*spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - *spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> *spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vítězem turnaje se stane:
Fedor Emelianenko
46%
 46%  [ 30 ]
Alistair Overeem
41%
 41%  [ 27 ]
Sergei Kharitonov
3%
 3%  [ 2 ]
Andrei Arlovski
0%
 0%  [ 0 ]
Fabricio Werdum
3%
 3%  [ 2 ]
Brett Rogers
0%
 0%  [ 0 ]
Antonio Silva
4%
 4%  [ 3 ]
Josh Barnett
1%
 1%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 65

Autor Zpráva
deemao

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Založil jsem NO Spoil topic, takže videa dávejte tam, ať tady může probíhat diskuze o výsledcích a vašich osobních dojmech.

Mirio: Právěže jsou to psané pravidla této sekce, viz. https://forum.ronnie.cz/pravidla-sekce-neznalost-neomlouva-ctete-pozorne-t21921.html. Měl bys to jako Moderátor nastudovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doprdele fakt na eurosporte to pojde, no to ma podrž paráda a tiež sa mi to vidí, že o štvrtej aj podla oficiálneho timera aj podla mma.tv etc.
Douglas

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tywe, to se zase nevyspim. No nic, Fedor mi za to stoji, stamprdli uz mam taky nachystanou...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
magion

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spanek je pro decka.. budem fandit, rvat a skandovat... su kurevsky rad za ten eurosport
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kokos ak to pojde na tom eurosporte fakt, tak aký luxus, krásne na veľkej telke si to vychutnať, to by bol hriech nevstať.
esprit

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.eurosportplayer.com/ - dole klik na eurosport 2 - ide vam to? som regnuty a nechce ma prihlasit.. unknown user
Douglas

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udajne to bude spolukomentovat Hasa, cili zadny Zaruba s nastudovanymi jmeny.. :-D
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
secret78

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No Eurosport 2 4:00 to istí
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

užijte si to a snad ráno omylem nekliknu na nějakej spoil ;) dám si před tím pěkně Spartaka, abych se navnadil... sakra já se těším
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

deemao napsal:
Založil jsem NO Spoil topic, takže videa dávejte tam, ať tady může probíhat diskuze o výsledcích a vašich osobních dojmech.

Mirio: Právěže jsou to psané pravidla této sekce, viz. https://forum.ronnie.cz/pravidla-sekce-neznalost-neomlouva-ctete-pozorne-t21921.html. Měl bys to jako Moderátor nastudovat
Ale o podpisech, animovanýcg GIFech a vítězných avatarech se tam nepíše, tak jsem to chtěl zdůraznit.
Martin.L

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 2:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli nekdo muzete, tak to z toho eurosportu nahravejte prosim. Ja na to seru potrebuju spanek :)
deemao

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 3:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ale o podpisech, animovanýcg GIFech a vítězných avatarech se tam nepíše, tak jsem to chtěl zdůraznit.

Tak možná by se do to těch pravidel mohlo zanést - den po zápase žádné takové věci :).

Tak já jsem to teď zapnul online na na netu, krásně to jede: http://www.veemi.com/watch?v=emmatv21. Teď probíhá poslední předzápas.
LJ

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 3:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já na tom odkazu vidím jen nějakou tlustoprdku jak mává kozama do kamery a okolo běhaj nějaký skejťáci
Steny

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 4:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
já na tom odkazu vidím jen nějakou tlustoprdku jak mává kozama do kamery a okolo běhaj nějaký skejťáci

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=105168&part=sports koukam pres veetle a paraada..
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 4:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reems:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - *spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: