Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 288, 289, 290 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zacharo

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes to Berdychovi moc nešlo, minimum vítězných forehandů. Ale boj o matchball byl parádní, poslední rally stála za to.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
no nevidim ho .. a zpetny raz? ta pistolka fluse nejaky pecky z tresni?
nekdo pise o ze koukam na akcni filmy .. prave takle se ve filmech strili .. jednou rukou, jako by to nic nebylo ... ja strilel s pistoli 7,65 a 9mm a takto bych ji v ruce neudrzel. me prijde ze strili kapslema.
asi se jedna o nejaky flusbrok .. to by tu absenci vysvetlilo ..
a co jako furt resis ? Btw tohle je taky fejk ze ? :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me to neni fake.
Není to full HD 60fps je to jen security kamera. A zpetny naraz te neodhodi do zdi, to proc tam neni videt je podle me nekvalitou zaznamu.
A vubec sem si nevsiml ze by se otacela aby se neprastila a jestli jo, tak proc se otaci hlavou doprava kdyz pada dozadu.
keba

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mi to přijde jako fake, opravdu tou pistolí máchá jak kuličkovkou, ale možná je to nějaká menší ráže nevim, střílel jsem párkrát a celkem to se mnou házelo, ten zpětnej ráz je na to moc malý, podle mě
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych i řekl že při prvním výstřelu je vidět jak ji zasáhl někam nad pravé prso, vypadá to jako díra po kulce.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm tak sem prosel google, kde je otom dost odkazu a nikdo nic o fejku nepise...
keba

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já na to taky mrknul a svojí lámanou španělštinou a googlem zjistil, že to asi fakt fake neni
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Taky mi to přijde jako fake, opravdu tou pistolí máchá jak kuličkovkou, ale možná je to nějaká menší ráže nevim, střílel jsem párkrát a celkem to se mnou házelo, ten zpětnej ráz je na to moc malý, podle mě

to je prave celkem rozdil v tom jak se zbran chova pri strelbe, klidne to muze byt nejaky po domacku vyrobeny slaby shit....
secret78

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

serie ma horúčka, ktorá mi nechce ustúpiť....včera rano z ničoho nič 39,5 stupňa C a neviem sa toho zbaviť.....
secret78

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

serie ma horúčka, ktorá mi nechce ustúpiť....včera rano z ničoho nič 39,5 stupňa C a neviem sa toho zbaviť.....
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

ber to z te lepsi stranky, jak psal jednou Herza nebo kdo, horecka je nejlepsi spalovac tuku :)
secret78

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
secret78 napsal:

ber to z te lepsi stranky, jak psal jednou Herza nebo kdo, horecka je nejlepsi spalovac tuku :)

Hneď sa cítim lepšie
Sei

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mne sere ta nase slavna vlada, o5 nam zvedli DPH. Co to bude priste?
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2011 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..už mi leze na nervy Dan Hill ! Uměle /někým - všemi / zviditelňován už od začátku. Vloupal se mezi profíky tak je asi dobre..dobrého profíka budeme fotit. Vypadá líp než 150 černoch tak ho vyfotíme se ženskou. Vybereme pořádnou ženskoua tak ho mužeme lupnout na titul stranu. Je na titulní straně je asi dobrej. To my o něm napíšeme taky, nebo ne. Taky ho vyfotíme se sexy blondýnou a dáme na titul přece jen se o něm píše dost a koneckoncu máme bezva téma: uspěšnej profík nemusí bejt jen hrubě namakaný hovado. Jaktože je všude? aha, no on je profík tak je asi dobrej.......pořád dokola a přitom je absolutně mizernej a s hrubě nevyváženou postavou a hlavně ne vubec líbivou bude stát vedle Wolfa atd? Za co se mu dá připsat pak nějaký umístění? Dovolí si někdo mu hrubě vytknout to co je viditelný a poslat ho na poslední místo s tím že tak protěžovanej chlap je na konci tabulky právem?Těžko. Jen dumyslnej obchodní tah a politika. Tady něco nesedí.

Tenhle člověk mezi nejlepší teda rozhodně nepatří, nemá co nabídnout ani čím překvapit.
JIM

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stve me, ze v Torontu asi vsichni ctou tohle forum, protoze mame 3 power racky a 4 bence a vsechno je vecne plny, kdezto stroje jsou stale prazdny. Osveta tady probla o neco driv nez u nas, jak se zda.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 288, 289, 290 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: