MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.2.2011 - Středa

Warm-Up :
◇ 8 min eliptical, zátěž 7/15
◇ krátký statický strečink, výdrž v protažení 5 sec, shoulder dislocations - 3 pozice

Trh do polo :
☞ 6x15kg
☞ 4x35kg
☞ 3x45kg
☞ 2x55kg
☞ 2x60kg
☞ 1x65kg
1x70kg - PR

Shrnutí : dneska jsem se zase zapomněl soustředit na rovný záda, sice už je to bezděky lepší než to bejvalo, ale ještě se na to musim soustředit ... jinak lehčí váhy už docela jdou, těžší trochu bojuju s dynamikou a těžištěm, takže jsem pak dal trhový spády, abych si to trochu nacvičil

Trhové výtahy + Trhy do polo :
☞ (3+3)x45kg
☞ (3+3)x45kg
☞ (3+3)x45kg

Trhové spády + Trhy :
☞ (5+2)x25kg
☞ (5+2)x25kg
☞ (5+2)x25kg
☞ (2+0)x35kg

Přední dřep : 3x2~90%
☞ 8x45kg
☞ 6x55kg
☞ 3x75kg
☞ 3x95kg
☞ 1x105kg
☞ 1x110kg
☞ 1x115kg
2x125kg - PR
☞ 2x125kg -
☞ 2x125kg

Shrnutí : poslední série už vypadala, že by mohla bejt na krev, ale zkusil jsem si nalískat a vyhecovat se a musim říct, že byla lehčí než první :D :D

Shyby : před hlavu, na široko
9x - PR
☞ 6x
☞ 5x
☞ 4x

Barbell Hip Thrust :
☞ 5x45kg
☞ 5x65kg
☞ 6x65kg
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg

Info : neni to úplně příjemnej cvik, ale prdel to bralo pěkně, tak uvidíme

Kliky na bradlech : PEAK 4
Warm-Up: tricepsové stahování horní kladky s provazy: 30x7.5kg
☞ 3xjá
☞ 4x (já+20kg)
4x (já+35kg) - PR - poslední opak. neskutečně na krev, než sem to "locknul" tak to trvalo dobrých 5 sec :)

Rozpažky :
☞ 8x7.5kg
☞ 8x15kg
☞ 8x15kg
☞ 8x15kg

Předkopávání + Zakopávání : Supersérie
Předkopy jednonož. : (15+15)x5kg
Zákopy : 10x15kg
Předkop jednonož. : (15+15)x5kg
Zákopy : 10x30kg
Předkop jednonož. : (15+15)x5kg
Zákopy : 5x50kg
Zákopy : 5x60kg
Zákopy : 3x65kg

Mohamedány ve stoje + Úklony s VČ : Supersérie
☞ 15x55kg + 8x30kg na každou stranu

Celk.čas: 2h:31min, ∅ HR: 143 bpm, Highest HR: 179 bpm, 2203 Kcal / 9 217 kJ

Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec + některý cviky z Magnificent Mobility
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice to asi neni nejak dulezita vec a mozna uz jsem se te ptal, ale cim si meris tu spalenou energii, tepovku atd? To mne pripada nesmysl, ze bys pri silovem treninku spalil 2200kcal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Sice to asi neni nejak dulezita vec a mozna uz jsem se te ptal, ale cim si meris tu spalenou energii, tepovku atd? To mne pripada nesmysl, ze bys pri silovem treninku spalil 2200kcal.

Mam sporttester s hrudním pásem, nastavil jsem tam svuj věk, váhu (105kg) a podle toho to vypočítává ... nepřijde mi to tak nereálný, vzhledem k tomu, že cvičim 2,5 hod a mam průměrnou tepovku 143 ... ale nějak se v tom nevyznam, takže to by musel někdo erudovanější, potvrdit, jak moc přesný/nepřesný to je :-)
haino

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle tabulek se spálí tolik kalorií 2,5 hodinovým během rychlostí nad 14km v hodině.Intenzivním posilováním za stejnou dobu asi 800kcal. Počítají to na průměrného člověka,což nejsi ale nějaký ohromný rozdíl tam nebude.
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Podle tabulek se spálí tolik kalorií 2,5 hodinovým během rychlostí nad 14km v hodině.Intenzivním posilováním za stejnou dobu asi 800kcal. Počítají to na průměrného člověka,což nejsi ale nějaký ohromný rozdíl tam nebude.

treba po anaerobnim trennku je mnohem vetsi after burn effect nez po aerobim, takze to je dalsi vyuzita energie navic. Podle me obecne takoveto mereni kalorii je hodne zkreslene a o nicem vypovidajici, ale tim tu nebudu Moricovi zasirat log.
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim no, jako mě stejně nejde tolik o to, kolik přesně spálim, ale spíš jestli se to zvedá nebo klesá, prostě něco jako sledovat oběm tréninku v jinej dimenzi než třeba v počtu nazvedaný kg ... zkusil jsem to dát do nějakých online kalkulátorů a všude se to shoduje cca na 1600 kcal ... já teda prvních 10 min z těch 2,5 hodin, co to měřim, jedu na max na elipticalu, takže to je možná trochu víc jak 1600 bude, ale víc jak 1700 to nebude, těch 2200 fakt dost ...ale jde o to, jestli je přesnější online calculator, nebo hrudní snímač, ale je to fuk :)

EDIT: jinak já funguju asi jinak než ty, Drape, když si dam třeba 20 minut intervaly, tak po pár minutach co skončim, sem sice víc zplavenej, než ze silovýho tréninku, ale přestanu se potiz za chvilku, kdežto po činkach se někdy potim ještě 20 minut po, ale je fakt, že sem ještě nezkoušel třeba hodinu kardia na krev, takže nevim ... mam to ale v plánu :)
Morico

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.2.2011 - Pátek

Warm-Up :
◇ 10 min eliptical, zátěž 6/15
◇ krátký statický strečink, výdrž v protažení 5 sec

Push Press : PEAK 3
☞ 8x15kg
☞ 6x35kg
☞ 3x55kg
☞ 3x65kg
☞ 3x75kg
☞ 3x85kg
☞ 1x90kg + bandy zápěstí
3x95kg - PR + bandy zápěstí - nebudu kecat, původně jsem měl v plánu peak 5, ale bylo to těžký jako prase a dal jsem to jenom 3x :D takže jsem z toho udělal peak 3 a příště zkusim dát 5x90 aby se neřeklo

Mrtvý tah : Upravená Ort routine: 3*4, 1*2, 1*1, 1*2, 8+ :
☞ 6x55kg
☞ 3x95kg
☞ 3x135kg
☞ 4x160kg - podezřele těžký
☞ 4x160kg
☞ 4x160kg
☞ 2x180kg - podezřele lehký
☞ 1x190kg
2x200kg - PR + pásek - damm that was light - technika opět lovely - dokud nebude ok, tak budu nad 200 brát pásek :)
☞ touch&go jsem vynechal, v tej ort rutině se má dat po asi 4 tejdnech od deadliftu úplně pauza, tak sem jí pojal takhle (hlavně ale proto, že mi těch 2x200 zřídilo :D)

Incline Benchpress : 3*3
☞ 8x45kg
☞ 6x55kg
☞ 5x75kg
☞ 3x95
☞ 3x100kg - ten incline bench je nějakej těžkej
☞ 2x100kg
☞ 2x100kg

Bulgarian split squat s VČ : 3*5 na obě nohy
☞ (5+5)x15kg
☞ (5+5)x35kg
☞ (5+5)x55kg
☞ (5+5)x55kg
☞ (5+5)x55kg

Bicepsový zdvih VČ :
☞ 8x15kg
☞ 8x35kg
☞ 6x45kg
☞ 4x55kg
☞ 3x60kg - trochu cheating
☞ 2x65kg - trochu cheating

Kladiva v sedě na střídačku s JČ :
☞ (5+5)x15kg
☞ (5+5)x22.5kg
☞ (5+5)x22.5kg
☞ (5+5)x22.5kg

Core: zdvihy pánve? : nevim, jak se to přesně jmenuje, prostě ležim a zvedam zadek jenom o pár cm
☞ 5xmax

Celk.čas: dneska sem neměřil, přetrh sem si pásek na hodinkách, což mi naštvalo, takže jsem se na měření vyprd

Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec

+ ◇ 10 min rotoped - 2,9km, 140 watt
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z tebe bude jednou dobrej strongman, ty se toho prostě nebojíš. Třeba ta mrtvolka, technicky na to nemáš, ale nebojíš se a prostě to zvedneš .

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan_Marcell napsal:
Z tebe bude jednou dobrej strongman, ty se toho prostě nebojíš. Třeba ta mrtvolka, technicky na to nemáš, ale nebojíš se a prostě to zvedneš .

Presne tak. Na technice on samozrejme zapracuje, to neni nic, co by nezvladl, ale take se mne strasne libi to, jak se toho neboji. Ja bych z mrtvoly, drepu a podobne mel sakra velky respekt, pokud bych vedel, ze ta technika neni uplne ok.

Jo jinak gratulace k PR!!

edit: btw to bylo nadhmatem?
a myslis, ze ti ten pasek neco pridal, nebo jsi alespon pocitove citil nejaky rozdil?
Morico

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan_Marcell napsal:

Na technice už se začalo pracovat, ale nebude to asi jenom otázka chvilky, ale trochu delší práce, ale věřim, že když tu techniku zvládnu, tak to pude nahoru ... uvidíme :) Hlavní je, že mi to hrozně baví ;)
Morico

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Presne tak. Na technice on samozrejme zapracuje, to neni nic, co by nezvladl, ale take se mne strasne libi to, jak se toho neboji. Ja bych z mrtvoly, drepu a podobne mel sakra velky respekt, pokud bych vedel, ze ta technika neni uplne ok.

Jo jinak gratulace k PR!!

edit: btw to bylo nadhmatem?
a myslis, ze ti ten pasek neco pridal, nebo jsi alespon pocitove citil nejaky rozdil?

Děkuji :) jj jak sem psal Honzovi, techniku už jsem začal řešit... respekt z mt tolik nemam, to je přirozenej pohyb, člověk je od přírody sběrač :D:D ne, samozřejmě nejvíc se řídim pocitem. hlavně jsem si tak nějak ověřil, že prostě je to nejlepší bez toho pásku, ten ti dává akorád falešnou podporu ... tim se dostávam k tej tvej otázce, ten pásek mně osobně nepřidá silově nic, ale přidal mi psychicky před vahou, kterou jsem ještě 2x nezved ... měl jsem ho ale stejně utaženej malinko, takže většu práce zastal stejně nitrobřišní tlak a to je ok ... příště už bych si věřil na 2x200 i bez pásku.

Jinak nadhmatem to bylo do 190 včetně ..., to jedno opak bylo tak akorad, takže na 200 jsem dal střídavej... snažim se ale pracovat na zámku přes palec, abych to moh tahat všechno rukama stejně.

No a jinak ještě k tomu respektu .. nejvíc jsem ho vždycky míval z dřepu, ale teď už jsem se snad tak nějak naučil poznat dopředu, jestli to pude nebo ne, podle toho, jak na tom jsem v těch přípravných sériích, no ale nejistota tam je trochu vždycky, protože přece jenom abych získal sílu, tak musim pořád tu hranici překonávat, jenomže to je právě to, co mi na tom nejvíc baví
Morico

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.2.2011 - Neděle:

Nordic Walking :
.... ► Distance: 5.48 km
.... ► TotalTime: 0:65:11
keba

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sleduju tvůj log a fandim ti , ALE s tou mrtvolou bych něco dělal, ta technika je otřestná, shodil bych na 140kg a začal odznovu dokud se to nezafixuje...Nechci hrozit, ale tohle je opravdu na výhřez plotýnky do pár let a konec s mrtvejma tahama na dobro (mam pár příkladů ze svýho okolí, takže nevařím z vody), dokud je čas začni na tom pracovat
Morico

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Sleduju tvůj log a fandim ti , ALE s tou mrtvolou bych něco dělal, ta technika je otřestná, shodil bych na 140kg a začal odznovu dokud se to nezafixuje...Nechci hrozit, ale tohle je opravdu na výhřez plotýnky do pár let a konec s mrtvejma tahama na dobro (mam pár příkladů ze svýho okolí, takže nevařím z vody), dokud je čas začni na tom pracovat

Díky za sledování logu a komentář ... jj máš pravdu, já už jsem si taky řek, že to takhle dál nejde, jednak vim, že lepší technikou už bych byl vejš a hlavně zranit se zbytečně opravdu nechci, takže jsem se rozhod, že než pudu dál, tak s tim musim konečně něco razantního udělat ... takže jsem požádal Ciza a on mi s tim pomůže :) ... do tý doby tahat nic velkýho nebudu.

Edit: gramatika

Naposledy upravil Morico dne po únor 21, 2011 11:38 am, celkově upraveno 2 krát
Morico

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink se odkládá na zítra, chcípla mi autobaterie a teď už nemam čas jít ..., navíc se mi to stejně hodí, protože další trénink bude až čtvrtek, tak to akorát posunu o den :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: