|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: so únor 05, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
Podobné kotouče jsem používal několik let, takže za sebe můžu říct: parádní výkon! _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 05, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Peter: činku níž udržíš jen to bude 2-3 tréninky bolet a pak si zvykneš...Stáhni lopatky k sobě a polož si jí na zadní delty, vem si klidně bandy na zápěstí protože je to pro ně nezvyk a budou bolet zezačátku, dýchání do břicha zpevní střed těla a trochu pomůže aj v technice, zkus si to doma nebo před tréninkem prostě plný nádechy jen břichem, ne hrudníkem...Začínat pohyb zadkem dozadu a ty kolena ti tolik nepůjdou, postoj rozšířit taky, čim dřív tim líp + strečovat hamstringy |
jedien z ceho mam podle tveho popisu strach je, ze zadny zadni delty nemam
kdyz stahnu lopatky, tak mi trapzy udelaji pekny polstarek, na ktery pokladam cinku
ale kdyz to zkusim kamkoliv niz, tak klouze dolu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Byt tebou tak si je prevazim, nejspis budes neprijemne prekvapen ze ten udajny petadvacitkovy kotouc ma jen deset 52x100kg je dost nadprumerny vykon, vyzadujici maxko pres dvoukilo [ja kdyz jsem byl jeste ve forme a mel maxko 170, tak bych 100x50 urcite nedal] a specialni zamereni na silove vytrvalostni vykon, a tobe to proste neverim, nohu mas tak 40cm.
Btw je zvlastni ze na tom tvojem videu ''bench 20x86kg'' to vypada ze je na ty cince vic nez na u toho drepu |
a nema tam nahodou jen 30kg nebo ani to ne? a myslis ze ma pres nohu 40cm? hele ja typuju tak 30cm..... hosi hosi jak ma nekdo silu tak hned hledate v necem chyby at v technice nebo v kotoucich, uplne v pohode to muze mit 100kg me taky nikdo neveril ty kotouce co sem mel doma. Ja bych to zved takhle tak jednou tak muzu jen tise zavidet. dobrej vykon
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
Tyhle samo-domo kotouče jsou neskutečné svinstvo .... vypadají jako nic, a bývají nechutně těžké  . Jo, to taková šikovně naložená LIGO těma jejich pětkama a desítkama, to má člověk před zrcadlem rázem pocit, že je druhý Zacharevič  ....  .
Jinak technika samozřejmě ne na 100%, ale výkon rozhodně super ... jak silou, tak morálem. A osobně obdivuji i to počítat se s těma padesáti opáčkama _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
sorry ze narusuju diskusi ale co je to v tom videu za pisnicku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: |
a nema tam nahodou jen 30kg nebo ani to ne? a myslis ze ma pres nohu 40cm? hele ja typuju tak 30cm..... hosi hosi jak ma nekdo silu tak hned hledate v necem chyby at v technice nebo v kotoucich, uplne v pohode to muze mit 100kg me taky nikdo neveril ty kotouce co sem mel doma. Ja bych to zved takhle tak jednou tak muzu jen tise zavidet. dobrej vykon |
Dáš ještě shyb jednou rukou?
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: so únor 05, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | venca.v napsal: |
a nema tam nahodou jen 30kg nebo ani to ne? a myslis ze ma pres nohu 40cm? hele ja typuju tak 30cm..... hosi hosi jak ma nekdo silu tak hned hledate v necem chyby at v technice nebo v kotoucich, uplne v pohode to muze mit 100kg me taky nikdo neveril ty kotouce co sem mel doma. Ja bych to zved takhle tak jednou tak muzu jen tise zavidet. dobrej vykon |
Dáš ještě shyb jednou rukou? |
asi jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so únor 05, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
bench 170x2, tech 180 sem nejak podcenil, sem myslel, ze to dam jak hovno : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Ocelák
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
Hovnivále...parádní benč.
Ocelák.....i kdyby to mělo třeba 90kg, je to fakt neobvyklej a zajímavej výkon. Zvládl by si s tím 30op. hlubokejch? Lidé by nekecali, a byl by to parádn výkon. Tak či onak
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Majesty napsal: | | ja kdyz jsem byl jeste ve forme | A to bylo asi tak kdy a jak dlouho ta forma trvala? Dva dny? |
Neplakej.
| No_pain napsal: |
no ty jsi mi debil.... no fuj
|
Neplakej.
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 2:31 pm Předmět: |
|
|
Napsal jsem svuj nazor, na ktery jsem mel pravo, ale byl chybny, coz jsem potom uznal, protoze verim ze kdyz keba neco rekne tak pro to ma duvod.
To ze se nekterym muj nazor nelibil [i kdyz mel opodstatneni a lidi ho sdileli, jen ho mozna napsali trochu jinak] je jejich problem a me to moc nezajima, ale odpovedet jsem chtel.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
celni drep 120kg 2x5 , ( treti serii sem taky zkousel ale jakmile sem to vytahl ze stojanu tak se mi zatmelo pred ocima tak sem to pustil a sel si sednout , asi zavolam doktora house  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|