|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pavel.hladik
|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 12:32 am Předmět: Kardio |
|
|
Co to vlastne je? kdy a jak ho zaradit do treninku? k cemu je dobre? doufam ze tu podobny topic neni...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Beast34
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 2:26 am Předmět: |
|
|
Kardio je posilovani toho nejdulezitejsiho svalu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 6:31 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Kardio je posilovani toho nejdulezitejsiho svalu. |
pozor aby si ted nekteri nemysleli, ze jim z jizdy na rotopedu naroste bicak _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 9:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 10:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
chci se jen zeptat kdy je lepsi hodit kardio kdyz jsem v obemu, jestli pred nebo po treninku, dal bych asi rotoped tak na 45min
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
15 min pred treninkem 15 min po treninku, 30-45 min ve dnech kdy necvicis
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Nemesis2180

|
Zaslal: út únor 22, 2011 12:51 am Předmět: |
|
|
A naroste mě potom srdce nebo ne?
:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurmo
|
Zaslal: čt červen 16, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
mel bych dotaz ke kardiu. jak jsem se docetl v clancich tady na ronnie, tak je nejlepsi ho zaradit hned po treninku. dejme tomu kolo na pul hodiny. je potreba si pred tim dat neco na ochranu svalove hmoty nebo az po tom? a po odjeti pockat pul hodiny, kdy se jeste pali v tele tuky a pak si dat teprve protein? a ma nejaky smysl to kardio, pokud si po nem dam protein+glukopur na doplneni energie (stejne jako po normalnim treninku)? mam v tomto vsem docela zmatek a vubec nevim, co je spravne.
pokud by byl nekdo tak laskav a vysvetlil mi to, budu mu velice vdecny :) diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas95
|
Zaslal: čt červen 16, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
Ke Kardiu ti asi tak moooooc neřeknu, ale
posíluje tvoje srdce, snížuje podíl tělesného tuku, zlepšuje Vaši aerobní výkonnost -vytrvalost
Každý ti poradí asi něco jiného já co se o tom bavil s klukama co člověk to jiný názor.
Viz- dej ho ráno, dej ho před nebo po tréninku, dej ho v netréninkový den.
Takže těžko říct, nikdo mě neokázal perfektně vysvětlit proč zrovna jeho volba je ta dobrá. Každopádně prospěje každému.
Držím palce, jde se do hajan
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 8:24 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Majesty napsal: | | Kardio je posilovani toho nejdulezitejsiho svalu. |
pozor aby si ted nekteri nemysleli, ze jim z jizdy na rotopedu naroste bicak | mno ja ze myslis lofasa
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurmo
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
| lukas95 napsal: | Ke Kardiu ti asi tak moooooc neřeknu, ale
posíluje tvoje srdce, snížuje podíl tělesného tuku, zlepšuje Vaši aerobní výkonnost -vytrvalost
Každý ti poradí asi něco jiného já co se o tom bavil s klukama co člověk to jiný názor.
Viz- dej ho ráno, dej ho před nebo po tréninku, dej ho v netréninkový den.
Takže těžko říct, nikdo mě neokázal perfektně vysvětlit proč zrovna jeho volba je ta dobrá. Každopádně prospěje každému.
Držím palce, jde se do hajan |
diky za odpoved, ale spis nez o to, kdy ho zaradit, mi jde o to, jestli ma nejaky vyznam odcvicit svuj trenink, potom odjet kardio a potom si dat treba ten glukopur s proteinem. jde mi o to se zbavit tuku. driv se u me pohyboval kolem 8% a ted je to o neco vic....ne o moc, ale kostky na brise uz jsou tatam
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | | Draper napsal: | | Majesty napsal: | | Kardio je posilovani toho nejdulezitejsiho svalu. |
pozor aby si ted nekteri nemysleli, ze jim z jizdy na rotopedu naroste bicak | mno ja ze myslis lofasa |
Jenomže to není sval
A upřímě - ještě že tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|