|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | Tak to bylo hlavní splnit tu III tí abys moh na republiku. Na bandáže si zvykneš a bude to ok.
No já si svůj cíl nesplnil, nicméně jsem velmi spokojen a byly to super závody :-). |
jo jasně. tak na republice
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:25 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil grogy dne út únor 22, 2011 12:35 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út únor 15, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tah
3x110, 130, 130
2x155, 155, 155, 155, 155
Benč
3x50, 60, 60, 70, 70, 70, 70, 70
Franoucouzký tlaky
6x20, 20, 20, 20, 20, 20
Tohle je včerejší trénink, ale měl jsem problémy s netem...
Zase jsem se po hodně dlouhý době rozhodl něco dělat.Všechno bylo hrozně těžký, doufám že to bylo tou pauzou.
taky jsem po tě fr. tlacích zjistil, kde je kámen úrazu mýho benče...
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: út únor 15, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
To neni mozny takovy rozdil tah a tlak...  s tim rychle neco delej, kolik mas maxko na bench press?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út únor 15, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
| karlkanas napsal: | To neni mozny takovy rozdil tah a tlak... s tim rychle neco delej, kolik mas maxko na bench press? |
na benč mám krásnejch 90
včera jsem jel fr. tlaky poprvé v životě, takže to možná bylo dáno špatnou technikou...i když, je to stejně hrůza....
Alspoň už vím proč mám ten benč takovej hroznej....musím potrénovat tricepsy
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: út únor 15, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
ako tricepsy fr. tlkami nevybudujes  skus radsej cg benche, floorpressy a bradla _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út únor 15, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
| digitalm napsal: | ako tricepsy fr. tlkami nevybudujes skus radsej cg benche, floorpressy a bradla |
co máš proti fr. tlacích? já to považuju za normální kvalitní cvik...
a navíc, já nepotřebuju tricepsy budovat, ale posílit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út únor 15, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
Dobrý silný tricepsy by si mohl získat z bradel / kliky mezi lavičkama (až to budeš dávat v pohodě, dej si na klín kotouč). Takhle to dělám já a myslím že je mám celkem silný, bench mám max. 105kg a 3x100kg, BW: 84kg, ale nespecializuju se na váhy. Ale ten tah máš super, si těch 205kg jak hovínko _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út únor 15, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Dobrý silný tricepsy by si mohl získat z bradel / kliky mezi lavičkama (až to budeš dávat v pohodě, dej si na klín kotouč). Takhle to dělám já a myslím že je mám celkem silný, bench mám max. 105kg a 3x100kg, BW: 84kg, ale nespecializuju se na váhy. Ale ten tah máš super, si těch 205kg jak hovínko |
no, bradla s mojí váhou nejsou nic moc...poctivý dám tak 3....to spíš ty kliky mezi lavičkama...
Jo, já tvůj log občas sleduju...a ten bench máš dobrej, hlavně když ještě k tomu necvičíš silově, a vážím 84kg...
Díky potom jsem měl ještě 215, to už tak lehký nebylo...
Naposledy upravil grogy dne út únor 15, 2011 6:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út únor 15, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ty vole kup si pořádný tenisky prosimtě |
už mám objednaný dřepařský boty (se zvýšenou patou) a speciální boty na tah...nejseš totiž první, kdo mi za to nadává ale mě se s nima cvičí fakt dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st únor 16, 2011 10:24 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Benč
5x40, 50
3x60, 60, 70, 70, 70, 70, 70
Dřepy
5x80
4x100
3x110, 110, 130, 130, 130, 130, 130, 130
Benč
5x40, 50, 60, 60, 60, 60
+ Břicho
tohle byl teď poslední trénink, další až v kuřimi
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so únor 19, 2011 6:18 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
3x90, 110, 125, 125
2x140, 140, 140, 140, 140, 140
Benč
3x50, 60, 70, 70, 80, 80, 80, 70, 70
Dotlaky
3x85, 90, 90, 90, 90
Předklony v kleku
8xjá, já, já, já
+ břicho přítahy jednoručky v předklonu, rozpažování v předklonu, a spousta střečinku.
Čas tréninku - cca 4,5 hodiny nejdelší trénink mého života
Dneska jsem byl na tréninku v Kuřimi...myslím že to byl fakt vydařenej trénink...
Dřep- celkem dobrý, než mi jeden masochista na poslední dvě serie, navázal bandáže, s tím že na tu poslední jsem měl ještě jiný bandáže, tužší. Taky mi po bandážích zůstaly modřiny a sražená krev
Benč-jako vždy, není co dodat
Dotlaky- na to že jsem to jel poprvý v životě, tak dobrý...musím přiznat, že na ty poslední opakování jsem vždycky potřeboval tak trošičku jedním prstem pomoct ale jinak dobrý.
Předkoly v kleku-taky zabiják..hlavně když na to nejsem zvyklej
Nakonec ještě spousta strečinku. Děkuji Lukášovi, že tam se mnou tak dlouho vydržel, a všechno mi vysvětlil a ukázal
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: so únor 19, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Dřep- celkem dobrý, než mi jeden masochista na poslední dvě serie, navázal bandáže, s tím že na tu poslední jsem měl ještě jiný bandáže, tužší. Taky mi po bandážích zůstaly modřiny a sražená krev |
hele nebuď čajíček a jinak nemáš zač
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so únor 19, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | | citace: | | Dřep- celkem dobrý, než mi jeden masochista na poslední dvě serie, navázal bandáže, s tím že na tu poslední jsem měl ještě jiný bandáže, tužší. Taky mi po bandážích zůstaly modřiny a sražená krev |
hele nebuď čajíček a jinak nemáš zač |
říkám snad něco?já sem jen popravdě píšu jak to bylo, aby si to ostatní mohli barvitě představit
Díky, příště ti tu námahu a trpělivost nějak vykompenzuju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|