Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reiben

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To si furt jedl jen vločky ? Já je mám sice také rád, ale až takhle asi ne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
To si furt jedl jen vločky ? Já je mám sice také rád, ale až takhle asi ne.

jo uz je to tak....
hlavne se tomu prosimvas nedivte, nereste to, nerozpitvavejte to a berte to proste tak, jak to je
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

13/2 KARDIO

kolo:
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,22km
rychlost: 41,22km/h
zatez: 8-9/9 (37 minut na max 9)
spalena energie: 940 kcal
RPM: 109-111 (posledni minuta 119-120)
tepova frekvence: ***

-dnes trvalo o neco dele nez jsem se dostal do tempa a ten zacatek mne o par metru zkazil jiste PR, protoze pak to byl totalni masakr a neskutecne tempo. Ani se mne ze zacatku nechtelo do tech intervalu, prvni minutovky byly hrozne, noham se nechtelo, ale pak cimdal lepsi, takze jsem zacal s 2minutovkama a pak az do konce 3 minutovky, posledni minuta opet totalne na krev, rychlost cca 46km/h na max zatez skoro do selhani :) . Celkem tedy 37 minut na 9 a naprosta spokoenost.
-co je ale horsi je me zapesti , protoze boli tak strasne, ze v ruce neudrzim ani mobil, boli to prakticky jen pri pohybu vne do strany, to prakticky nepohnu ani o milimetr, v noci jsem si musel vzit prasek na spani, protoze jsem se neustale budil bolesti. Cvicit s tim samozrejme nebudu, to by ani neslo, ale zajimalo by me, co to muze byt. Stalo se to vcera pri 4. serii premisteni, behem serie nic, zadna bolest, zadne krupnuti nebo tak neco, ale projevilo se to hned po skonceni serie a je to cimdal horsi. Natekle to neni vubec, spise mne pripada, ze je ta ruka v miste bolesti hubenejsi nez druha, ale pokud to behem par dni neodezni, zajdu si s tim, protoze s timhle se neda fungovat.Snad se jedna jen o nejake pretizeni...
digitalm

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne toto sa mi stalo tiez so zapastim posledne leto, tiez pri premiestneniach, ale u mna to bol tak, ze ten cvik bol pre mna celkom novy, cvicil som ho mozno stvrt roka a skusal som ist do vyssich vah a po par opakovaniach bum, bolest nenormalna a ja idiot som s tym docvicil cely trening ... ale zapastie bolelo ako pi*a, trenovat sa s tym nedalo, dal som mesiac totalneho volna od ciniek a aj ked som po mesiaci zacal cvicit, tak som ho este citil pri niektorych cvikoch, veci typu pritahy v predklone podhmatom, zhyby podhmatom, tazke bicepsove zdvihy, to bolo nemyslitelne vtedy... zacal som robit nejake kompenzacky na predlaktie a ono to vlastne po case potom samo odislo a teraz ma to absolutne netrapi, zapastie drzi.... takze si myslim, ze ten problem bol sposobeny nakumulovanou unavou a momentalnym velkym pretazenim, proste kombinacia viacerych faktorov.
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po delsi dobe nejaka aktualka, foceno jen tak, zadne pozy, na to vam kaslu:) . Po aerobce mam vzdy nejlepsi formu, protoze jsem nejvic odvodnenej :D Vahu neznam, dnes se ale zvazim, naposledy to bylo 111kg, ale snad diky kardiu jsem to trochu stahl.

Benny Podda

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrá forma: nevís kolik más obvod kolem bicepsu ?
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Benny Podda napsal:
dobrá forma: nevís kolik más obvod kolem bicepsu ?

nevim, protoze me to nezajima
Benny Podda

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:)) to je fakt namyšlenost on
pstruh103

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Benny Podda napsal:

Je to jen číslo o ničem to nevypovídá.. hodí se to akorát když si chceš nechat ušít oblek...

aha já budu mít šišky s mákem
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pstruh103 napsal:
Benny Podda napsal:

Je to jen číslo o ničem to nevypovídá.. hodí se to akorát když si chceš nechat ušít oblek...

presne tak, me opravu nezajima, kolik mam pres biceps, prsa, pas nebo jakykoliv jiny sval, jednak je to mereni podle me nepresne a jednak je pro me hlavni, jak se citim :)
Benny Podda

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je ono to je jenom číslo ? neríkej sem si nevsimnul ze kdyz napíse 42cm ze to je jenom číslo ..jen sem chtel vedet kolik má ..ty ruce vypadají dobre kdyz je prorýsovanej a kdyz mi tak namyslene odsekne ..tak co mu mám napsat...kdyz je schopnej se pred zrcadlem fotit a házet sem aktuálku a chlubit se tim jak vypadá tak sem si myslel ze je jednim ztech co mají i zmerenej biceps ...nic víc nic míň ... nebudu to tu dál zasírat..
Study

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle toho co jsi tady někde psal jsem myslel, že tak vyrýsovaný nejsi a najednou tohle ... Nebo je to práce aerobky za těch pár dnů?
pstruh103

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím si že Draper je pravý opak... je zde na foru asi 5 let..a za tu dobu tu hodil maximálně 5 fotek za rok (nepočítám fotky nahejch holek v topicu pro potěšení oka) :) takže se dá říct že je velmi skromný

aha já budu mít šišky s mákem
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Benny Podda napsal:
je ono to je jenom číslo ? neríkej sem si nevsimnul ze kdyz napíse 42cm ze to je jenom číslo ..jen sem chtel vedet kolik má ..ty ruce vypadají dobre kdyz je prorýsovanej a kdyz mi tak namyslene odsekne ..tak co mu mám napsat...kdyz je schopnej se pred zrcadlem fotit a házet sem aktuálku a chlubit se tim jak vypadá tak sem si myslel ze je jednim ztech co mají i zmerenej biceps ...nic víc nic míň ... nebudu to tu dál zasírat..

napsal jsem ti ze nevim kolik mam pres biceps a jeste jako dodatek jsem ti napsal i to, proc to nevim, kdyby ses nahodou chtel ptat dal, tot vse. zdar
Benny Podda

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze jestli umím pocítat tak ty to tu sledujes od 11 let ze vís kolik sem naházel fotek ..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: