Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
už podle toho, co píšeš.... chce to změnu

A co jsem asi psal v tom predchozim odstavci? ze dam jeste 2 treninky, at je to rovna 50ka a pak coooo???? (pak tyden pauza) a pak??? A PAK BUDE ZMENA!!!!!

jeste mne to prosim nekdo napiste, ze bych mel dat zmenu, kdybych to nahodou nevedel

to byl vtip neber to nijak zle :)

Zmena teda samozrejme bude, jen neco vymyslet, at se to co nejmene podoba soucasnemu treninku a pritom je to full body 3x tydne a splnuje to me pozadavky jako ne mene jak 50 serii, zadna flakarna atd...mozna bych mohl zkusit AB split...jeste to promyslim.

Blazen: jo to je takove me eso v rukave, jenze mame jen JR do 55kg, tak leda ze bych to pojal aerobne :)

Jinak diky vsem za rady, zatim mne tu treninky skladat nemusite, stejne si to musim vymyslet sam tak, aby mne to vyhovovalo (jsem neprizpusobivej :) ) maximalne nejake nove cviky poradit (jen ne floor pressy :) )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vymysli si nějaký masakroidní kruháč , to je podle mě něco pro tebe
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
vymysli si nějaký masakroidní kruháč , to je podle mě něco pro tebe

jo kruhac, jenze uz vidim, jak se mne tam budou lidi motat pod nohama, kdyz budu zbesile litat po posilovne od stanoviste ke stanovisti
mozna neco jak jede frozz by nebylo spatne a nebo kombinace vseho mozneho a bude to :) Jen ty drepy tam chybi : (

ja neco vymyslim, az se mne bude chtit nad tim premyslet :)

nebo by se mnou mohl zacit cvicit guruhonza, bydli par metru od BG, tak by me alespon trochu zkrotil a treba bych zacal cvicit normalne, kdyz bych mel sparinga
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele nechtělo by to změnu ? Mam pro tebe tip na kruháč:

takhle by sis moh sestavit třeba 3, 4 kruháče z vždycky 3-4 cviků :-) Ale to záleží opravdu kolik tam bejvá lidí v čase co cvičíš ... ale zase na druhou stranu, kdyby sis udělal "kruháč" jenom na velkej čince ... mrtvola, přemístění a tlak + třeba bradla, tak by to asi šlo

EDIT: nebo jen s velkou činkou třeba: floor press + pendlay rows + hang high pulls :-)

Naposledy upravil Morico dne st únor 16, 2011 3:15 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zatim dik za typ,
pak ,az se mne bude chtit, to promyslim a az neco vymyslim, napisu to sem, ted se mi nechce to resit, vam jine veci na praci :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A proc nezkusis neco lehciho s mensim objemem treninku? Prece porad nemuzes jezdit takove maratony. Treba Korte bych doporucil. Zkusil bych se vic zamerit na objem svalu, ale zalezi samozrejme jake jsou tve priority...
crazym

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tomhle fóru se uctívá korte jak bůh. Měl bys ho tam dát, protože je to přeci nejlepší objemový trénink.

Sry za spam drapere.

P.S. ten kruháč je fakt masakr

Naposledy upravil crazym dne st únor 16, 2011 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
A proc nezkusis neco lehciho s mensim objemem treninku? Prece porad nemuzes jezdit takove maratony. Treba Korte bych doporucil. Zkusil bych se vic zamerit na objem svalu, ale zalezi samozrejme jake jsou tve priority...

kdybych chtel objem, cvicim jinak, ale to nechci, tenhle styl cviceni mne vyhovuje a rozhodne dava vic...

jeste jednou, zatim dik za rady, ja si to nejprve promyslim sam ok?

edit: korteho bych samozrejme dal, sice bych si ho si trochu upravil, ale nedam ho a to z jednoho duvodu a to, ze by mne tam jaksi chybela jedna podstatna cast
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=) sparing si chce na začátku zkusit dietu, takže by byl o 30kg lehčí jak ty... čekaj mě lehký tréningy vzhledem k tomu, že si zas chci pohrát s tělem tak, že budu mít fyzičku jako za mlada =)))

a pochybuju, že bych tě zkrotil tak, že bys jezdil max hodinový tréningy, to by tě ani nebavilo :D Navíc já na 7 ráno nevstanu :D ale uvidíme... už to, že budu mít školu od 8 někdy mi naruší můj rozvrh, takhle brzo sem nevstával už několik měsíců. Někdy si s tebou ale určitě zatrénovat půjdu, ikdyž přijdu po tobě a odejdu před tebou :D

Jinak bude to mazec, co vymyslíš. Na kruháč názor psát nebudu, protože to sem nikdy necvičil, ani cvičit nechci... mě by k tobě seděl nějakej split, s tvojí regenerací by to mohlo bejt fakt hustokrutědémonsky-masakroidní :D
I.N.G.

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
edit: korteho bych samozrejme dal, sice bych si ho si trochu upravil, ale nedam ho a to z jednoho duvodu a to, ze by mne tam jaksi chybela jedna podstatna cast

Dřepy nahradíš hodinovým rotopedem.
Už mlčím.
spekounP

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

TIME: 172 minut (82 respektive 92 serii ) + 30 minut kolo

Tohle je fakt neskutečný
skoro 3 hodiny, průměrný čas na 1 sérii i s přestávkou pod 2minuty při těch cvicích a váhách

Tohle mi hlava nebere
Drapere ty jseš fakt supermegamagor
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17/2 KARDIO

kolo: 23 minut, cca 15km (8 min na max zatez), rychlost cca 41km/h) , pak se mne vypnul displej (nastesti jen baterky) takze jsem sel honem pro nove, ale nemohl jsem je najit, hledal jsem je asi 10 minut, mezi tim jsem vychladl a byl jsem pekne nasranej, az jsem je nasel, tak se mne uz nechtelo ten zbytek dojizdet, protoze by to nebyla hodina v celku a to by me sralo a novou se mne zacinat nechtelo :-) , no ale sedl jsem na to, ale asi po 2 minutach se na to vysral, ovsem jak jsem slezl, tak jsem si rekl tohle ne Drapere a zacal jsem znovu, jak kdybych byl vymenenej, misto zbylych 37 minut jsem dal rovnou celou hodinu, ktera strane rychle utekla a neskutecne me bavila, i kdyz jsme puvodne planoval max tech 40 na doplneni toho zacatku. Takze kdyz nepocitam ten uvod:

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,15km
rychlost: 41,15km/h
zatez: 8-9/9 (40 minut na max 9)
spalena energie: 938 kcal
RPM: 109-111 (ke konci opet i pres 120)
tepova frekvence: ***

-takze viz uvod, zacatek mensi problem s rotopedem, coz me sice nejprve hodne nasralo, ale ve vysleku jsem diky tomu ujel o 15 km delsi vzdalesnost a pridal 23 minut, takze vlastne spokojenost. Tech prvnich 23 minut byl takovy bonus, ktery ani nebudu pocitat, ta samotna hodinovka naprosto super, chytl jsem vynikajci tempo i pro max zatez diky cemuz jsem dnes na max zatez stravil min 40 minut (+ tedy tech 8 minut na zacatku). Celkem dnes celkem 83 minut a cca 56km
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18/2 TRENINK c.49

bench press
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
-dnes v planu tezsi trenink ve smyslu tezsich vah, bench jsem planoval 6ky se 100kg, ale myslel jsem, ze to bude tezsi, ovsem krome 5. serie, ktera nejak nesedla technicky to bylo vse relativne v pohode, rozhodne lehci nez kdyz jsem jel 6ky s touto vahou nekdy pred 14 dny. Mozna jsem mohl i pridat

mrtvy tah
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
-sice jsem na ty 5ky ubral vahu, ale to vubec nevadi, porad jsem dost nad svym raw maximem. Tenhle cvik je z velke casti o psychice a pokud to neni v hlave, zakonite se to trochu podepise na vykonu. Mohl jsem s tim sice jet 6ky, ktere by byly asi vydrene, ale myslim, ze by alespon u prvnich 6 serii sly, ale dal jsem 5ky na jistotu a vice serii s kratsima pauzama. Chtel jsem dat 10x5, ale uz od 4. serie se me zacal nejaky kluk vyptavat, kolik toho jeste mam a pak tam nervozne cekal, protoze nebylo dost zavazi, tak jsem dal nakonec jen 8, ale neva. Navic nohy dostavaji dost zabrat u aerobky a neni v nich pak takova sila, coz ale taky vubec nevadi :) takze je to opet takova ta mene "nohova" technika, za to ale mnohem lepe citim zada. Sedlo to vyborne, krome 7. serie, kdy jsem u posledniho opakovani nejak mirne prepadl na spicky a nasadil kocicak to slo naprosto vyborne, nahoru celkem i svizne, snad i svizneji nez minule se 160kg, s technikou jsem byl spokojenej, i kdyz samozrejme prdel by mohla jit o pul metru dolu :) , proste i kdyz uz to neni ono, tak jsem si to dnes vyborne uzil.

premisteni a vyraz
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
-minule jsem to kvuli zapesti vynechal, dnes se zdalo uz ok (tak z 85% :) ), takze jsem to riskl. Prvni zahrivaci serie s 50kg nebyla moc prijemna a trochu to bolelo, tak jsem si rikal, jestli nemam dat jen military press, ale zase jsem mel na tenhle cvik strasnou chut, tak jsem to zkusil. U tech pracovnich uplne v pohode a absolutne bez bolesti. Co se sily tyka, tak ta se drzi, i technicky to sedlo, ovsem jak ktera serie. Klicove je prvni opakovani, jak si chytnu cinku (hlavne rovnomerne, aby se neprevazovala na jednu stranu, coz me pak strasne rozhodi) a s jakou dynamikou do toho jdu a od toho se pak odviji cela serie. Nektere byly horsi nektere lepsi, paradoxne absolutne nejlepsi a nejlehci byla posledni 7., mel jsem dokonce pocit, jak kdyby mne z cinky nekdo 10kg sundal :). Kazdopadne super cvik a rad bych na nem dal pracoval, i kdyz me sere, ze do toho power cleanu nemuzu jit spravne z nohou : (

bicepsovy zdvih VC
50kg x 10
55kg x 7
55kg x 7
55kg x 7
55kg x 7
55kg x 7
55kg x 7
-zacal jsem na 50kg myslejice, ze s tim pojedu tak 8ky, ale bylo to lehke a dlouho uz jsem tady vahu nezvysoval, takze jsem 5kg prihodil a tak akorat pro 7reps. Nektere serie trochu s cheatingem, ale celkove to bralo vyborne.

kliky na bradlech
Drejprd + 12,5kg x 7
Drejprd + 12,5kg x 7
Drejprd + 12,5kg x 7
Drejprd + 12,5kg x 7
Drejprd + 12,5kg x 7
Drejprd + 12,5kg x 7
-sice jsem to jel minule se zavazim, ale kdyz dnes tezce, tak tezce vse :) Vzal jsem o neco tezsi JR a ubral 1 opakovani (s 12,5kama jsem kliky na bradelch myslim jeste nikdy nejel a nebo je to uz hodne dlouho), vetsina serii sice tak akorat, ale bralo to pekne tricaky. Co je ale horsi je to, ze jak mam ruku vytocenou do strany, tak mne ku*evsky boli to zapesti, nastesti je to jediny cvik, kde s nim mam problem. Ovsem pokud to bude zlobit

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 10 (2x)
-tenle bozi cvik jsem si zase nemohl odpustit, i kdyz uz bych zase mohl zacit s VC, kde jsem posledni dobou nejak nemohl najit techniku. Dnes opet super

tlaky JR hlavou dolu
30kg x 10
32,5kg x 8
32,5kg x 8
32,5kg x 8
32,5kg x 8
32,5kg x 8
-v planu byly 8ky, jen jsem nevedel, jako vahu, zacal jsem s 30kama, ty byly hodne lehke v prvni serii, tak jsem vzal 32,5ky a celkem v pohode, jen u posl. 2 serii jsem si trochu makl, celkove jsem pekne citil a napumpoval kozy

superserie: extenze JR ve stoje + bicepsovy zdvih JR - kladivo
30kg x 11 + 20kg x 10
30kg x 11 + 20kg x 10
30kg x 11 + 20kg x 10
30kg x 11 + 20kg x 10
30kg x 11 + 20kg x 10
-tricaky po predhozim cviku trochu unavenejsi hlavne ze zacatku, pak sila rostla, ale do vetsich vah jsem se kvuli loktu nepoustel, bicaky kladiva po delsi dobe, ale zadne vzruso :)

upazovani s JR ve stoje
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 20
-chtel jsem dat JR v predklonu, ale byla nouze o cinky, 12ky jsem si musel pujcovat a kdybych to jel kazdou ruku zvlast jak jsem zvykly, tak bych toho druheho asi zdrzoval, takze jsem dal tuhle klasiku. V predklonu JR zaroven (ne na stridacku) mne proste nejak nesedi a nikdy nesedely. Ramena pekne a kasu :)

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
-pak uz jsem mel 12ky jen pro sebe, tak jsem si to jeste rychle prubl :D

pullover
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
32,5kg x 20
-opet splneno 100 reps, super protazeni

kolo
30 minut
-ach ty hnusne zacatky, tech prvnich cca 5 minut je to boj s psychikou, jet ci se na to vy....., ale jakmile to prekonam, je to uplne bomba :D a cim dele jedu, tim lepsi tempo.

TIME: 170 minut (87 serii pocitany i ty kde cvicim kadou stranu zvlast at to vypada vic hard core tzn. pritahy JR a upazovani v predklonu) + 30 minut kolo

-nevim, co bych k dnesnimu treninku napsal, snad jen bomba :) Paradoxne (nebo vlastne mozna ani ne, protoze casto to tak byva) jsem se na nej tesil po 1 dni odpocinku a po vcerejsich 56km na rotopedu vic nez minule po 3 dnech a mel jsem i mnohem vice energie i presto, ze posledni jidlo bylo nekdy v 11 vecer a celkove me to dnes proste bavilo. Sila se krome mrtvoly zatim drzi i presto, ze citim, ze jsem neco na objemu ztratil a ve svalech neni diky kardiu tolik glykogenu. Kazdopadne ale je to 49. trenink, pristi by mel byt posledni 50. a pak vi buh
NBD

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hrudnik ako z ucebnice estetiky
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20/2 TRENINK c. 50

bench press
82,5kg x 10
82,5kg x 10
82,5kg x 10
82,5kg x 10
82,5kg x 10
82,5kg x 10
-dnes byl v planu "lehci" trenink, celkem mne toto cyklovani stredni / tezky / lehky vyhovuje, takze zakladni cviky az na vyjmky okolo 10 opakovani. U vench jsem vahu nechal, i kdyz jsem mel nutkani pridat. Po prvnich 2 seriich jsem byl rad, ze jsem nepridal, nejak mne to litalo a na jednu stranu, ale pak to zacalo nejak podezrele lehknout, srovnal jsem si tehniku a nevim, jak je to mozne, ale kazda dalsi serie byla lehci. Pridavat vahu uz jsem nechtel, tak jsem si dal alspon 1 serii navic a ani ta nebyla na krev, i kdyz tezke to bylo tak akorat (max 1 op rezerva). Asi je to tak i lepsi, nervat to uplne na krev vsim moznym, ale jet to pekne technicky tak, aby to co nejvice bral svaly, ktere maji.

mrtvy tah
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
-na tohle jsem se fakt tesil. Naposledy jsem jel 5x10 se 140kg, dnes jsem zkusil pridat 5kg a nejen ze jsem pridal 5kg, ale rovnou i 1 serii a i kdyz to bylo dost tezke, tak to nebylo nijak ultra na ktev, coz me tesi. Dosud me bavily tezke tahy 4ky-5ky, ale tech bylo za posledni dobu az az a tohle je zase uplne neco jineho, jinak to bere, krasne to pumpuje zada a opravdu si to uzivam. Takovy mini cil je 5x10x150kg, na ktery si po dnesku celkem verim. Mozna to bude chtit jen trochu natahnout pauzy mezi seriema, ale myslim, ze je to realne a pro 10ky by to bylo 20kg nad dosavadni PR. Jinak po 1 serii, ktera byla jakasi tezka, jsem neveril, ze dnes dam 5 serii, ale pak podobne jako u benche to bylo lepsi a lepsi a krome posl. opakovani 6. serie vse celkem v pohode. Jeste bych pokracoval, ale i tak to uz bylo o 1 serii navic a jeste toho bylo hodne predemnou. Kazdopadne je to PR pro 10ky.

premisteni a vyraz
70kg x 7
70kg x 7
70kg x 7
70kg x 7
70kg x 7
70kg x 9 (PR)
-tohle byla jedina vyjmka, u tohoro cviku moc nevidim smysl jet 10ky, spise jen vyjmecne, takze jsem zvolil stredni vahu. Minule byly 5ky s 75kg, dnes jsem 5kg ubral a 2 op pridal. UZ jsem s tim sice nedavno jel 5x8, ale to bylo ultra na krev a mezi seriema jsem odpocival asi pul hodiny :), dnes jsem chtel, aby to ocejpalo, tak jsem zvolil 7ky. Posledni opakovani bylo vzdy tezke, ale u tohoto cviku je to vzdy z velke casti o psychice, protoze tady vzdy jde vymacknout jeste neco navic i kdyz uz mam pocit, ze hotovo viz. posledni serie, kdy jsem dal 9 opakavani a sere me, ze jsem nezkusil i 10. Hlavni problem je v tom, ze kdyz u tech posl. opakovani poustim cinku dolu, nemuzu s tim flaknout o zem jako nekde ve vzperacske posilovne, ale pustim si to vzdy na stehna a na zranene koleno a trochu to boli. Jinak ale celkove spokojenost, sedlo to vyborne.

bicepsovy zdvih JR
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
-po predchozim cviku bylo predlokti trochu vycerpane, takze to nebylo az tak nejlehci jako kdyz to jedu treba po military pressu, ale zase jako predchozi cviky, prvni 2 serie tezsi, pak to zacalo lehknout. Dnes to tak bylo skoro vsude, coz je neobvykle :)

kliky na bradlech
Drejprd x 15
Drejprd x 13
Drejprd x 11
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 11
-dnes jsem vyborne trefil tricepsovou techniku a ani jsem se u tech poslednich op. nejak moc nekroutil :)

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 10 (2x)
-uz jsem si chtel konecne dat pritahy VC, ale zase jsem neodolal tomuhle cviku. Opet naprosto super

bench press hlavou dolu
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
-mel byt sice multipress hlavou nahoru, ale spodni kozy jsou lepe videt, tak na nich budu pracovat :D a navic volna vaha je volna vaha... Vahove tak akorat, nic ultra na krev, prsa pekne procitene.

superserie: uzky bench press + bicepsovy zdvih EZ - skotovka
70kg x 10 + 35kg x 12
70kg x 10 + 35kg x 12
70kg x 10 + 35kg x 12
70kg x 10 + 35kg x 12
70kg x 10 + 35kg x 12
-u uzkeho bench se porad se*u se stejnou vahou, dnes to slo vse moc pekne, tak jsem si rikal, ze bych mohl pridat, ale dobre ze jsem tak neudelal. Jednak mely tricaky uz celkem dost a jednak u toho neprijemne bolelo zapesti, takze vaha ideal a pekne na tricepsy. Bicepsy take uz delsi dobu stejna vaha, ale je to jen doplnek, takze je to fuk, hlavni je, ze je krasne procvicim.

superserie: pritahy VC k brade + predpazovani s JR
40kg x 10 + 10kg x 12
40kg x 10 + 10kg x 12
40kg x 10 + 10kg x 12
40kg x 10 + 10kg x 12
40kg x 10 + 10kg x 12
-trochu se budu snazit obmenovat nejake cviky, takze me napadlo, ze bych mohl na ramena dat treba pritahy, ktere jsem uz strasne dlouho nejel a k tomu predpazovani, ktere jsem jel preminule take po dlouhe dobe a byla to naprosto genialni kombinace. Ramena totalne odvareny

swing
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
22,5kg x 15
-dnes to sedlo opet fantasticky, celou dobu jsem se soustredil na spravny pohyb a myslim, ze uz ten cvik docela umim :) , a tak sjem si pridal jeste serii navic. Sice vzdy nesedne stejne dobre, ale dnes jsem z toho opravdu paradne citil nohy, bricho, prdel, hamstry... Kolena uz ted nastesti take nejsou tak ztuhla jako posl. asi 14 dni, takze me to pousti vic do drepu a citim, jak to krasne bere kvadricepsy (asi jediny cvik, ktery na nohy muzu diky tomu, ze je mam jakoby rozkrocene me to pusti nize nez kdyz bych jel klasicky drep, kdy to proste porad nejde)

zkracovacky na kladce ve stoje
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
-kdyz se soustredim na to, abych to bricho jakoby roloval, tak je to super cvik

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-bricho uz mine unavene, ale celkem gut

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
-nejaka ta pumpovacka na kozy a zada musi byt. Tohle a pullover jsou asi 2 nej cviky. Super

superserie: bicepsovy zdvih na kladce + tricepsove stahovani kladky
45kg x 15 + 50kg x 15
45kg x 15 + 50kg x 15
45kg x 15 + 50kg x 15
45kg x 15 + 50kg x 15
45kg x 15 + 50kg x 15
-tohle sice vubec nebylo v planu, uz jsem chtel jit na kardio, ale tesne jak jsem skoncil posl. cvik se najednou zaplnily vsechny 4 spinnery, ktere byly dosud volne, tak jsem si rikal, ze bych mohl jit na veslo (i kdyz se mne tam zrovna 2x nechtelo, ale stejne s nim chci zase zacit!), ale obe byly take zabrane, tak byla dalsi moznost skoncil, ovsem byl jsem neskutecne rozjetej a nejak jsem nemel dost :) ,tak jsem si dal jeste v rychlosti tuhle pumpovacku na bic. a tric. Bylo to lehke, takze pauzy mezi SS opravdu jen mini, jak jsem cvik dokoncil, akorat se uvolnily kola.

kolo
30 minut
-dnes to bylo od zacatku uplne naopak nez jindy, slapalo se az nejak moc dobre, ale postupem casu to byl cimdal vetsi hnus, ale tempo jsem porad drzel. Poslednih 10 minut bylo asi nejvetsi peklo a prekonani vule, co jsem na kole po treninku zazil, chtelo se mne zvracet, zacinal jsem videt rozmazane :), s dechem jsem byl pozadu a opravdu jsem nikdy nebyl radeji, ze to mam za sebou, jako dnes, ovsem ty endorfiny za to staly

TIME: 205 minut (98 respektive 104 serii) + 30 minut kolo

-pristi tyden bude hodne pracovne narocnej, casove budu zvladat akorat kardio, fitko nevim jak casto, mozna jeste v utery rano ale vubec nevim, takze toho dnes bylo trochu vic ( i kdyz neco neplanovane, protoze jsem musel cakat na kolo), ale vyuzil jsem toho, ze mam volno, ze jsem odpocatej.Vcera jsem dal po dlouhe dobe (asi po 7 tydnech) uplne volno ani kardio nebylo, z patka na sobotu byl ples, v sobotu rano jsem hned musel vstavat do prace, spal jsem opravdu jen minimalne a byl to neskutecnej masakr a hnus a uz nikdy tohle nechci zazit ani jsem tak nebyl fyzicky unavnej, jako spis totalne prejetej (CNS), usinal jsem za chuze, vubec mne to nemyslelo, opravdu hroznej stav, sice jsem mel vcera odpoledne jeste nutkani jit si zaslapat, protoze jak rikam, fyzicky jsem se citil celkem ok, ale rikal jsem si, ze v takovem stavu to telo nemuze absolutne fungovat a bude to uplne k nicemu (v takovem stavu telo nemuze asi ani efektivne spalovat a spise se vyplavuji kortizoly) a den volna me jen prospeje, takze rozum nastesti zvitezil :). Vcera jsem sel spat uz v 7, protoze jsem byl vazne KO a na dnesek spal 12 hodin, coz je asi vyrovnani meho PR, ale telo to opravdu potrebovalo a kdybych se tak netesil do fitka, tak jsem asi spal jeste dal :) Mozna i diky tomu to byl absolutne dokonaly trenink, byl jsem neunavnej, hafo energie, chut do cviceni, vse jsem si uzival, silove ok, svaly jsem krasne procitil a opradu nic tomu dnes nechybelo. Jak jsem mel poslednich asi 10 dni mensi krizi a ani jsem se na ty treninky netesil, kolena jsem mel ztuhle atd, tak ted se to zase nejak vraci do normalu a zrovna, kdyz to dnes mel byt posledni trenink No uvidime...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: