MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Hodím koment k Bulgarian split SQ - zdá se mi, že jsi hodně blízko, zadkem se dotýkáš zadní nohy. Já mám přední nohu asi 3/4 metru dál, je to teda těžší na stabilitu, ale myslím že se při tom ještě lépe procítí prdel. Zkus s tou přední nohou fakt jí dál.

Díky, to určitě pomůže, ta stabilita bude asi trochu problém, ale snad to pujde ... možná si na to budu muset brát jiný boty, protože tyhle nejsou poddajný a blbě se s tou nohou opře tu lavičku
lookzoR

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude to tím, že jsi málo pokrčil nohy, jak je známo nesmí se moc pokrčit, ale přeci jen musí, nesmíš cítit tlak na kolenou. Takže zkus jít víc dolů - nesmí to být ani náhodou dřep. To vůbec, ale to určitě víš. Stáhnout lopatky a prdel trochu níž. I u těch 195 2x máš rovně záda, ale hned jak to začneš zvedat, pustíš to a záda máš prohlé ... zapracuj na tom, tohle tě zničí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
Bude to tím, že jsi málo pokrčil nohy, jak je známo nesmí se moc pokrčit, ale přeci jen musí, nesmíš cítit tlak na kolenou. Takže zkus jít víc dolů - nesmí to být ani náhodou dřep. To vůbec, ale to určitě víš. Stáhnout lopatky a prdel trochu níž. I u těch 195 2x máš rovně záda, ale hned jak to začneš zvedat, pustíš to a záda máš prohlé ... zapracuj na tom, tohle tě zničí.

Startovní pozici nohou mam v poho bych řek, sice mi pak vyletí prdel rychle nahoru - o tom vim, ale docela mi to tak vyhovuje ... ty nenarovnaný záda sou ale jinej problém, skoro bych to teď viděl, že dělam něco špatně v tom prvním "pohybu", kterým to začnu zvedat ... snad už to brzo vypiluju, protože už s tou technikou bojuju docela dlouho... mam teď trochu nápad, jak to vylepšit, tak uvidíme
lookzoR

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus myslet na to, že nejdřív musí jít horní polovina těla a pak zbytek, opravdu moc rychle zvedáš zadek ... těším se na to až budeš dávat tyhle skvělé váhy se správnou technikou :-)
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechce sa mi to hladať ale ukážkovejšiu techniku ako tu na fore už dávno predviedol užívateľ Bazzy sa len tak nevidí, to video, kde mal asi 220 či kolko bolo učebnicové a myslím, že dobre si ho zopárkrát prezrieť by pomohlo mnohým. Aj ked to vždy začína a padá: prepojenie hlava-kostrovosvalový parát, a lahko kecať o tom dookola.
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
nechce sa mi to hladať ale ukážkovejšiu techniku ako tu na fore už dávno predviedol užívateľ Bazzy sa len tak nevidí, to video, kde mal asi 220 či kolko bolo učebnicové a myslím, že dobre si ho zopárkrát prezrieť by pomohlo mnohým. Aj ked to vždy začína a padá: prepojenie hlava-kostrovosvalový parát, a lahko kecať o tom dookola.

tohle?
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak , kolko tam mal?
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
presne tak , kolko tam mal?

nevim, ale min 200 urcite (mozna 210)....
kua skoda jeho siloveho talentu
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To teda áno, pamätám aj tie pushpressy, to bolo tiež niečo.
Morico

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
zkus myslet na to, že nejdřív musí jít horní polovina těla a pak zbytek, opravdu moc rychle zvedáš zadek ... těším se na to až budeš dávat tyhle skvělé váhy se správnou technikou :-)

tak to se těšíme dva ;)
Morico

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.2.2011 - Pondělí

Warm-Up :
◇ 8,5 min cyklotrenažer, zátěž: 4/10;
◇ krátký statický strečink, výdrž v protažení 5 sec

Powerclean + Powerjerk : PEAK 4
☞ 8x15kg
☞ 6x45kg
☞ 3x55kg -
☞ 2x65kg
☞ 2x75kg
☞ 1x85kg
1x90kg - PR
4x80kg - PR -

Video : 65 - 90kg:

Shrnutí : do nějakých těch 75 bych řek, že to docela šlo, pak už sem byl dost utahanej, tak ta technika asi už moc nebyla ... jinak zkoušel jsem to přemístění jenom "do špiček" jak by to mělo bejt správně, ale myslim, že takhle nohama do strany, jak to dělam mi asi bude vyhovovat víc.

Dřep :
☞ 8x55kg
☞ 6x75kg
☞ 3x95kg
☞ 3x135kg
☞ 1x145kg
☞ 1x150kg
☞ 1x155kg - bandy zápěstí
3x160kg - PR - bandy zápěstí
☞ 3x160kg - bandy zápěstí

CG Benchpress :
Warm-Up: tricepsové stahování horní kladky: 35x7.5kg
☞ 8x55kg
☞ 6x75kg
☞ 3x95kg
☞ 2x100kg
☞ 1x105kg
☞ 1x110kg
3x115kg - PR
☞ 2x115kg

Glute Ham Raises : dnes premiéra
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x
☞ 4x - natočil jsem to, pro kontrolu:
☞ 5x

Info : ze začátku jsem dostával trochu křeče, ale zatnul sem zuby a od druhý série to povolilo a hamstringy to bralo neskutečně, myslel sem že to bude brát i sedací svaly, ale bohužel jsem je necítil ani trochu, takže budu muset ještě vymyslet nějakej cvik, při kterým jim naložim ... možná rumuská mrtvola, když v horní fázi cíleně zatnu zadek :-)

Pendlay Rows : 5*5
☞ 5x55kg
☞ 5x75kg
☞ 3x95kg
☞ 3x105kg
☞ 5x110kg
☞ 5x110kg
☞ 5x110kg

Info : dělal jsem to trochu víc dynamicky, Pendley to na videu říkal, že to chce dynamiku a záda to bralo neskutečně, hlavně střed zad

Hang High Pulls :
☞ 8x15kg
☞ 6x55kg
☞ 5x55kg

Info : trapézy to bralo pěkně, ale měl už sem je dost načatý z přemístění, tak jsem toho nechal ..

Sklapovačky s předáváním fitballu + Zkracovačky s nohama na fitballu : Supersérie
☞ 3 x max

Celk.čas: 2h:40min, ∅ HR: 139bpm, Highest HR: 181bpm, ?? Kcal / ?? kJ

Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec
KOTO

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
Nemam teď moc času psat ale sleduju tě...
Ty GHR děláš jen negativní fázi!Proč?
Normálně dělej celý pohyb jen se dole trochu odraz rukama ne?
Jinak tréninky husté,deš to v dobrým objemu,to by mě zabilo...
Morico

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Ahoj,
Nemam teď moc času psat ale sleduju tě...
Ty GHR děláš jen negativní fázi!Proč?
Normálně dělej celý pohyb jen se dole trochu odraz rukama ne?
Jinak tréninky husté,deš to v dobrým objemu,to by mě zabilo...

Čau, díky za komentář ... já je jel poprvý a vycházel jsem z toho, co jsem viděl na youtube, takže jsem to tak dělal, pak sem ale viděl že se to jede tam i zpatky, tak jsem si zrovna dneska čet na marunde muscle o GHM a doporučujou to jet tam i zpátky, což v kuse samozřejmě nedam, ale příště to zkusim, jak mi radíš, trochu se dole odrazit abych si pomoh a zbytek dojet :-)

Ještě plánuju zařadit něco, co by bralo cíleně zadek, ale chci něco, kde dokážu vyřadit spodní záda, tak přemejšlim, že zařadim barbell hip thrusts, zejtra je asi zkusim.
KOTO

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusit se má všechno co?
Jinak ten dřep je velmi hezká váha...
Morico

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Zkusit se má všechno co?
Jinak ten dřep je velmi hezká váha...

Jj já to zkusim :) Jinak díky, rád bych se dostal někam ke 180-185, ale uvidíme, 20kg je dost, ale na těch 3x160 byla ještě trochu rezerva ... co mě ale začlo bavit hodně je trh, takže tam se chci hlavně zlepšit, těch 65kg je bída :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: