalesnot a vice casu na max zatez. Jo a strasne me to bavi :)

-jinak mam absolutne mimo pravou ruku - loket viz. vcerejsi report, do toho od vcerejska nechutne boli rameno, nikdy jsem s tim nemel problemy, ale vcera jsem se vzbudil s docela velkou bolesti a svalova bolest to neni musel jsem si vzit ibuprofeny, protoze se to nedalo vydrzet a strilelo to az skoro k uchu (snad jen prelezeni, pruvan nebo neco, protoze pri treninku mne nikdy nebolelo), dnes ho jeste citim ale o neco mene, do toho boli celkem dost tricak a jako bonus jsem si vcera vecer pro krajeni zeleniny zajel nozem asi pul cm hluboko do palce, krvacelo to skoro celou noc, mam to tam pekne narizly a odkliply palec trohu oteklej, jak to boli ani popisovat nemisim ale jinak jsem naprosto fit :D
MiKra

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj s tím ramenem ti poradím..přesně to sedí na tebe..Měl jsem stejný problém s ramenem, kdy mě boblelo tak, že se to nedalo ani vydržet..Byl jsem opakovaně u doktora a nikdy nic nenašli..Až po delším brouzdání na netu jsem přišel na to, co to je..Je to zánět v ramenu...Udělá se, když jde na rameno chlad ( když spíš bez trika večer, nebo cvičíš v posilce v triku bez rukávů) přesně tvůj případ..nos na noc triko, do fitka triko s krátkym rukávem a bude to za chvíli pryč, pomáhá teplo, takže doma si nos chvíli mikinu a nebo dávej teplý obklady..Není to výmysl, je to fakt, já už nemůžu třeba cvičit v tílku nebo spát bez trika, jinak se mi to hnedka vrátí...
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik za diagnozu, ale ja bych rekl, ze to bude jen prelezni nebo tak neco, to se obcas stava, zatim netreba delat nejake zmeny, az kdyby bolest setrvavala nebo se opakovane vracela. Spis ted potrebuji sesit palec protoze me sere, jak je to tam odkliply
MiKra

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo uvidíš sám, když to přejde, je to dobře..Já to řešil několik měsíců, protože to bylo k nevydržení..Když se člověk snažil to rozhejbat, bylo to ještě horší, v posteli sem nemohl usnout v žádný poloze, protože to stále vnitřně bolelo..Přitom to byla moje vlastní blbost..Od tý doby co se snažím nosit ty trika a tak, mám s tím pokoj..
blazen

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, stejně zitra těch 5x5x200kg na mrtvolu dáš, ikdyby ti ten palec upadl a rameno odumřelo :D
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra, máš pravdu. Mně se to stalo před pár lety, když jsem spal ve stanu bez trička, v podstatě jen na zemi. Pak jsem si pěkných pár měsíců nezabenchoval.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
MiKra, máš pravdu. Mně se to stalo před pár lety, když jsem spal ve stanu bez trička, v podstatě jen na zemi. Pak jsem si pěkných pár měsíců nezabenchoval.

pravdu mit samozrjeme muze, ale i nemusi. Nebudu delat po 1 dni bolesti, ktera muze mit milion duvodu, predcasne zavery a diagnozy, uvidime co zitra.
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a chod si ten palec dať zašiť:)
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
a chod si ten palec dať zašiť:)

to sroste nebo si to, co mne tam prekazi, zarovnam sam
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnesni trenink stal za hovno :-) Celou noc jsem byl na nohach, rano jsem sel spat, asi po hodine a pul me vzbudil nejakej cokl, ktereho kdosi privazal u obchodu tesne pod barakem a sel nakupovat a kterej asi 20 minut nonstop stekal , pak uz jsem dospaval jen tak na pul oka, protoze jsem se samozrejme tesil do posilovny Uz jak jsem prisel, tak nebyly idealn podminky, jednak nebyly osy a take tam zacinal jeden borec benchovat up to 5x170kg (seriozni bench, plny rozsah pohybu, bez dopomoci!!) , kdyz jsem se ho ptal, jak dlouho, tak pry jeste cca pul hodiny, takze nez jsem zacal svuj bench, tak jsem musel asi ctvrt hodiny sedet a cekat, abych pak plynule navazal mrtvym tahem (jinak bych nemel dost zavazi). Ssmotn trenink vypadal takto:

bench press 5x5x105kg

mrtvy tah 3x4x200kg, 5x7x170kg
-nebylo to dobre, mel jsem strasne ztuhly nohy v kolenah diky cemuz jsem je nebyl schopen sprvne zapojit ( asi z toho, ze jsem byl celou noc na nohach) a vubec dnes nespolupracovaly, nebylo to az tak tezke pocitove, ale na videu se mne nelibila technika, zada prilis vodorovna s podlahou a proste jsem taknejak intuitivne vedel, ze se mam na ty 200ky vykaslat, tak jsem 30kg sundal a dojel to po 7kach, posledni 2 ovsem na krev. Sice je to takove PR, ale radost z toho moc nemam

tlaky na MP za hlavu 5x10x60kg
bicepsovy zdvih JR 5x10x20kg
pritahy na stroji v sede 5x12x70kg
sikme tlaky na stroji 5x10-12x50kg

a jebat na to, nebavilo me to, kolena strasne ztuhly a nejen to vadne, ale obe. Nejak me to ale nesere, muzu si za to sam, po 5 nocnich, porad na nohach, malo spanku....priste bude lip a kdyz ne, dame deload :)

edit: jak tak na ten zapis koukam, tak dnesek vypada jako normalni trenink i kdyz pro me stal za hovno
Morico

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
edit: jak tak na ten zapis koukam, tak dnesek vypada jako normalni trenink i kdyz pro me stal za hovno

já na to teďka koukal a první co mi během několika sekund napadlo, bylo jenom 6 cviku ? ten se musel zranit jinak nevim :D
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7/2 TRENINK c. 45

bench press
82,5kg x 10
82,5kg x 10
82,5kg x 10
82,5kg x 10
82,5kg x 10
-posledni skoro na krev, jinak celkem lehke, lehci nez pred 14 dny :)

mrtvy tah
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
-vahal jsem, jestli se mam dnes vubec do mrtvoly poustet, protoze jsem ji jel vcera ale nic me nejak extra nebolelo, a tak jsem si rekl, ze bych to lehce zkusit mohl. Pred 14 dny jsem jel 10ky naposledy presne s touto vahou, byl jsem odpocaty a bylo to tezke, dnes jsem odpocaty nebyl, takze me ani ve snu nenapadlo, ze bych pridal a bylo to asi o 20% lehci nez pred 14 dny, az jsem litoval, ze jsem nedal vic, jenze jsem se po vcerejsku trochu bal. 145kg by dnes slo urcite a kdybych nemel trenink vcera, troufl bych si i na 150kg. Kazdopadne i kdyz toto bylo easy, tak to byl velmi prijemny pumping a je to zase uplne neco jineho nez tezke serie. Btw jeste 70kg a mam No Paina :D

premisteni a tlak
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
-i kdyz jsem masochista, tak tohle hnusny kardio fakt nerad :), ale uz dlouho jsme to nejel a tak bylo na case zase zazit ten pocit, kdy se chce cloveku pri treninku zvracet :) Mrtvoly me dnes absolutne nevycucly, dokonce jsem po nich snad ani nebyl zpocnej, ale tady uz to zacalo varit hned po prvni serii. Silove to nejak extra tezke neni, jeste aby bylo s touto vahou, ale je to celkem pecka na kondicku a na udychani, hlavne ty posledni opakovani v serii. Ovsem musim rict, ze to dnes nebylo az tak hnusne jako jindy, coz muze znacit silove zlepseni, lepsi fyzicku a nebo nevim co...Snazil jsem se to jet co nejdynamicteji, prvni 2 serie v poho, 3. tezka, 4. lehka (btw dnes byly vsechny 4. serie nejlehci i u BP i MT), 5. na krev a byl jsem rad, ze je to za mnou.

bicepsovy zdvih VC
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
-minule byl ten cheating vetsi, dnes to slo celkem dobre, posledni 2 serie jsem si chytl o neco malo uzsim uchopem nez ty predchozi 3, stoupl si bliz k zrcadlu, abych videl, jak se mne brutalne pumpuji bicepsy a byly celkem necekane lehke a celkove to bralo pekne.

kliky na bradlech
Drejprd x 15
Drejprd x 14
Drejprd x 11
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-sice posledni opakovani vzdy trochu krecovite, ale bralo to hezky

pritahy JR
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 12 (2x)
-mely byt pritahy VC, ale ty mne ted nejak nejdou a tohle mne bavi vic, opet to sedlo vyborne a krasne to bralo laty. Uz bych taky mel zkusit ty pedlay pritahy, jak porad rikam....

tlaky JR hlavou dolu
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
-opet mne tesne pred nosem nekdo frnkl na multipress, takze jsem si zase nedal sikmy bench, tak mne nezbyvalo nic jineho nez toto, vaha akorat, spodni kozy jsem citil slusne, posledni serie nadoraz.

superserie: bicepsovy zdvih EZ - skotovka + uzky bench press
35kg x 12 + 70kg x 10
35kg x 12 + 70kg x 9
35kg x 12 + 70kg x 10
35kg x 12 + 70kg x 10
35kg x 12 + 70kg x 10
-biceps opet docela easy, ale bench byl hodne tezkej, hlavne ty prvni 2 serie, protoze zrejme byly tricepsy unavene z tlaku, pak to zlehklo, ale vse nadoraz.

upazovani s JR ve stoje
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 15
-z tohohle mam vzdy ramena chvilku tak odvareny, ze nezvednu ani pet lahev s vodou, abych se napil, coz je ale asi dobre :)

swing
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
-nechci to zakriknout a chvalit se, ale myslim, ze uz tenhle cvik konecne chapu, fakt bomba na core a nohy a kdyz mam nohy jakoby trochu vytocene do strany a rozkrocene, tak mne to koleno pusti do drepu mnohem lepe

zkracovacky na kladce ve stoje
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
-to jsem jel naposledy nekdy loni v lete a tak neskutecne paleni pri cviceni bricha jsem dlouho nezazil, myslim, ze to par dni ucitim. Fakt luxus. Jo pri prvnich 2 seriich mne silene tahalo ve spodnich zadech, mozna bych je mel zacit zase protahovat

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-taky to bralo....bricho jsem dnes citil vyborne u vsech 3 cviku

pullover
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
-dnes konecne plnych 100 opakovani a rekl bych ze dnes byly i hodne poctive, max protazeni vse jsem krasne citil. 101 bych ale asi nedal :)

kolo
30 minut
-ze zacatku opet hrozne liny, ale s rostoucim casem jsem zvysoval zatez a rychlost, s dechem jsem byl mirne pozadu, takze docela masakr, ke konci jednu chvili mzitky pred ocima :) Schvalne jsem se dloho nedival na cas a nakonec jsem tech 30 minut skoro o 2 minuty prejel a nevim, proc jsem nejel jeste dal, kdyz jsem do toho byl tak zazranej :D

TIME: 148 minut (76 serii respektive 81) + 30 minut kolo

-dnesni trenink byl naprosto neplanovany, ani ve snu by me vcera nenapadlo, ze bych mohl jit cvicit a jeste jet bench a tahy 2 dny po sobe, no ale asi diky tomu, ze jsem to vcera zabalil brzo a na me pomery to byl vlastne takovy odpocinkovy trenink, jsem se necitil nijak unaveny a rano jsem se rozhodl, ze bych mohl jit (i se mne to vice hodilo casove dnes nez zitra), ale dat samozrejme vse lehce, proste bud a nebo, bud to pujde nebo ne :) no a nakonec to slo naprosto skvele a to ze jsem byl vcera v posilovne, dal si 5 serii tezkych benchu a 8 serii tahu + doplnky, me telo nejak zapomnelo a byl to vyborny trenink. Jen mam ted trochu rozhozeny spankovy rezim kvuli nocnim, ktere delam vzdy jednou za mesic (5 po sobe) a to je trochu na hovno...
-dalsi trenink asi ctvrtek

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: