Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8/2 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,17km
rychlost: 41,17 km/h
zatez: 8-9/9 (intervaly od 11. minuty, celkem 31 minut)
spalena energie: 938 kcal
RPM: prumer 110 (obcas vice 111-112, vyjmecne 109)
tepova frekvence: smrtelna

-masakr Intervaly od 11. minuty, i kdyz jsem se do nich hodne premlouval, protoze mam posledni dny porad jakesi zthule nohy, nejprve minutovky, pak 2 minutvky , celkem 31 minut na max zatez ryhost +/- 41km/h, posledni minuta bonusova tzv na krev rychlost ke 44km/h na max zatez, jak na displeji naskocil cas 60:01, tak jsem z rotopedu malem spadl, oprel se lokty o stul a ctvrt minuty lapal po dechu, ale i kdybych tam chcipl, tak chcipnu stastnej, protoze tech endrofinu co jsem vyplavil....
-zajimalo by me, kolik tak muzu pri takovem treninku vypotit vody, ale vzhledem k tomu, ze podemnou je vzdy vrstva stojate vody, vsechno obikani a osuska totalna nasate potem, tak asi hodne
-po vcerejsku nekutecna svalovka uplne vsude, takovou jsem hodne dlouho nemel, nejvic asi v brichu, jak jsem spal vcera, jinak ale asi neni sval, ktery dnes necitim...zitra po dlouhe dobe na 99% uplne volno (nebude cas asi ani na to kolo)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9/2 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,31km
rychlost: 41,31km/h
zatez: 8-9/9 (35 minut na max zatez 9)
spalena energie: 941 kcal
RPM 109-111
tepova frekvence: ****

-sice jsem psal, ze dnes nebudu mit cas, ale nakonec trochu zmena planu, takze jsem mohl jit i do fitka, dokone jsem se rano vzbudil asi o pul 6 a chtel jit, ale spal jsem malo a byl jsem rozbitej, tak jsem si to nakonec nastesti rozmyslel a sel se jeste na 3 hodiny dospat, coz mne neskutecne prospelo a co jsem potreboval a mozna i diky tomu to dnes bylo asi nejintenzivnejsi a nejlepsi kardio na rotopedu, co jsem s nim zase zacal. S max zatezi jsem zacal od 10. minuty, nejprve minutovky, pak 2 dvouminutovky a potom az do konce 3 minutovky s udrzenim rychlosti 41km/h obcas i mirne nad. Po tech 3 minutach vzdy na 1 minutu o stupen snizeni zateze a znovu 3 minuty na max.Celkem dnes 35 minut na max zatez a rychlost min 41km/h, opravdu masakr, ale dnes to slo vyborne, byla energie, chut a sila v nohach, i kdyz ty 3 minuty byly tak akorat. Posledni minuta opet tzv na krev (bud to preziju nebo ne ) max zatez a RPM az ke 120
Rachela

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
sice jsem psal, ze dnes nebudu mit cas, ale nakonec trochu zmena planu, takze jsem mohl jit i do fitka

... :D:D
Tuto vetu mas uz asi permanentne ulozenu v Ctrl+C
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Draper napsal:
sice jsem psal, ze dnes nebudu mit cas, ale nakonec trochu zmena planu, takze jsem mohl jit i do fitka

... :D:D
Tuto vetu mas uz asi permanentne ulozenu v Ctrl+C

ja jsem vcera ale fakt myslel ze nebude cas, ale nejak se to zase vsechno zmenilo a dopoledne mam volne :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když drejpr napíše, že na 99 nejde zítra apod, tak se každý další den ráno těším, jak napíše svůj další tréning =) i dnes to potvrdil
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10/2 TRENINK c.46

bench press
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
-dnes jsem zvolil nejaky stredni pocet opakovani, ideal 6x6, minule 5ky se 105 dost na krev, takze jsem zkusl 6ky se 100kg, prvni serie tezka jak prase, myslel jsem, ze nemam sanci tech 6 seri dat, ale 2.,3., 4. a 5. bylo naprosto v pohode, pred 6. jsem dal asi moc kratkou pauzu nebo nesedla technika a byla total na krev, kdyby tam bylo o 100g vice, tak to nevytlacim, jinak ale celkem ok alespon co se pocitu tyka

mrtvy tah
180kg x 6 ( )
180kg x 6 ( )
180kg x 6 ( )
180kg x 6 ( )
180kg x 6 ( )
180kg x 6 ( )
edit: ta technika se mne nelibi vubec u zadne serie, nejdu s nohama tak nizko jako do nedavna, cili prdel je moc nahore a zada vodorovna s podlahou, asi to bude chtit dat trochu odpocnout noham, ale zase ne na ukor aerobky :D

-i u mrtvoly 6ky, vahu jsem odhadl na 180kg, coz jsem si rikal, ze by mohlo jit. Ono to tak odpovida od 140kg s kazdymi 10kg ubrat jedno opakovani. Nevim, jestli mam mit radost nebo ne, cekal jsem, ze to bude lehci a hlavne technictejsi, ale posledni dobou u tech tezkych mrtvol nespolupracuji nohy, nevim, jeslti jsou unavene nebo proc, ale porad jsou jakesi ztuhle, hlavne kolena. Tohle jsem sice dal, i kdyz to bylo docela tezke a myslim, ze svoji top DL formu jsem uz prosvihl, ta byla u 6x5x195kg, to byl asi nej vykon. Na tech 5x5x200kg si asi jeste budu muset pockat, respektive ani se o to zatim nebudu pokouset. 6x6x180 je sice big PR pro 6ky, ale i tak nevim nevim :) Porad jsem to ted rval tezce a bavilo me to, naopak me nepavily serie s vyssim poctem opakovani a ted je to naopak, takze mozna bych si mohl dat takovy cil 5x10x150kg, coz si myslim, ze by slo, protoze se 140 to minule bylo easy

premisteni a vyraz
75kg x 6
75kg x 6
75kg x 6
75kg x 6
75kg x 6
75kg x 6
-uff to bylo :) Vaha je tak akorat pro 5ky, ale dnes jsem chtel jet vse 6x6, tak jsem se prekonal a dal do toho vsechno. Sice u vyrazu trochu bolel loket hlavne ze zacatku, ale dalo se. Prvni serie jako vzdy tezka, 2.,3. a 4. celkem ok, i kdyz to 6 opakovani vzdy s velkym vypetim siL a jak jsem poustel cinku dolu, tak jsem se vzdy jebl do stehen, 5. nesedla vubec hned od pvniho opakovani, to se vubec divim, ze jsem tech 6 vymackl a 6. serie uz ultra na krev, ale splneno do puntiku. Musim si tento cvik dat nekdy na zacatku treninku jako prvni cvik, at vim, jak jsem na tom silove ve skutecnosti, protoze BP a DL si myslim, ze alespon 5kg v seriich uberou, takze 5x5x80kg by mozna jit mohlo...

bicepsovy zdvih JR
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
-bicaky jsou ted celkem silne, na to ze jsem to jel s celkem kratkyma pauzama a po premisteni, kde ruce taky dostanou zabrat, celkem ok

kliky na bradlech
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
-diky bohu, ze alespon tady loket neboli vubec a naprosto v klidu tenhle cvik muzu cvicit. Dnes po delsi dobe se zavazim, chtel jsem vsech 6 serii po 8, takze jsem ty prvni nejel uplne nadoraz a udelal jsem dobre. Posledni serie sice nebylo zrovna nejukazkovejsi, ale 6x8 padlo a celkem to bralo pekne

pritahy JR
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 12 (2x)
-vahal jsem mezi pritahy VC a JR, pritahy JR jsem jel ted 2x nebo 3x po sobe a bavi me, i kdyz jsou mnohem narocnejsi, pritahy VC me ted moc neba, takze vyhraly JR. Dnes byl tezsi trenink, takze jsem chtel 50ky po 8 op, ale nekdo s nimi jel tlaky a 55ky by byly moc, takze jsem vzal osvedcene 45ky a dobre udelal, protoze to sedlo vyborne.

sikmy bench na MP
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-konecne jsem se po dlouhe dobe dostal na MP, nic jsem nepridaval ani neubiral a bylo to uplne akorat :)

superserie: bicepsovy zdvih EZ - skotovka + extenze JR ve stoje
35kg x 12 + 30kg x 12
35kg x 12 + 30kg x 12
35kg x 12 + 30kg x 12
35kg x 12 + 30kg x 12
35kg x 12 + 30kg x 12
oboje bralo excelente, jen u extenze zase bolel loket jak....

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
-moc dobrej cvik :)

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 20
-super pumpa, ale uz jsem mel dost :)

kolo
30 minut
-uz se mne nechtelo, ale zase je to jen o tom, prezit zacatek, pak se dostanu do tempa, zvysuji zatez i rychlost a bavi me to, nakonec super pulhodina a pekne utekla

TIME: 142 minut + 30 minut kolo

-trenink tak na 90%, bylo to super, vse sedlo, silove vse splneno, i kdyz neco mohlo byt lehci :) ale chybelo takove to spravne nabuzeni. Bylo to trochu na ukor spanku, musel jsem jit dnes, 2 dny jsem nebyl a zitra se nedostanu, takze jsem rano vstal brzy, i kdyz se mne nechtelo a sel a trochu jsem obcas usinal, jinak ale ok a spokojenost. Je to 46. trenink, premyslim, ze bych to zaokouhlil na 50 a pak dal neco jineho, jenze nevim co. Rad bych split, ale to bych musel chodit casteji a naprosto mne vyhovuje tato frekvence ob den nebo ob 2 dny, tak nevim....
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díval jsem se na ty videa, za chvilku pojedes MT jako já. Jak píšeš, že teď máš ztuhlé nohy, tak si myslím, že bys to neměl ignorovat. Když jsi šel na mrtvolách s váhou nahoru, tak jsi psával přesný opak, že máš nohy rozhýbaný jako nikdy předtím po tom úrazu. Myslím si, že ty těžký mrtvoly taháš už moc dlouho v kuse a tělo si říká, že chce pauzu.
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Díval jsem se na ty videa, za chvilku pojedes MT jako já. Jak píšeš, že teď máš ztuhlé nohy, tak si myslím, že bys to neměl ignorovat. Když jsi šel na mrtvolách s váhou nahoru, tak jsi psával přesný opak, že máš nohy rozhýbaný jako nikdy předtím po tom úrazu. Myslím si, že ty těžký mrtvoly taháš už moc dlouho v kuse a tělo si říká, že chce pauzu.

smarja, ja nic neignoruji :), vzdy jsem psal, ze dam ted noham trochu odpocinek .pauzu uplne davat rozhodne nebudu, na to je jeste cas, to poznam :), ale s tezkymi tahy si ted dam pohov, to jsem preci psal...u tech lehkych serii 140-160kg je to v pohode tak si je obcas dam, ale s vyssi vahou je to v tech nohach uz trochu znat.
spekounP

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

porad mas jeste luxusni techniku proti tomu, co jsem si natocil dneska ja pri svym trenalu
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
porad mas jeste luxusni techniku proti tomu, co jsem si natocil dneska ja pri svym trenalu

Ja chci video.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ale ty ty MT taky jak vidim nejezdis tak ze cinku polozis pockas a az pak zvedas. Tak jak ty to jezdis ted jsem to jezdil driv a tos rikal ze to je to lepsi naopak.
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
No ale ty ty MT taky jak vidim nejezdis tak ze cinku polozis pockas a az pak zvedas. Tak jak ty to jezdis ted jsem to jezdil driv a tos rikal ze to je to lepsi naopak.

mozna to vypada, ze cinku odrazim, ale neodrazim.....ted musim jit, vecer vysvetlim ...
Culda13

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper- ty jsi kráva , jedeš ten MT tak lehce až mě to sere
Bombay

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Posledni minuta opet tzv na krev (bud to preziju nebo ne ) max zatez a RPM az ke 120

Ty tvoje tlaky "na krev" mi vždycky připomenou zprávy. Jak čas od času někdo exne při sportu. Nemáš někdy potřebu dát si jen pro zregenerování delší oraz?
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten vlak s pretrenovanim je tak rozjetej ze uz ho drap sam od sebe nezastavi :) My advice: deload, znova podseknout (o min jak predtim) a rozjet to od zacatku tak jak minule, to ti fungovalo tak bych se toho drzel.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: