Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To co napsal je realne, ale z naprostym nedodrzenim bankroll managmentu a s velkou davkou stesti. Teoreticky to mohl mit ty penize ze 3-5 tiketu. Ale na takove lidi vzdycky dojde drive nebo pozdeji.

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Umělecký dojem tiketu není dostatečný,aby mně přinutil hrát tímto způsobem.Mám o 30% větší výhry než kdokoliv z vás.To vše se zlomkem úsilí běžného sazeče.
Tradewind

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Mám o 30% větší výhry než kdokoliv z vás.To vše se zlomkem úsilí běžného sazeče.

Z tohohle citim maly flame ... a flamy tady nechceme. :)

Energii/cas vynalozeny na dohadovani je lepsi vyuzit na najiti nejakeho pekneho kurzu. Hadat se na foru nema zadnou hodnotu, mozna to plati i v zivote, ale to uz je moc filozofovani takhle pri pondelku. :)
Gohan

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Umělecký dojem tiketu není dostatečný,aby mně přinutil hrát tímto způsobem.Mám o 30% větší výhry než kdokoliv z vás.To vše se zlomkem úsilí běžného sazeče.

To zní jako John. Mám o 20 kg víc svalů než kdokoliv z vás. Se zlomkem času stráveným v posilovně. Nedivil bych se kdyby šlo o nějaké alter ego
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:

co takhle důkaz místo keců
haino

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Energii/cas vynalozeny na dohadovani je lepsi vyuzit na najiti nejakeho pekneho kurzu. Hadat se na foru nema zadnou hodnotu, mozna to plati i v zivote, ale to uz je moc filozofovani takhle pri pondelku. :)[/quote]Máš pravdu,žádná hádka nebude.Ale hovadiny začli psát Peca a agnez.
Gohan

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No teď už i to Johnovo svádění viny že si začli ostatní. No nevím co si o tom mám myslet teda
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:

Energii/cas vynalozeny na dohadovani je lepsi vyuzit na najiti nejakeho pekneho kurzu. Hadat se na foru nema zadnou hodnotu, mozna to plati i v zivote, ale to uz je moc filozofovani takhle pri pondelku. :)
Máš pravdu,žádná hádka nebude.Ale hovadiny začli psát Peca a agnez.[/quote]

každej kdo má takový výsledky, má i důkazy....možná seš dobrej tiper, ale to musis dokazat, pak reknem OK, ses machr...takhle to nema moc cenu
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
citace:
Mám o 30% větší výhry než kdokoliv z vás.To vše se zlomkem úsilí běžného sazeče.

Se mnou jsi se hádal do krve a tohodle blábolila necháš jen tak? Kde je spravedlnost ? Tak ho aspoň proklepni z té teorie pravděpodobnosti kterou údajně používá ať je nějaká sranda .
agnez

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 5:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Haino nedelej tady chytraka,ja sazim 7 let a prosel sem hodne forama a vsude byli kluci,co maj auta,penize,je jim 18 a delaj v bance to znam..Myslel sis ze nas ohromis,jak sis vydelal sazkama z 2tisic 805 za 3 tyndy kazdy vi ze to je nerealne...A kdyz je rec o te tve teorii pravdepodobnosti,tak tahle se rovna minus 100...
agnez

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 5:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A navic kdyz se tim nekdo zivi nebo fakt vydelava nesazi v kamenkach za 10% a horsim kurzem i nabidkou..Nic proti ACAB sazi si pro radost,docela bere,proc ne.Ale to co pise Haino,by nezaplatil uz kvuli MP.
haino

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mně je podstatné,že díky sázení jsem svobodný člověk.Práci mám jako koníčka a spoustu let nemám ani občanku.To jestli mi věříte nebo ne na tom nic nezmění.Každý nemá stejné předpoklady a to co je pro jednoho možné,pro druhého není.Myslel jsem ,že bych vám moh trochu poradit,ale nevadí.Aspoň budu mít víc času na svoje sázky.
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Pro mně je podstatné,že díky sázení jsem svobodný člověk.Práci mám jako koníčka a spoustu let nemám ani občanku.To jestli mi věříte nebo ne na tom nic nezmění.Každý nemá stejné předpoklady a to co je pro jednoho možné,pro druhého není.Myslel jsem ,že bych vám moh trochu poradit,ale nevadí.Aspoň budu mít víc času na svoje sázky.

nejsi náhodou ten Kozel, co s Weaktorem dávali asi před 10 lety tipy, co sázet na www.tipovani.cz?
každý den tam byl tip třeba na 2 tenisy s celkovým kurzem lehce přes 2 a tys to hrál třeba za Kč 2000 a více?
haino

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: