|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: po únor 21, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
To co napsal je realne, ale z naprostym nedodrzenim bankroll managmentu a s velkou davkou stesti. Teoreticky to mohl mit ty penize ze 3-5 tiketu. Ale na takove lidi vzdycky dojde drive nebo pozdeji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po únor 21, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 21, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Umělecký dojem tiketu není dostatečný,aby mně přinutil hrát tímto způsobem.Mám o 30% větší výhry než kdokoliv z vás.To vše se zlomkem úsilí běžného sazeče.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: po únor 21, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Mám o 30% větší výhry než kdokoliv z vás.To vše se zlomkem úsilí běžného sazeče.
|
Z tohohle citim maly flame ... a flamy tady nechceme. :)
Energii/cas vynalozeny na dohadovani je lepsi vyuzit na najiti nejakeho pekneho kurzu. Hadat se na foru nema zadnou hodnotu, mozna to plati i v zivote, ale to uz je moc filozofovani takhle pri pondelku. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po únor 21, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Umělecký dojem tiketu není dostatečný,aby mně přinutil hrát tímto způsobem.Mám o 30% větší výhry než kdokoliv z vás.To vše se zlomkem úsilí běžného sazeče. |
To zní jako John. Mám o 20 kg víc svalů než kdokoliv z vás. Se zlomkem času stráveným v posilovně. Nedivil bych se kdyby šlo o nějaké alter ego
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po únor 21, 2011 8:54 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Umělecký dojem tiketu není dostatečný,aby mně přinutil hrát tímto způsobem.Mám o 30% větší výhry než kdokoliv z vás.To vše se zlomkem úsilí běžného sazeče. |
co takhle důkaz místo keců
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 21, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
Energii/cas vynalozeny na dohadovani je lepsi vyuzit na najiti nejakeho pekneho kurzu.  Hadat se na foru nema zadnou hodnotu, mozna to plati i v zivote, ale to uz je moc filozofovani takhle pri pondelku. :)[/quote]Máš pravdu,žádná hádka nebude.Ale hovadiny začli psát Peca a agnez.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po únor 21, 2011 9:26 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | Z tohohle citim maly flame ... a flamy tady nechceme. :)
Energii/cas vynalozeny na dohadovani je lepsi vyuzit na najiti nejakeho pekneho kurzu. Hadat se na foru nema zadnou hodnotu, mozna to plati i v zivote, ale to uz je moc filozofovani takhle pri pondelku. :) | Máš pravdu,žádná hádka nebude.Ale hovadiny začli psát Peca a agnez.[/quote]
každej kdo má takový výsledky, má i důkazy....možná seš dobrej tiper, ale to musis dokazat, pak reknem OK, ses machr...takhle to nema moc cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po únor 21, 2011 10:13 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | citace: | Mám o 30% větší výhry než kdokoliv z vás.To vše se zlomkem úsilí běžného sazeče.
|
Energii/cas vynalozeny na dohadovani je lepsi vyuzit na najiti nejakeho pekneho kurzu. Hadat se na foru nema zadnou hodnotu, mozna to plati i v zivote, ale to uz je moc filozofovani takhle pri pondelku. :) |
Se mnou jsi se hádal do krve a tohodle blábolila necháš jen tak? Kde je spravedlnost ? Tak ho aspoň proklepni z té teorie pravděpodobnosti kterou údajně používá ať je nějaká sranda .
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 22, 2011 5:08 am Předmět: |
|
|
A navic kdyz se tim nekdo zivi nebo fakt vydelava nesazi v kamenkach za 10% a horsim kurzem i nabidkou..Nic proti ACAB sazi si pro radost,docela bere,proc ne.Ale to co pise Haino,by nezaplatil uz kvuli MP.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út únor 22, 2011 2:51 pm Předmět: |
|
|
Pro mně je podstatné,že díky sázení jsem svobodný člověk.Práci mám jako koníčka a spoustu let nemám ani občanku.To jestli mi věříte nebo ne na tom nic nezmění.Každý nemá stejné předpoklady a to co je pro jednoho možné,pro druhého není.Myslel jsem ,že bych vám moh trochu poradit,ale nevadí.Aspoň budu mít víc času na svoje sázky.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út únor 22, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Pro mně je podstatné,že díky sázení jsem svobodný člověk.Práci mám jako koníčka a spoustu let nemám ani občanku.To jestli mi věříte nebo ne na tom nic nezmění.Každý nemá stejné předpoklady a to co je pro jednoho možné,pro druhého není.Myslel jsem ,že bych vám moh trochu poradit,ale nevadí.Aspoň budu mít víc času na svoje sázky. |
nejsi náhodou ten Kozel, co s Weaktorem dávali asi před 10 lety tipy, co sázet na www.tipovani.cz?
každý den tam byl tip třeba na 2 tenisy s celkovým kurzem lehce přes 2 a tys to hrál třeba za Kč 2000 a více? _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út únor 22, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|