|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Tím spíš, že ty paže jsou ještě nepříliš velké...tím spíš je 3cm rozdíl velký.
Já osobně jsem také pravák, ale naopak levou stranu těla mám ve všem silnější. U všech tlaků i přítahů. Zajímavé.
Ten rozdíl musíš vyrovnat, nebo snížit. Všechno bych dělal před zrcadlem, preferoval velkou činku a hlídal zrcadlovitě identické provedení pohybů obou stran těla. Můj názor. |
Před zrcadlem cvičím, velkou činku preferuju =) Obě ruce rostou stejně, ten rozdíl jsem měl fakt i dřív... nvm kolik může mít kluk 179/68kg ruce.... kolem 30cm?
Jak říkám, uvidí se, až budou ruce fakt větší.... přecejen pod 40, to je nic
blazen: vím, jen mě to napadlo =)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
venca.v

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:54 pm Předmět: |
|
|
Tak taky neco po delsi dobe prihodim:
Vyska: 172.5cm
Vaha: 75-76kg
Hrudnik: 117cm
Pas: 82cm
Stehno: 60cm
Lytko: 37cm
Biceps: 43cm
Predlokti: 34.5cm
Věk 20 let
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po únor 07, 2011 6:04 am Předmět: |
|
|
venca jak vypada tvuj trenink ?
po - prsa biceps
ut - biceps prsa
ct- prsa biceps
pa- biceps prsa ?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: po únor 07, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | heh biceps 43 a stehno 60 |
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: po únor 07, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
ja mam jeste dotaz. ty miry se berou v klidovem stavu a nebo hrudnik pri max. nadechu, biceps zatnuty, bricho zatahle atd?
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: po únor 07, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
| Robot2037 napsal: | | ja mam jeste dotaz. ty miry se berou v klidovem stavu a nebo hrudnik pri max. nadechu, biceps zatnuty, bricho zatahle atd? |
Pri svalove kontrakci, napeti nádech apod,vse vzdy napnuty sval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: po únor 07, 2011 10:38 am Předmět: |
|
|
| Robot2037 napsal: | ahaaa, tak ja to delal v klidu, kdyz nafouknu hrudnik jako holub vole, to bude centimetru navic...
jen u toho bricha nevim, tam se svalova kontrakce mysli zatnout brisni svaly a tlacit je jakoby ven a nebo muzu udelat vakuum, tam je taky kontrakce. |
kdyz se meri pas tak v klidovem stavu jinak vsude jidne v kontrakci
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | venca jak vypada tvuj trenink ?
po - prsa biceps
ut - biceps prsa
ct- prsa biceps
pa- biceps prsa ? |
no cvicim bud 4x nebo 3x tejdne jak mi vyjde cas a jeden den davam hrudnik+biceps, dalsi den zada+nohy+predlokti a dalsi den ramena+triceps+bricho a takhle furt dokola, takze kdyz cvicim 4x tejdne tak to vychazi ze cvicim kazdy pondeli neco jinyho.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:59 pm Předmět: |
|
|
| karlkanas napsal: | | DiamonD123 napsal: | heh biceps 43 a stehno 60 | |
no a?? nohy sem zacal cvicit pred mesicem a pul a od ty doby na stehnech +7cm, mel sem jenom 53, jestli se vam zda 7cm za mesic a pul malo tak si naserte
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po únor 07, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
gratuluji , ucet tu mas jiz pres 3 roky a nohy jsi zacal cvicit teprve nedavno , jsi fakt pašák
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po únor 07, 2011 1:07 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | gratuluji , ucet tu mas jiz pres 3 roky a nohy jsi zacal cvicit teprve nedavno , jsi fakt pašák |
A ty kdyby jsi tu byl déle bys věděl, že Venca je unikát a řešil se tu nesčetněkrát. Navíc vždy kritikům a rejpalům zavřel hubu svými výkony.
Venca - dobrá práce (. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|