ale dám si pár tréninků jen nějaké šudlání vršku a pak se chystám zkusit FOMINA
ale nedas, nejaka ta serie se 100% M1O (mozna i 110% ) se tam urcite vloudi
jinak s tim spankem, pokud se nejedna o dlouhoby spankovy deficit, je to podle me casto prehnane, kolikrat davam nevyspalej sve zivotni treninky a po krasnem kvalitnim 8 hodinovem spanku to stoji za prd....
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
kolikrat davam nevyspalej sve zivotni treninky a po krasnem kvalitnim 8 hodinovem spanku to stoji za prd....
No jo, ale to bude tim, že mimozemšťani jako ty mají tak 2-3 REM cyklů za půl hodiny, takže tobě stačí spát 2 hodiny a máš zregenerováno na 2 dny dopředu :DD
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
ale dám si pár tréninků jen nějaké šudlání vršku a pak se chystám zkusit FOMINA
A já bych tam ten tejden pauzu dal , nelitoval by si :) ... fomin mi taky lákal ... taky pěknej trénink je Sheiko
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Tak me ten vcerejsek tak dlouho lezel v hlave a tak me to sralo, hlavne to co napsal Draper
Draper napsal:
To je zvlastni, minule drep 130x7, 140x5 a 150x2 a dnes selhani u 2x130kg. : (
Jako kdyby snad neveril, ze to davam.
Tak jsem uposlechl rady zacinajiciho strongmana Morica a v ramci deloadu a odpocinku jsem si dal naprosto mimoradny rychly trenink mimo plan a znova drepy:
8.2.2011
1. drepy
20kgx8
30kgx8
40kgx8
60kgx8
80kgx8
100kgx8
120kgx8 (uz hodne tezky)
140kgx5 (tezky jako svine)
120kgx10 (i tady funguje nabuzeni CNS pri cyklovani tezkych a lehkych vah na bazi principu 1-6)
140kgx5
120kgx8
(tak jsem uspokojil svoje EGO)
2. tlaky s jednoručkama na šikmé lavici
10kgx20
20kgx20
30kgx14
35kgx5 x 3 série
30kgx8
Ta 200ka je PR? Kdyz pominu, ze nektere serie jedes podle me moc na krev a diky tomu pak kulatis zada, tak se mne tva technika libi, pekne jdes prdeli dolu a nevypada to jak hybridni pritahy v predklonu jako u me
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ta 200ka je PR? Kdyz pominu, ze nektere serie jedes podle me moc na krev a diky tomu pak kulatis zada, tak se mne tva technika libi, pekne jdes prdeli dolu a nevypada to jak hybridni pritahy v predklonu jako u me
Prdelí jde dolů pěkně (tohle mi zatím nejde), ale ta záda jsou kulatá hodně (180+200 kg).
chtel jsem dneska jet system 1-6, ale kdyz jsem videl jak to rvu uplne na h.vno, tak jsem se na to vyprd.
I.N.G. ma pravdu, moje technika je podle me uz dost mimo, alespon podle videa.
Tvoje Drapere je si myslim v poho, sice rikas, ze nezabiras dost nohama, ale zada udrzis rovny.
To ja o sobe rict nemuzu
No nic, video splnilo ucel, trochu mi srazilo hrebinek a budu muset pilovat, jinak se zrakvim
podla mojho nazoru ked chces chodit tie tazke jednotky a 4ky nemal by si sa vysilovat na 8x160 a podobne. Keby si isiel 3x140,160,180 a 1x200 tak by ta technika vyzerala podstatne lepsie. A zasa ked chces ist trening po viac opakovani tak ok ale nervat tam ani 180 ani 200. Podla mna sa to neda vsetko spojit v jednom treningu - aj vysoky pocet opakovani aj max vahy a to vsetko pri slusnej technike...
edit: este som si vsimol ze robis zhyby s dopomocou, keby si sa skusil na ne nachvilu zamerat mozno by sa ti podarilo stabilizovat tu hornu cast chrbta ktora ti ulietava. Predsa len, mrtvola 200 a zhyby s dopomocou?!
edit: este som si vsimol ze robis zhyby s dopomocou, keby si sa skusil na ne nachvilu zamerat mozno by sa ti podarilo stabilizovat tu hornu cast chrbta ktora ti ulietava. Predsa len, mrtvola 200 a zhyby s dopomocou?!
to mas samozrejme pravdu
ovsem ja jsem moc slabej a moc tlustej (pres 100kg pri vysce 175cm)
normalne dam shyby na hrazde tak 5x5, jenze to je na zacatku trenalu a ne az po mrtvole
samozrejme ze se snazim to zlepsit, ale shyby jsou pro me zakletej cvik u kteryho se proste nejak nemuzu pohnout z mista
samozrejme ze se snazim to zlepsit, ale shyby jsou pro me zakletej cvik u kteryho se proste nejak nemuzu pohnout z mista
ani sa nedivim ked ich mas stale ako cvik cislo 2. a na to su zhyby prilis tazky cvik. Ja by som ich na skusku na mesiac dal na prve miesto. Na mrtvole si uz nemas co dokazovat..200 tam uz aj tak mas. btw 5x5 na zhyby je velmi dobry zaklad[/quote]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru