Dneska dobrý. chtěl jsem si ověřit, jestli zvednu alespoň část z toho, co dřív. Chtěl jsem jet ještě i 210, ale vzhledem k tomu, že jsem sem při tréninku málem blil (před tréninkem 2 litry mlíka ) tak jsem na to už sral...
btw. taky mě docela potěšil úchop...i těch 200 jsem jel bez magnezka...
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
sem naprostej čůrák. před tréninkem jsem se blbě najedl, a pak jsem se málem poblil...síla byla...ale kdybych to nezahodil, tak jsem vyhodil oběd..
původně jsem chtěl jít až na 190..ale neměl jsem na vybranou.
chtěl jsem na to jít už včera, ale pátek/sobtota mi nebylo dobře (za ty 2 dny asi 50x na záchodě...)
takže na to jdu zítra...a pak na to už seru...
Pěkný bandáže a vůbec celej equipment jak moc tyhle bandy stahujou? Já jen, že mam ty red devil z goodliftu tak jestli jsou třeba ty tvoje o něco lepší? Jaký máš z nich pocit?
Pěkný bandáže a vůbec celej equipment jak moc tyhle bandy stahujou? Já jen, že mam ty red devil z goodliftu tak jestli jsou třeba ty tvoje o něco lepší? Jaký máš z nich pocit?
red devily mám taky....asi takhle, oproti THPčkám jsou ty red devily jak z hedvábí to se vůbec nedá srovnávat...ty red devily jsou takový pěkně měkký, hodně pružný...ty THPčka jsou daleko tvrdší, dost řežou, a zdaleka je nenatáhneš tak jako red devily...ale co se výkonu týče, tak ty THP přidávaj nesrovnatelně víc...s devilama jsem měl max 177,5 a s THP mám 190, ale ani to ještě není horní hrana...
nevím co tak ještě k tomu...klidně se ptej
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru