|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vítěz main eventu: |
| Anderson Silva via TKO/KO |
|
44% |
[ 11 ] |
| Vitor Belfort via TKO/KO |
|
32% |
[ 8 ] |
| Anderson Silva via submission |
|
20% |
[ 5 ] |
| Vitor Belfort via submission |
|
0% |
[ 0 ] |
| Anderson Silva via decision |
|
4% |
[ 1 ] |
| Vitor Belfort via decision |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 25 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hammer_Fist
|
Zaslal: so únor 05, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | v kleci ukazuje něco jiného |
?
Nevsimol som si, ze bz sa v klietke spraval nejako zle...
Priznam sa, ze fandim Andersonovi, ale Belforta mam tiez rad a tiez dufam v riadnu war |
:D
videl si jeho zápas v abu dhabi?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
c87

|
Zaslal: so únor 05, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
tak moje kone Bader, Franklin a Belfort, Jon Jones po par uspesnych zapasoch ma plnu hubu kecou a dufam ze mu ju Bader pekne zavre najlepsie nejakym KO, sledujem ho uz od TUF a ma velky potencial tak uvidime :) ... Forest-Rich, ziadne emocie ale fandim Franklinovi, no a Silva je v poslednych zapasoch az moc preafektovany a chova sa ako dement, dufam ze Vitor knokne ...
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: so únor 05, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
AHOLA: viz UFC 112 a i nějaké ty starší. Mně je to ale celkem jedno, jen jsem na to hctěl poukázat. O Silvu se teď starám jen proto, že je to Vitorův soupeř :)
Moje tipy: Vitor, Franklin, Bader (Jones mi taky není moc sympatický). _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: so únor 05, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
silva mi lezie na nervy odkedy som ho začal registrovať, veľká škoda sonnenovho zápasu, mohol tomu arogantnému trtkovi natrhnúť prdel
takže moje tipy: Belfort, Franklin (len preto, že sa zdá byť naozaj vo forme), Bader
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: so únor 05, 2011 3:54 pm Předmět: |
|
|
Silva ze je arogantni?To snad nemyslis vazne....
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
Ani bych se nedivil kdyby tu saskarnu pri vazeni vymyslel Dana...
Jinak jak Anderson tak Vitor jsou sympataci, zadny namysleny arogantni paka...
Asi budu fandit Vitoroj, ale hlavne chci valku, ne zapas na 10s...
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:15 pm Předmět: |
|
|
Silva, Franklin, Jones.
John Jones má výborný muai thai (a ještě je pro thaibox výborně stavěnej). Jediná jeho prohra není ani prohra, v tom zápase totálně rozmlátil Mata Hamilla a když to rozhodčí nechtěl pořád zastavit, tak pravděpodobně omylem udělal ilegální loket (ne stranou, ale zhora dolů), za což dostal diskvalifikaci. (spíš než dq jsem čekal stržení bodů, hamill neměl absolutně šanci vyhrát). Takže pro mě je stále neporažený...
Určitě to bude zajímavej zápas, ve standupu (klinči) bych viděl, že vyhraje Jones, ale pokud ho Bader pošle na záda (což je značně pravděpodobný), tak bych to viděl na Badera.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiMatteo

|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
UFC 126: countdown + video z vážení asi uz to nekde oboji bylo (nedival jsem se, tak jenom pro prehled)
http://www.mma.cz/ufc/2011-02-05/ufc-126-countdown-video-z-vazeni
anderson to bere osobne ten zapas, trenovali spolu kdysi davno (kdyz unesli vitorovi sestru) a pomohl mu... proto ho pak prekvapilo, ze vitor chce proti nemu bojovat a prejit do jeho vahove kategorie... ten staredown byl drsny, tesim se na ten match jak nikdy predtim... jestli anderson nechytne slupku od vitora, mel by si vitezstvi pohlidat
Naposledy upravil DiMatteo dne so únor 05, 2011 5:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
http://www.sherdog.net/forums/f2/what-you-dont-know-about-fight-between-anderson-silva-vitor-belfort-1529775/
Doporučuji přečíst, dozvíte se kopu zajímavých informací z pozadí a o vztahu Silva - Belfort.
| citace: | For example, in this press conference, when asked about the fight, Anderson repplies "Vai ser engraçado". Ed Soares translated it as "Its going to be fun".
Its a completelly mistranslation/misread of Anderson. With "Vai ser engraçado", Anderson literally means "It will be laughable". And he is implying it in a way that communicates "It will be laughable, because I will humiliate him". Thats how cocky he is, and then Ed magically translate it to "It will be fun", as if Anderson meant "That he will have a good time because he likes to fight". This is just one of the things I can capture that most of you cant, because stuff is lost in translation. The way I "painted" Anderson true feelings, has logic relation to how he behaves... if you guys could see his post fight interview against Okami, I think, after he got disqualified, you can see his true nature, without sugar coating, before he started trying to look "good". And when he fights Okami, there will be "black bile" again. The way he misunderstood Wanderlei Silva years ago, the way he behaved against his opponents, like against Maia, where he literally lost his control. and showed how he trully feels (you guys should find posts about what Anderson said to Maia during the fight). The only opponent in the last years Anderson trully respected was Rich Franklin, before their first fight, before he got the title, everything after that he could barelly handle his true inflated self and started being generic/formulaic on his interviews.
But even Ed Soares cant save Anderson from himself sometimes, due to his behaviour in fights, interviews in portuguese, and when he attempts english, he is prone to showing his true self "The battle of the century would be versus my clone". That kind of thing. | _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so únor 05, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
Zas bych z neho nedelal demona, jezismarja. Jasne, ze je jednodussi byt sympatak, kdyz vyhravas, ale Spider neni zadne monstrum, to je imho zase nejaky konspiracni prujem.
Zitra si naplacaji tlamy, pak se obejmou a zivot pujde dal. ;)
EDIT: Ale ten odkaz je zajimavy, pripomelo mi to stare valky - Chute Boxe vs. Brazilian Top Team. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so únor 05, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so únor 05, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
to s tim Soaresem je pravda a mluvil o tom i sám Belfort už před pár měsícema. V USA mu skoro nikdo nerozumí, takže je v podstatě na něm jak přeloží co Silva říkal a často je ten překlad daleko od originálu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so únor 05, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | Ani bych se nedivil kdyby tu saskarnu pri vazeni vymyslel Dana...
|
Nejen při vážení ... myslím, že UFC ví sakra dobře, jak je potřebné dát lidem pořádnou show (zejména v zemi, kde jsou lidi schopni po střechu natřískat halu když je WWF, a fandit ), a řekl bych, že většina těchto melodramat je pečlivě narežírovaná.
Rozhodně bych si podle prezentace v médiích nedovolil ani hádat, kdo je fakt trotl, a kdo jen hraje svoji roli. Nakonec, za ty prachy bych ji hrál taky ... i bych slevil _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ricardo_rosset

|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
ja portugalcinu ovladam a je pravda ze fraza: Vai ser engracado sa da prelozil vselijako, ale doslovna to naozaj znamena ze to bude na smiech...
(narazam na ten postovany clanok v anglictine)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|