|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co myslíte, odejdou? |
| Ano |
|
21% |
[ 11 ] |
| Ne |
|
78% |
[ 41 ] |
|
| Celkem hlasů : 52 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MiKra

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 9:46 am Předmět: |
|
|
heh a co čekali dementi? Že odejdou, udělají bububu za větší platy a pak se zase nechají zaměstnat a nic se neděje? Neměli odcházet blbouni.. Teď ať si dělají praxi od začátku..To by dokázal udělat každý a nedej bože když jim to vyjde a prosadí si to, začne to dělat každý od hasičů po popeláře a budem ještě ve větších sračkách než jsme..i když ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá únor 18, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
no podle mě ten pan ředitel nemocnice jedná správně. Dali výpověd? Musí počítat s tím, že bude přijata a oni budou bez práce. Chtějí nastoupit tam odkud odešli ? ...proč by měli mít stejné benefity jako loajální lékaři ? vypsal bych výběrka do kterých by se odchozí lékaři mohli přihlásit a pokd by byli vybráni, tak bych jim dal plat a další podmínky odpovídající tomu co by dostal nově nastupivší doktor ( s přihlédnutím k praxi ).
dát výpověď a teď si stěžovat, že nebudou přijati....jděte do řiti páni doktoři  ( v tomto konkrétním případě )
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá únor 18, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
Soudci, doktoři-to jsem zvědavej, kdo bude další. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | http://zlin.cz/article.php?ID=473476
Celkem vtipná situace, na lokálním rádiu o tom pravidelně informují. 45 doktorů podalo výpověď, ředitel je teda vyrazil a ted je nechce zpět, bo má už rozjednané náhrady. A doktoři na něj sepisují stížnost, že by měl odejít ze svého postu, protože je nechce vzít zpět. Nu což chlapci, to je osud |
A ty si fakt myslíš, že je nevezme zpět, pokud budou chtít? Z nějakých 120 fyzicky existujících doktorů jich dá 45 výpověď, myslíš si, že bez nich utáhne nemocnici? Doktoři se vyjádřili v tom smyslu, že pokud neodstoupí, tak oni nestáhnou výpovědi. Když neodstoupí, ostatní nemocnice v kraji po nich hned skočí, nebuď naivní...
Edit: Co mě ale zaráží nejvíc je naivita, když si někdo přečte článek v bulvárním tisku typu Právo, MF Dnes či blesk a myslí si, že skutečnost je opravdu taková, jak daný článek popisuje, to je něco, nad čím zůstává rozum stát... (tím teď nenarážím konkrétně na Bombaye, myslím to obecně)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že bude mít koule na to, aby to dotáhl do konce.
Ad EDIT: A mně zase fascinuje, že ty a lalala máte pocit, že do všeho vidíte úplně nejlépe snad ze všech na světě a jedině váš názor je ten správný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 3:16 pm Předmět: |
|
|
1) a proč by ředitel odstupoval????? Aby doktůrci šli zpět? On stavy naplněné má, nějaké náhrady má. Pokud po nich chňapnou v okolí, tak at jdou jinde. Mně je pět, kam doktoři jdou, mně je sympatický přístup onoho ředitele.
2) tak já ten článek nijak neprožívám, nicméně váhu mu přikládám, bo se toto lokální téma už nějakou dobu probírá i na rádiu v okolí. Na web to došlo až nyní, tudíž to asi nějakou relevantnost má. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá únor 18, 2011 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Rall_ napsal: | A ty si fakt myslíš, že je nevezme zpět, pokud budou chtít? Z nějakých 120 fyzicky existujících doktorů jich dá 45 výpověď, myslíš si, že bez nich utáhne nemocnici? Doktoři se vyjádřili v tom smyslu, že pokud neodstoupí, tak oni nestáhnou výpovědi. Když neodstoupí, ostatní nemocnice v kraji po nich hned skočí, nebuď naivní...
|
1. Pokud už má "nasmlouvané" jiné doktory na jejich místa, tak rozhodně všechny zpět nevezme ..... nevím, kde by na tolik doktorů vzal.
2. Pokud mu těhle x dobráků dalo výpověď, a někdo jiný mu slíbil, že nastoupí místo nich, tak pokud se chce zachovat jako férovej chlap, musí primárně vzít ty "nasmlouvané", co nedělali tyátr s odchody.
3. Pokud po těch, co nevezme zpátky, skočí ostatní nemocnice v kraji...nebo kdekoli jinde...tak je to samozřejmě ok. Ale v tom případě nevím, pro prudí, když mají kam jít a být na tom přinejmenším stejně, nebo lépe.
Vtip je hlavně v tom, že ti doktoři se chovají skutečně jako zmrdi .... mně nevadí v principu ani stávky, ani tato akce. Ale pokud do ní někdo jde, tak by si měl být vědom toho, že to taky nemusí vyjít (management si za něj najde náhradu, zřizovatel špitál transformuje a bude potřeba méně doktorů, nebo jej zavře úplně)...být na to připraven, a umět se v tom případě o sebe postarat. Ne připosraně kňučet .....
Tohle mi fakt hlava nebere .... ředitel by nedělal nic, věřil by, že výpovědi vezmou zpět, ale LOK by se s Hegerem nedomluvil (což ten ředitel špitálu absolutně nemůže ovlivnit), a on by měl rázem nefunkční nemocnici. A všichni by mu nadávali co je to za trotla, že neumí zajistit provoz. Nebo se mohl strarat, nasmlouvat si jiné lékaře, díky kterým by i v případě nestažení výpovědí byl schopen provoz špitálu zajistit, a zase někdo nadává, že nechce vzít všechny zpátky, protože co by najednou se všema dělal (a hlavně z čeho je zaplatil).
Fakt by mě zajímalo, jak by si Rall_ představovoval optimální postup ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
Jo teď to čtu a nemůžu si pomoct ale:
Dobře mu tak debilovi
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:05 pm Předmět: |
|
|
Mirio: Neříkám, že do toho vidím nejlépe ze všech a jediný já mám pravdu, ale asi uznáš, že do toho vidím lépe, když se v tom prostředí pohybuju, než někdo, kdo má na zdravotnictví náhled pouze z pozice pacienta.
Ygg: Ředitel žádné nasmlouvané náhrady nemá, to jsou jen "silácké řeči". Něco podobného jako onen již zaručeně nasmlouvaný ARO tým na kladně. Já, pokud sis všiml, nekritizuju jednání ředitele. Jen říkám, že takováto "gesta z pozice síly", že nikoho nevezme zpět, mají význam jen pro veřejnost - jednoduchý čtenář to pochopí tak, že ředitel zatočí s rebelujícími doktory vyděrači. Skutečnost je taková, že doktoři prohlásili, že za těchto okolností nemají zájem o návrat do nemocnice, jedině, když ředitel odstoupí. Pokud má tedy nemocnice již nasmlouvané náhrady, tak nikde není problém a ta přílišná medializace je zbytečná. Pokud tomu tak není, má solidní problém ředitel.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
To Rall_ .... na tento názor, který již považuji za racionální, lze odpovědět jedině tak, že prostě počkáme. 1.3. se jasně ukáže, zda ten ředitel blufoval či ne ... pokud ano, je to trotl, pokud ne, tak prostě umí.
BTW ... ale i tak mi postoj lékařů přijde zvláštní. Pokud mají pravdu a ředitel jen dělá ramena, tak mohou být v klidu, stačí jim jen počkat a čas ukáže. A ředitel to v tom případě nerozchodí, to je jasné. Pokud ale takto hysterčí, tak buď jsou lehce pošahaní, nebo minimálně za část z nich ředitel náhradu našel a oni mají bobky, že budou muset jít jinam a do horšího. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
Rall_: Nikdo se v tom nemusí pohybovat jen pro to, aby si mohl udělat názor. A ve chvíli, kdy lékaře zastupujou tři kašpaři Adolf Engel, Milan Blbek a Miloš Dolomitenmann dostává situace ještě větší grády.
Pusti si "Máte slovo" z odkazu, který jsem tady postoval, tam pánové mluví sami za sebe v živém přenosu, takže žádné skreslení médii, jak pořád dookola (i od tebe) poslouchám, nehrozí...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|