|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vítězem turnaje se stane: |
| Fedor Emelianenko |
|
46% |
[ 30 ] |
| Alistair Overeem |
|
41% |
[ 27 ] |
| Sergei Kharitonov |
|
3% |
[ 2 ] |
| Andrei Arlovski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Fabricio Werdum |
|
3% |
[ 2 ] |
| Brett Rogers |
|
0% |
[ 0 ] |
| Antonio Silva |
|
4% |
[ 3 ] |
| Josh Barnett |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 65 |
|
| Autor |
Zpráva |
deemao

|
Zaslal: so únor 12, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so únor 12, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
doprdele fakt na eurosporte to pojde, no to ma podrž paráda a tiež sa mi to vidí, že o štvrtej aj podla oficiálneho timera aj podla mma.tv etc. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so únor 12, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
Tywe, to se zase nevyspim. No nic, Fedor mi za to stoji, stamprdli uz mam taky nachystanou... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so únor 12, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
spanek je pro decka.. budem fandit, rvat a skandovat... su kurevsky rad za ten eurosport _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 12, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
kokos ak to pojde na tom eurosporte fakt, tak aký luxus, krásne na veľkej telke si to vychutnať, to by bol hriech nevstať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: so únor 12, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so únor 12, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
Udajne to bude spolukomentovat Hasa, cili zadny Zaruba s nastudovanymi jmeny.. :-D _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 1:08 am Předmět: |
|
|
užijte si to a snad ráno omylem nekliknu na nějakej spoil ;) dám si před tím pěkně Spartaka, abych se navnadil... sakra já se těším
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 1:25 am Předmět: |
|
|
Ale o podpisech, animovanýcg GIFech a vítězných avatarech se tam nepíše, tak jsem to chtěl zdůraznit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 2:09 am Předmět: |
|
|
Jestli nekdo muzete, tak to z toho eurosportu nahravejte prosim. Ja na to seru potrebuju spanek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 3:20 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Ale o podpisech, animovanýcg GIFech a vítězných avatarech se tam nepíše, tak jsem to chtěl zdůraznit. |
Tak možná by se do to těch pravidel mohlo zanést - den po zápase žádné takové věci :).
Tak já jsem to teď zapnul online na na netu, krásně to jede: http://www.veemi.com/watch?v=emmatv21. Teď probíhá poslední předzápas. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 3:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 4:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 4:21 am Předmět: |
|
|
Reems:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|